a_m_m_y Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 seni baska sanmıstım ama sende acımadan wurdun..tüm baharlar gibi bir görünüp bir kayboldun..gelirsin diye bekledim sadece kalbimi awuttum..yanlız gecelerde ağladım ismini sayıklayıp durdum..kalbim öyle bağlanmıski sana baskasını sewemez oldum..seni unuttum dedim sensiz yapamaz oldum..bazen kendi kendime düsünürüm,dün beimdin bugün el oldun.neden bırakıp gittin sewgimi fazla mı buldun... _________________ sakın uzatma ellerini silmek icin yaslarımı..her dokunan bir damla yaş daha bıraktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 guzel olmuş ama olamyacak şeylkerden bahsetmişsin. fantastik edebyatta bile gerçek payı vardır....[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: a_m_m_y, 26 Ağustos 2005 11:24 tarihinde demiş ki: sakın uzatma ellerini silmek icin yaslarımı..her dokunan bir damla yaş daha bıraktı... burası harika olmuş, çok beğendim.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 26 Ağustos 2005 14:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 son bolum hakkaten cok tatli olmus..[signature][hline] Kabaligin sinirlarini ben cizdim ama, cok kaba cizmisim belli olmuyor... This is our last stand;our last chance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a_m_m_y Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 tsk ederimmm:) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar