guide25 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 arkadaşlar partnerler birbirlerine ne kadar dürüst olmalıdır?yaptıgı herşeyi en ince detayına kadar anlatmalıdır?bazı - leri beyaz yalanlarla kapatmalımıdır yada en saf haline getirip ole mi anlatmalıdır?[signature][hline]sarı çizmeli mehmet aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 sakın ha anlatılmıcak bişeyse yalan söyleyip geçersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ama yalan söylerken yalanı öyle bi hesapla ki diğer arklarına sorarken onlar olabilir ben bilmiyorum diyebilsin (abartma yalanı da) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 belli bir süre sonra insanlar "-" yönlerini de birbirleri ile paylaşabilir hale geliyorlar... başlarda ise böyle bir şey denemek dostluğun sonu olur bence[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 başlarda demeyip sonra sonra açılmak da sakat sen bana böyle tanıtmamıştın kendini bilmemne seninle olmıcak galiba ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Cok özel şeyler haricinde anlatabilirsin ama karsındakininde hoşuna gitmeyecek setler vardır.[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar