pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 en azından fb kadar para harcayıp başarısız olmuyoruz.. fb nin harcadıgı para avrupanın iddaa lı takımlarıyla aynı sewiyede... gel GÖRKİ oynadıgı futbol ole demiyo...[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 galatasaraya tum yurt çapında yardım kampanyası başlatılcakmış?? dogru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 dimi?[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Beğenmiyorsanız tutmama hakkına sahipsiniz.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 hasan şaş geri dondu gs bence ii gidyo[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 harbi... ya adam gibi tut-ya hiç tutma..[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 O sizin REZİL dediğiniz takım geçen sene nası çaktı 5 i???? Bjk dediğinizi nasıl yendi???; Rezil mezil türkiyede daha iyisi çıkmadıkça en büyük GALATASARAY... Noldu fbeşe??? parası varda noluyo avrupada bi denizlispor kadar başarısı yok??? türkiyede de çok farklı değil sanki ezerek şampiyon oluyor hakemler+ federasyon olunca tabi şampiyon olursunuz... Bende kampanya başlatıyorum LÜTFENERİ AVRUPAYA YOLLAMAYIN!!![signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ahaha redge güliimde boşa gitmesin en büyük gs miş pff...[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 O sizin dunya paralar harcagiginiz sezonda biz nasil Gecirdik 6 yı ? 4 den sonra Fatih Terim sigaraya basladı. GS kızlar hungur hungur agliodu sokaklarda. 2 sezon once bi koyduk Fatihi de gonderdik. Hagi geldi sinirinden saga sola sovdu. Bi daha koyduk oda gitti :D Sıradaki gelsin. Hadi gulum once alin sampiyonlugu o kadar adam transfer ettiniz ( killy, pires van persie) zor olmasa gerek . Hadi cocum bak suraya koseye yap cisini kimsecikler gormes.[signature][hline] a.k.a Burningred Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 sidik yarışmasında birinci olacak arkadaşlara üç büyüklerin aralardında oynayacakları maçlar için bilet alacam duyrulur![signature][hline]Dance with me,lampy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 6 atana babayı 5 atana kupayı verdiler canım... 5 yiyince de maç bitmeden kaçışan fbeşlileri hatırlıyomusun??? Ona bakılırsa bu sene fenere figo,Roberto Carlos daha yıldızlar geliyodu demi? Heralde rüyalarınızdada şampiyonlar ligi kupasın alıyosunuz... Ümit özat bi röportajında bu sene şampiyonlar liginde çeyrek finali hedefliyoruz demiş bu söze çok güldüm ilk sıfır çekmemeyi sonra tur atlamayı öğrenin sonra çeyrek final istersiniz...[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Yaptin mi cisini? Donunu topla gel simdi.[signature][hline] a.k.a Burningred Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 sie redge daha uzağa işedi ama[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Sie, 25 Ağustos 2005 19:09 tarihinde demiş ki: Yaptin mi cisini? Donunu topla gel simdi. sen topla ben arkandan geliyom..[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ayıp oluyor arkadaşlar,siz sidik yaraşı değiş kim daha büyük sıçacak yarışı yapıyorsunuz,ikinizide diskalifiye ediyom,bilet milet yok. :D[signature][hline]Dance with me,lampy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 @chagy:eyw kardeş canın saolsun:D bencede biraz daha uzarsa kavgaya kadar gitcek[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: redge, 25 Ağustos 2005 19:07 tarihinde demiş ki: Ona bakılırsa bu sene fenere figo,Roberto Carlos daha yıldızlar geliyodu demi? alıyosunuz... Fenerbahçenin resmi sitesinde veya herhangi bir yöneticiden figoyla ilgileniyoruz sözünü duymuşmuydun??? Sanırım ergun gürsoy kily ile ilgilenioruz demişti...Aldınız ayrıca febes demeni kınıyorum ben bi ara 6s dedim diye kavga çıkaran arkadaşların nerde olduğunu merak ediyorum.[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira FC Barcelona Şampiyon Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Sie, 25 Ağustos 2005 19:09 tarihinde demiş ki: Yaptin mi cisini? Donunu topla gel simdi. sie misin nesin git mahallende kawga yap...[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Sie nick çok orjinal anlamı nedir?[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Al birini vur ötekine..Fener en zengin olsn galatasaray da en başarılı olsun...Ebedi kocanız beşiktaş..Daha ne didişiyonuz..Kıskançlık kavgası hep oluyo ya birini boşasak mı ne yapsak?? galatasaray bu sene iyi basladı ama oynadıgı ilk uc macta zayıf ekiplerdi..Bugün antep önünde de galip olurlarsa helal olsun yolları açık demektir..UEFAda da başarılar..Zaten galatasaray bilir işini avrupada..Biz ya da onlar kaldırsak da bi kere daha kupayı şuralarda türk formamı çıkarmam sırtımdan 1 ay![signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar