semihgunes Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ben areste oynuyoru lvl düsük olanlar veya yüksek olanlar parti kurup lvl kasmak isterseniz ben burdayım bide tabi aramızda item satısı falanda olabilir[signature][hline]Server:Ares Lvl:51-60 Clan:Eternals Nick:semihgunes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Bi Ares de karakterim yok açiym pm atarım sana ;)[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro Benimle partideyken soru sorma,geyik yapma,pm atma.. Sadece hareket eden herşeyi yoket.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Tamam ac yeni char kasarız onu[signature][hline]Server:Ares Lvl:51-60 Clan:Eternals Nick:semihgunes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Aurain Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 yaw bende biraz önce ares elmorad warrior açtım kasabilcen mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 yaw diezde benni kasabilcek olan varmı beni 40 yapana 1.5 mil verecem (31im)[signature][hline]yaw şifresi sayılardan oluşan tüm accountlarım hacklendi.hiçbirine giremiorum.İşin kötüsü 14 milyon zarar var.8 milyonda kazık yedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 mrblar bende cyperda lvl 60 arck magem var. eger lvl atlatmamı ısteyen varsa cyperda her turlu yarımcı olrum şimdiden tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Hep bu anı beklemiştim :D Ben Diez deyim bana bi pm at oyundayken onlineysem kasarım seni :)[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro Benimle partideyken soru sorma,geyik yapma,pm atma.. Sadece hareket eden herşeyi yoket.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cool1907 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 lem sehih lvl kac ki ada kastırıyon gel ben senini kasam :P[signature][hline]Hayatta YA tozu dumana Katarsın yada tozun icinde bogulursun!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HeLLscream2 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ben XIGENON2 deyim orda beni lvl60 yapana 100.000coin vercem.21.lvl ım.[signature][hline]Başkasından üstün olmamız önemli değildir, asıl önemli olan dünkü halimizden üstün olmamızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cool1907 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bide bana viper +6 lazım wolkanda varmıs bana ayarlar onu tmm ?:p[signature][hline]Server:Ares Level:5x 6x e 2 lvl kaldı :P Clan:Troy Nick:Cool1907tr Np:yokkiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 yeni char acanlar girdikleri saatleride belirtsin ki o asatte girip kasalım[signature][hline]Server:Ares Lvl:51-60 Clan:Eternals Nick:semihgunes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 cool volkandaki staffı ayarlarız sana merak etme[signature][hline]Server:Ares Lvl:51-60 Clan:Eternals Nick:semihgunes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coyote_e Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hade lem arkadas markadas dinlemem satarım ancak :P bnde para verdim o staffa lem.(gerci TRİBULA'dan satın aldıgım gb ama neyse sizde alabilirsiniz beyler hic sakınmayın areste olmanız yeterlidir bnce)cool zaten parasız kaldım 20 mile satarım bnm yeni chara oburunu at cope gitsin..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nalmes Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 yaw bende chper deyim lvl 45 ice magem var. ama clanim yok. varsa bi klana girsek soora nasilsa party yapariz. klansiz parti zor bulunuo....[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 volkan verirsin cool a nolcak :))[signature][hline]Server:Ares Lvl:51-60 Clan:Eternals Nick:semihgunes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 semih hadi beni kasalım bab lvl 52+%11 im ice mage im her zaman giriyom ben sen giriyon mu ares 3 teyim[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 kasarızda oyunda giremiyommm[signature][hline]Server:Ares Lvl:51-60 Clan:Eternals Nick:semihgunes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coyote_e Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 tmm lem ayarlarız bişeyler viper ve blast kagıdı 60 mil olur işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coyote_e Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 aaa icebreaker bn cok goruyom sni yaw bab kendine clan bulsana sni isteyen cok clan vardır bnm gorusum.prtylere daha kolay girersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cool1907 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 olm zaten vermezsen ayıp ederisn bende sana staffımı vercem üstüne para verririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 kasmana gerek kalmadı VisuaL_TR oyun finish :D[signature][hline]May The "K" Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Ben woman orc priest ticareti yapıyorum leveli 57 çok iyi veriyo... Ayrıca +8/80 Shard alıo beyler kız var mı kız ?[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ehueheuehe bendede human barbar ticareti var ama bunlar eslant gatede otostop çekiyorlar :D:D:D:D[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 el morad female rogue aranmaktadır. yeterli seviyede verebilmesi tercihtir :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 tüm ko cuları topicime bekliyorum [spo1=bana bas]http://forum.paticik.com/view.php?id=138664[/spo][signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar