Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 diezden size 1 ss göstermek istedim harpy spot lardan biri (spot kavgası sanırım) bide level kasıcaz bu spotta levelmi kasılır digerlerininde bi farkı yok [spo1=>>>>>>][/spo][signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:3xxx Clan:JoJoBo Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 açlık işte :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Eternalus, 26 Ağustos 2005 01:31 tarihinde demiş ki: açlık işte :-p :D görüntü nasıl voker gidip bütün harpyleri toplayıp geliyo harpy,raven,cw,falcon hepsi yarı yola gelemden ölüyo :D onun ss ini çekicektim unuttum :)[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:3xxx Clan:JoJoBo Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Son 5 gündür diezde vokerdim,sadece 1 lvl atladım,sinir krizleri geçirdim,tam 5 tane harpy spotu yapıyolar.4-5 voker zaten içerde debeleşiyoruz,o benden çalıyo,ben ondan,3.geliyo o çalıyo,zaten delay time i uzun.Partideki ezik mageler "pro boktan,getiremiyo.vs" diyo daha çok krizlere giriyosun.Uemin ediyorum wariorun teki "abi bu el ben götüreyim harpyleri,partidekiler çok istiyor"dedi.Utandım valllahi alt+f4 yaptım. Anca 4-5 gün dayandım işte.Deru apos,huzur var vallaha. Yada golem aoe ye gireceksin.Gerçi ona bile ks yapıyolar arka taraftan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Normand Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 mahşallah sanki mahelleye tüp gelcekte onu beklıolar:D[signature][hline]70 milyonun bildigi sır degıldır.. hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: Wrong, 26 Ağustos 2005 09:19 tarihinde demiş ki: mahşallah sanki mahelleye tüp gelcekte onu beklıolar:D +100 :D[signature][hline]ID: Diablo_Angel Nation: Karus Lvl: 5x np:3xxx Clan:JoJoBo Server: diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 kalabalık server suxor. ke den sonra rahatlarsınız ama. harita genişleyince iyi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ekmek çıktııııııııııııııııııııııı :D[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ares spot 1 e bakın bi ara. rahat bunun 2 katı :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar