Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KE' mi KO'mu ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hiç üzülmeyin oyunun 2-3 gününde en baba itemleri yine kral tabir edilen elemanlarda göreceksiniz farkı olmaycak ayrıca tüm emekleriniz boşa gidecek k.e tam bir felaket olucak grafik dışında(bence)[signature][hline]LuciferTR
lvl 61
kasar hood
xgenon(human)
np:50xxx
clan:judges
Mesaj tarihi:
said:
lucifertr, 22 Ağustos 2005 18:36 tarihinde demiş ki:
hiç üzülmeyin oyunun 2-3 gününde en baba itemleri yine kral tabir edilen elemanlarda göreceksiniz farkı olmaycak ayrıca tüm emekleriniz boşa gidecek k.e tam bir felaket olucak grafik dışında(bence)
grafikler deyişmeyecek ki:D[signature][hline]sokakta her gezen bir insan ise türkiyenin nifusu en son sayımdan beri bayağı artmış demektir
Mesaj tarihi:
ben ko diyorum. orda blizz ler fln iş yapmıyo nova gibi atıyolar. tabii bide mage olmadıgımı düşünürsek fenada olmaz hani. fakat o lightning bugı düzeltilmiş artık kaçamicaz. stun yiyen ölür muhabbeti geçiyo orda.

said:
lucifertr, 22 Ağustos 2005 18:36 tarihinde demiş ki:
hiç üzülmeyin oyunun 2-3 gününde en baba itemleri yine kral tabir edilen elemanlarda göreceksiniz

ya torpilli ya paralı yada 3kagıtçı heriflerde oldugu için onlara kral dememek lazım. daha çok .... diyebiliriz.
[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.

[Bu mesaj HasMez tarafından 22 Ağustos 2005 21:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
map lar değişecek..
eslanda 60+ lar girebilecek
eslandaki yaratıklar pianaya vs...gelecek
yharita değişmenin yanında +1 yeni bi yer gelcek galiba
ayrıca sadece düşük armorların +8 çıkma ihtimali war.
testte 5. wormda +7 wood düşmüştü
civcivler dahil herkesin elinde yanar döner alet edavat olcek
ama sadece düşük rateliler çıkıyo +8
mesela;raptor vb çıkmıyo +8
bide düşük lvl ler içintemple eventler maradonun göbeğinde oluyo :D merdivenlerden çıkınca üsttaraf komple temple event alanı;vs vs vs..gelinde görcez ordaki grafik ko den ii olcek.
şimdilik bu kadarcık aklıma geldi
Mesaj tarihi:
said:
Wrong, 22 Ağustos 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ke dıyorum ama bılmıorum bıze agustos 22 sinde geçiçez dediler 23 olucak nerdeyse nerde kaldı? anlamadım

öyle dediler ama İ+1 bi açıklama yaptılar bu ayın sonu felan diye eylül de gelirse ii bence ;
ekim felan olmasında :D
Mesaj tarihi:
ne garip bir soru bu? sanki KE farklı bir oyunmuş gibi bahsetmişsiniz aynı oyunun geliştirilmiş hali nesini istemeyeceksinizki ? daha büyük haritalarda sıkışmadan oynayacaksınız bir sürü spot olacak ks olayı azalacak buglar düzelecek yeni itemler görevler fln gelcek daha ne istiyebilirsinizki?
Mesaj tarihi:
Bencede milamber doğru sölüo.Benim en sevindiğim konu pianada bütün yaratıkların olması.O zaman 1 lvldab başlayan biri bi günde 30 olabilir yani o yönden güzel olcak.İtemlere gelince +8 item çıkıo ama +8stiletto çıksa nolur çıkmasa nolur zaten sen 45lvl fln gelince bi şeyine yaramıcak ki oyun 45 lvldan sora başlaıo bence
Mesaj tarihi:
Olay orda zaten,oyunu ogrenene kadar yeni oyuncuların oyundan sıkılmalarını engellemek.o stiletto +6 swordbreaker'dan iyi vuruyor onuda söyliyim:D poison dmg i direk farkediyorsun.[signature][hline]Buzkirpisi
HatalıysamReport me
Mesaj tarihi:
bütün emeklerımız nasıl boşa gidecek char lar sılınecekmı
ben bu sekılde ko da 60+ ların bir daha oynayacagını sanmıyorm. char lar aktarılacak diye biliyorum

hem ben trina icin ortaya $ lar döktüm oyun yoksa
paramı versınler ben trinayı kiraladımı hatırlamıyorum
SACMALIK !!!!!!!!!1
Mesaj tarihi:
bence japko gibi olmas
çünkü myko dada japko gibi olmadı
yeni itemler gelmedi myko ya
ama japko da bissürü yeni item var 58 str bonus veren kalkan bile var
560 hp bonus veren kalkan var (bi mage de elinde tutuyodu :D )
dua edin japko gibi olmasın
yoksa bu sefer tam batarsınız
  • Yeni Oluştur...