Head Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 150 milyona bırakıyorum. 200 milyona çıkmış karaborsada aslen biletler , siz sevgili paticik kullancılılarına 150 milyona satıyorum , ffs.[signature][hline]valandil ownz j0o! gonna break down the doors. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 hehe kalmadi mi ya halen ana bayilerinde satilior olmasi gerek gecen hafta vardi en azindan..[signature][hline]Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 kaynak dünün haberi daha 3000 bilet var diyor[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Bugun de Biletix'te "tahminlerin otesinde cikardigimiz ek 3000 bilet de direk gitti" diyor. Yani bittigi dogru olmasina dogru da, iyice karaborsa yuvasi olmaya basladi burasi, gecen gun de F1 biletleri karaborsadaydi ayni sekilde. Onune gecilmesi gerekiyor.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Alan memnun veren memnun... bize naapmak düser ? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 baggio, ve benim yaptıgım gibi içerigi olan bir mesaj atmak + yorum yapmak veya içerigi olmayan mesajl atanlar içinde senin şuan vurguladıgını yapmak makbuldür.[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar