raistlin14 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 millet ultima online ı nasıl yükleyebilrim ve sistem gereksinimleri nedir ? cevaplarınızı bekliyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yüklerken full yüklemeyi seç cd gerektirmeden calısacak performans sorunu olmaz bilgisayarın her halukarda çalıştırır uoyu neticede win98 veya xp yüklüdür , uo eski bir oyun rahat çalışır ram için tavsiyem 512 ama 256 da yetecektir 128 ramde de calısır fakat takılma sorunları olur pentium 1 , 233 mmx , 128 ram li makinemde çalışıyordu mesela ki bu makine 9-10 yılık fln olsa gerek :)[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 çalışırda kaç adım atabilirsin oda var :D Ben bu bilgisayarımı upgrade etmeden önce p celeron 400 128 ramdi onda bile zorlanırdım şimdikine göre .. Yani kaldırıyo en nihayetindede çok kasar , bayar falan[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlin14 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 millet ben sizden nereden yüklerim anlamında sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Türkçe yazmışsan eger nerden indirebilecegini sormamışsın, ha onu arıyorsan p2p programları ile çekebilirsin dc++ da aratıp bulabilirsin şimdi ultima oynarken macro programları ne önerirsiniz diye sorsan biz ne anlıcaz mesela linuxda uo çalışırmı mı demeye çalışıcaksın ? :)[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar