massosoit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ankara'da çankaya üniversitesi nin karşısında daki,odtü 100. yıl kapısına yakın çok katlı binalarda kalıyorum. Tek oturuyorum evin bütün eşyası var bana ait.mutfak ve salon tam takır eşyası var.ev mayıs da yeni tadilattan geçti,asma tavan yapıldı,kartonpiyer,duvarlar boyandı,çelik kapı var.şuan ben 350 veriyorum kira olarak,ama bu ay sanırım 380 e çıkıcak kira.odanın birinde ben kalıyorum, biride şuanda boş olarak bekliyor arkadaşlar. eğer ilgililenirseniz,ilk önce tanışır konuşuruz,eğer uyuşursak şartlarda uyarsa istediniz zaman taşına bilirsiniz. odanızın eşyasıyla beraber[signature][hline]www.atitd.com info.atitd.net/ wiki.atitd.net/tale2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 up[signature][hline]www.atitd.com info.atitd.net/ wiki.atitd.net/tale2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 zubadamı bul .Kampüsleriniz falan yakın mı bilmiyorum ama o da Ankara'da ev arkadaşı arıyordu.[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bayan tercihen diyosan tanıdığım var. not: ciddiyim...[signature][hline]Devhochi'yim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 dostum farketmez,1 senedir tek kalıyordum kira biraz kasmaya başladı.yarısını cepten ödüyorum bizimkiler 2 kişi kalıyorum zannediyolar. eğer uyuşursak farketmez,bi görüşüp konuşmak lazım[signature][hline]www.atitd.com info.atitd.net/ wiki.atitd.net/tale2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 up[signature][hline]www.atitd.com info.atitd.net/ wiki.atitd.net/tale2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=137719 burda zuabadım ne gibi ozellikler aradığı yazıyo.uyuyosanız öm at istersen[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 uuuuuuuuuuup[signature][hline]www.atitd.com info.atitd.net/ wiki.atitd.net/tale2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 uuuuuuuuuup uuup[signature][hline]www.atitd.com info.atitd.net/ wiki.atitd.net/tale2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Massosoit arkadaşım, internet üzerinden ev arkadaşı bulmanı hiç tavsiye etmiyorum. Her ne kadar "Paticik bir ailedir vs" desek de bunun hırlısı var hırsızı var, başına iş açılır falan, aman diyeyim. Üniversitede zaten birini bulursun ev arkadaşı olacak, yapma etme..[signature][hline]#3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 arkadaslar hala beklemedeyim, bakalım zubadamla bi tanışıcaz, konuşucaz.ilgilenenler varsa hebar bekliyorum[signature][hline]www.atitd.com info.atitd.net/ wiki.atitd.net/tale2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar