Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Direkten dönenler ucundan siyiranlar...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
anodhen ona bakarsan benim çok istediğim 3 bölüm falan vardı 1 puanla kaçırdım çoğunu ben ne yapayım?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Mesaj tarihi:
Anodhen hangi üniversitenin bilgisayar mühendisliğini kaçırdın 0.46 puan ile?[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele
Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek?
Bob Marley-Yeniden doğmalısın...
Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved.

[Bu mesaj Cd- tarafından 26 Ağustos 2005 03:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bilgisayar mühendisliği yerine hangi bölüme girdiğine göre değişir bunun iyi ya da kötü olması... İlerde "İyi ki 0,46 puan daha almamışım." diyebilirsin... Çünkü bilgisayar kendi kendine gelişebildiğin bir alan zaten. Önemli olan bilgisayarı iyi bilip iyi kullanmak değil, iyi kullandığın bilgisayarı okuduğun mühendislikte yararlı bir hale getirebilmek... Yoksa allahın şakiri bile iyi kullanıyor bilgisayar... (:[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
Uzun zaman sonra karpuz'u aramızda görmek mütish bir duygu :)
Hoşgeldin karpuz

Ben o şekilde tercih kaçırmadım fakat kaçıran arkadaşlarım var. Onlarda sıyırdılar ordan biliyorum kötü bir duygu heh.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
Mesaj tarihi:
said:
karpuz, 26 Ağustos 2005 10:34 tarihinde demiş ki:
Bilgisayar mühendisliği yerine hangi bölüme girdiğine göre değişir bunun iyi ya da kötü olması... İlerde "İyi ki 0,46 puan daha almamışım." diyebilirsin... Çünkü bilgisayar kendi kendine gelişebildiğin bir alan zaten. Önemli olan bilgisayarı iyi bilip iyi kullanmak değil, iyi kullandığın bilgisayarı okuduğun mühendislikte yararlı bir hale getirebilmek... Yoksa allahın şakiri bile iyi kullanıyor bilgisayar... (:

Endüstri müh.
Mesaj tarihi:
said:
twistedemo, 26 Ağustos 2005 11:20 tarihinde demiş ki:
bende işletmeyi 1 puanla kaçırıp hiç istemediğim iktisata gittim ama en azından istediğim okul oldu diye daha az söylendim =)

niye ööle diyorsun aslında iktisat daha iyi gibi bence[signature][hline]... that's me in the corner...
Mesaj tarihi:
said:
Anodhen, 26 Ağustos 2005 02:57 tarihinde demiş ki:
sahsen bilgisayar müh. ini 0,46 puanla kaçirmak nasil bi duygu diye sorarsan1z size klozete sifonu çekmeden bakmanizi öneririm o baktiginiz sey gibi bisey iste!!!

operating systems dersi diye sadece fork() yazmayı ogrettiklerınde emın ol daha kotu olurdun.[signature][hline]Da Site
Da Blog
BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion
  • Yeni Oluştur...