Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyunda Tanısıp lvl Kasmak ve Ticaret Yapmak İsteyenler Buraya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben areste oynuyoru lvl düsük olanlar veya yüksek olanlar parti kurup lvl kasmak isterseniz ben burdayım bide tabi aramızda item satısı falanda olabilir[signature][hline]Server:Ares
Lvl:51-60
Clan:Eternals
Nick:semihgunes
Mesaj tarihi:
yaw diezde benni kasabilcek olan varmı beni 40 yapana 1.5 mil verecem (31im)[signature][hline]yaw şifresi sayılardan oluşan tüm accountlarım hacklendi.hiçbirine giremiorum.İşin kötüsü 14 milyon zarar var.8 milyonda kazık yedim :D
Mesaj tarihi:
Hep bu anı beklemiştim :D Ben Diez deyim bana bi pm at oyundayken onlineysem kasarım seni :)[signature][hline]ViasuaL_TR
5x
Diez
Warrior Pro

Benimle partideyken soru sorma,geyik yapma,pm atma.. Sadece hareket eden herşeyi yoket..
Mesaj tarihi:
Ben XIGENON2 deyim orda beni lvl60 yapana 100.000coin vercem.21.lvl ım.[signature][hline]Başkasından üstün olmamız önemli değildir, asıl önemli olan dünkü halimizden üstün olmamızdır.
Mesaj tarihi:
hade lem arkadas markadas dinlemem satarım ancak :P bnde para verdim o staffa lem.(gerci TRİBULA'dan satın aldıgım gb ama neyse sizde alabilirsiniz beyler hic sakınmayın areste olmanız yeterlidir bnce)cool zaten parasız kaldım 20 mile satarım bnm yeni chara oburunu at cope gitsin.....
Mesaj tarihi:
Ben woman orc priest ticareti yapıyorum leveli 57 çok iyi veriyo...
Ayrıca +8/80 Shard alıo

beyler kız var mı kız ?[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Mesaj tarihi:
ehueheuehe bendede human barbar ticareti var ama bunlar eslant gatede otostop çekiyorlar :D:D:D:D[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
  • Yeni Oluştur...