Death Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Arkadaşlar KE nin gelmesini istiyomusunuz yoksa KO dan memnunmusunuz ? İstiyorsanız niye istemiyorsanız da niye istemiyorsunuz ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blood_mage Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ke tercih ederim ko sıktı + ko illegal ıtem doldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Death Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 KE de illegal item olmıyacakmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 hiç üzülmeyin oyunun 2-3 gününde en baba itemleri yine kral tabir edilen elemanlarda göreceksiniz farkı olmaycak ayrıca tüm emekleriniz boşa gidecek k.e tam bir felaket olucak grafik dışında(bence)[signature][hline]LuciferTR lvl 61 kasar hood xgenon(human) np:50xxx clan:judges Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Death Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 işallah ke daha güsel olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaYaLeTR Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: lucifertr, 22 Ağustos 2005 18:36 tarihinde demiş ki: hiç üzülmeyin oyunun 2-3 gününde en baba itemleri yine kral tabir edilen elemanlarda göreceksiniz farkı olmaycak ayrıca tüm emekleriniz boşa gidecek k.e tam bir felaket olucak grafik dışında(bence) grafikler deyişmeyecek ki:D[signature][hline]sokakta her gezen bir insan ise türkiyenin nifusu en son sayımdan beri bayağı artmış demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Aynı oyun işte,mykoda oynamış olanlar tecrübeli olacak.Blood wormlaran +8 stiletto cıkıyodu,orada novalar gorecez bir kac gün mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ben ko diyorum. orda blizz ler fln iş yapmıyo nova gibi atıyolar. tabii bide mage olmadıgımı düşünürsek fenada olmaz hani. fakat o lightning bugı düzeltilmiş artık kaçamicaz. stun yiyen ölür muhabbeti geçiyo orda. said: lucifertr, 22 Ağustos 2005 18:36 tarihinde demiş ki: hiç üzülmeyin oyunun 2-3 gününde en baba itemleri yine kral tabir edilen elemanlarda göreceksiniz ya torpilli ya paralı yada 3kagıtçı heriflerde oldugu için onlara kral dememek lazım. daha çok .... diyebiliriz. [signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. [Bu mesaj HasMez tarafından 22 Ağustos 2005 21:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
st3am_tr Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 bencede ke gelmesin.ko da +8 item yapmak icin g.tumuzu yirtiyoduk.simdi worm den dusuyo yazık walla ya :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Death Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ehuehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 nasıl map ler deişecek nasıl deişmeyecek ben kastettiğim oydu[signature][hline]LuciferTR lvl 61 kasar hood xgenon(human) np:50xxx clan:judges Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Normand Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ke dıyorum ama bılmıorum bıze agustos 22 sinde geçiçez dediler 23 olucak nerdeyse nerde kaldı? anlamadım[signature][hline]70 milyonun bildigi sır degıldır.. hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 map lar değişecek.. eslanda 60+ lar girebilecek eslandaki yaratıklar pianaya vs...gelecek yharita değişmenin yanında +1 yeni bi yer gelcek galiba ayrıca sadece düşük armorların +8 çıkma ihtimali war. testte 5. wormda +7 wood düşmüştü civcivler dahil herkesin elinde yanar döner alet edavat olcek ama sadece düşük rateliler çıkıyo +8 mesela;raptor vb çıkmıyo +8 bide düşük lvl ler içintemple eventler maradonun göbeğinde oluyo :D merdivenlerden çıkınca üsttaraf komple temple event alanı;vs vs vs..gelinde görcez ordaki grafik ko den ii olcek. şimdilik bu kadarcık aklıma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Wrong, 22 Ağustos 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ke dıyorum ama bılmıorum bıze agustos 22 sinde geçiçez dediler 23 olucak nerdeyse nerde kaldı? anlamadım öyle dediler ama İ+1 bi açıklama yaptılar bu ayın sonu felan diye eylül de gelirse ii bence ; ekim felan olmasında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blood_mage Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 dedıklerini çogu dogru ama esland 60 + felan deil eslanda gittim lvl 45de pek fark yok spotlar deişik ve bi tek deişitk npc vardı oda deat mare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Benim için önemli olanı item değerinin düşmesidir item değeri ne kadar düşerse dupe ve edit o kadar anlamsız kalıcaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ne garip bir soru bu? sanki KE farklı bir oyunmuş gibi bahsetmişsiniz aynı oyunun geliştirilmiş hali nesini istemeyeceksinizki ? daha büyük haritalarda sıkışmadan oynayacaksınız bir sürü spot olacak ks olayı azalacak buglar düzelecek yeni itemler görevler fln gelcek daha ne istiyebilirsinizki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Bencede milamber doğru sölüo.Benim en sevindiğim konu pianada bütün yaratıkların olması.O zaman 1 lvldab başlayan biri bi günde 30 olabilir yani o yönden güzel olcak.İtemlere gelince +8 item çıkıo ama +8stiletto çıksa nolur çıkmasa nolur zaten sen 45lvl fln gelince bi şeyine yaramıcak ki oyun 45 lvldan sora başlaıo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Olay orda zaten,oyunu ogrenene kadar yeni oyuncuların oyundan sıkılmalarını engellemek.o stiletto +6 swordbreaker'dan iyi vuruyor onuda söyliyim:D poison dmg i direk farkediyorsun.[signature][hline]Buzkirpisi HatalıysamReport me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Normand Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 tmm her sey guzelde +8 item dusmesı yoq abi zevkkalmıycak kotu de olsa sanırım japko gıbıolcak shard 20 mden satılır artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bütün emeklerımız nasıl boşa gidecek char lar sılınecekmı ben bu sekılde ko da 60+ ların bir daha oynayacagını sanmıyorm. char lar aktarılacak diye biliyorum hem ben trina icin ortaya $ lar döktüm oyun yoksa paramı versınler ben trinayı kiraladımı hatırlamıyorum SACMALIK !!!!!!!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Death Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 LoL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 KE mi KO mu..bence kekurikukakaka :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bence japko gibi olmas çünkü myko dada japko gibi olmadı yeni itemler gelmedi myko ya ama japko da bissürü yeni item var 58 str bonus veren kalkan bile var 560 hp bonus veren kalkan var (bi mage de elinde tutuyodu :D ) dua edin japko gibi olmasın yoksa bu sefer tam batarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar