Carsamba55 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 nasil yapilir yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 TIK[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 54xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Offf napıcan pelerini ya affedersin ama ne boka yarıcak desenli çizgili sadece d*tümü örtüo arkamda işte :S[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 3 Metre kumaş Makas İğne İplik bunlarla yapılıo[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 gothic e ek olarak: rengini belirmek içinde boya al.[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 uraşmayın yapmakla. hazır satılıyo :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Hazırı pahalı kendin yap daha iyi .[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 sen ii si mi pelerinli bi clana gir :D[signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 lvl 29 assasinim plerinli güzel ve kastırcak bir kılan arıyorum:D[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Pelerin olsa nolcak olmasa nolcak yaw...[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoRd_MsC Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Metakuso, 25 Ağustos 2005 12:18 tarihinde demiş ki: uraşmayın yapmakla. hazır satılıyo :D Koptum ya :D[signature][hline]name= _Shujinko_&SouLDarkness lvl=6*__________& 4* Np= 27***_____& 5* Karus_Assasin____& Karus_WaRRior Baş Düşman= DraBuLL Server= Xigenon____& Cyper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Gothic_Angel, 25 Ağustos 2005 12:08 tarihinde demiş ki: 3 Metre kumaş Makas İğne İplik bunlarla yapılıo bende konuyu okumadan aynen böyle diyecektim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Ama ben konuyu okuyup dedim :)[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Misanthrope sen oyunu bırakıp WoW'a geçmemişmiydin....Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum...[signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Arch Mage Job: Paper Flame/Ice Level: 64 Clan: w00tabulous Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
electroreflex Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 mahalle terzisine git.. osmanbeyden alinma 3 metre kumas gotur.. desen cikiyo bazen gazetelerin pazar eklerinde onu da goturursun. 1 gunde halleder sana. ama takip sokakta dolasmani tavsiye etmem sonun hazin olabilir :D[signature][hline]* Generic bir campaign: -player: alıyorum yerden mızrağı atıcam çantaya -Dm: yer kalmadı daha ne sokuşturuyorsun -player: bağlıyorum işte mızrağı sırtıma -Dm: neyle bağlıyorsun her yerin zırh! -player: eeeeh yettin ama saplıyorum sırtıma ulan! 1d8 değil mi bu bok, aslanlar gibi hp var saplı kalsın öyle gezicem... -Dm: .... gurup kopar Dm sinir olmuştur ... grrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 mahalle terzisi dedin de aklıma geldi : :D bizim mahallede bi terzi var. bi ara şöyle bi kağıt asılıydı kapsında : 1 ay sonra dönecem :D ne zaman gittiini nerden bilelim olm manyakmısın terziiiii :D ps:bu konu da patlar :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 pelerin nasıl yapılıyor gidicen 144k iplik alcan sonra centaur derisi sonra k.o.d.s(knight online deri sanayii) ye kalitesine göre para vercen onlar sana yapıcak vercek.fiyatlara kdv dahil mi bilmiyorum.gmlerle irtibata geç :D[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 İplikleri CZ de adam keserek elde edebilirsin.....[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 hood bugün konu patlatmaya pek meyilli :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 olm ko yu bıraktım patlak verdik durmadan patlatcam banlanana kadar banlanırsamda fake açar gene patlatcam :D:D:D şaka maka şu konuya bak patlatılcak gibi deil :D[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Patladı olmmmmm.....Başka konu açınnnnn niahaha onuda patladak Hoodstar & Gothic_Angel Lmt Şti. gururla sunar...[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 euheueheuh :D:D:D:D[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bir ibnelik klasiği :D:D:D:D:D[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: KaSiMPaTi_1, 25 Ağustos 2005 13:30 tarihinde demiş ki: Misanthrope sen oyunu bırakıp WoW'a geçmemişmiydin....Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum... doğru hatırlıyorsun kakşi.wowdayım hala., geçenlerde bi forumda görmüştüm lvl 29 bi eleman pelerinli guild arıyordu:D o yüzden böyle bi geyik yaptık.tekrar başlamadım yani ko ya:)[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies [Bu mesaj misanthrope tarafından 25 Ağustos 2005 14:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 sosyete pazarından mal alırsan pahalı olur tabi gitcen çarşambadan alcan olm pelerini :D ordakiler hem nike desenli mayk marka:p[signature][hline]May The "K" Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar