Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadaşlar Pelerin Nasil yapiliyor lütfen yardım edin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Offf napıcan pelerini ya affedersin ama ne boka yarıcak desenli çizgili sadece d*tümü örtüo arkamda işte :S[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba
Mesaj tarihi:
said:
Metakuso, 25 Ağustos 2005 12:18 tarihinde demiş ki:
uraşmayın yapmakla. hazır satılıyo :D

Koptum ya :D[signature][hline]name= _Shujinko_&SouLDarkness
lvl=6*__________& 4*
Np= 27***_____& 5*
Karus_Assasin____& Karus_WaRRior
Baş Düşman= DraBuLL
Server= Xigenon____& Cyper
Mesaj tarihi:
Misanthrope sen oyunu bırakıp WoW'a geçmemişmiydin....Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum...[signature][hline]Name: HuRR1CaNe
Nation: Arch Mage
Job: Paper Flame/Ice
Level: 64
Clan: w00tabulous
Server: Ares
Mesaj tarihi:
mahalle terzisine git.. osmanbeyden alinma 3 metre kumas gotur.. desen cikiyo bazen gazetelerin pazar eklerinde onu da goturursun. 1 gunde halleder sana. ama takip sokakta dolasmani tavsiye etmem sonun hazin olabilir :D[signature][hline]* Generic bir campaign:
-player: alıyorum yerden mızrağı atıcam çantaya
-Dm: yer kalmadı daha ne sokuşturuyorsun
-player: bağlıyorum işte mızrağı sırtıma
-Dm: neyle bağlıyorsun her yerin zırh!
-player: eeeeh yettin ama saplıyorum sırtıma ulan! 1d8 değil mi bu bok, aslanlar gibi hp var saplı kalsın öyle gezicem...
-Dm: ....
gurup kopar Dm sinir olmuştur ... grrrr
Mesaj tarihi:
mahalle terzisi dedin de aklıma geldi : :D
bizim mahallede bi terzi var. bi ara şöyle bi kağıt asılıydı kapsında : 1 ay sonra dönecem

:D ne zaman gittiini nerden bilelim olm manyakmısın terziiiii :D

ps:bu konu da patlar :D[signature][hline]Metakuso
Karus
6x
Ares
Hala Sorcerer :D
Mesaj tarihi:
pelerin nasıl yapılıyor gidicen 144k iplik alcan sonra centaur derisi sonra k.o.d.s(knight online deri sanayii) ye kalitesine göre para vercen onlar sana yapıcak vercek.fiyatlara kdv dahil mi bilmiyorum.gmlerle irtibata geç :D[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Mesaj tarihi:
olm ko yu bıraktım patlak verdik durmadan patlatcam banlanana kadar banlanırsamda fake açar gene patlatcam :D:D:D şaka maka şu konuya bak patlatılcak gibi deil :D[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Mesaj tarihi:
Patladı olmmmmm.....Başka konu açınnnnn niahaha onuda patladak

Hoodstar & Gothic_Angel Lmt Şti. gururla sunar...[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin
Mesaj tarihi:
said:
KaSiMPaTi_1, 25 Ağustos 2005 13:30 tarihinde demiş ki:
Misanthrope sen oyunu bırakıp WoW'a geçmemişmiydin....Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum...

doğru hatırlıyorsun kakşi.wowdayım hala.,

geçenlerde bi forumda görmüştüm lvl 29 bi eleman pelerinli guild arıyordu:D o yüzden böyle bi geyik yaptık.tekrar başlamadım yani ko ya:)[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies

[Bu mesaj misanthrope tarafından 25 Ağustos 2005 14:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sosyete pazarından mal alırsan pahalı olur tabi gitcen çarşambadan alcan olm pelerini :D ordakiler hem nike desenli mayk marka:p[signature][hline]May The "K" Be With You
  • Yeni Oluştur...