Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Formula 1] 2005 Turkiye GP

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Güzel bir yarıştı gerçekten. Reklamlar ve spiker yorumcu ikilisine rağmen oldukça güzel bir yarış oldu. 12.viraj ve 8.viraj(!) belirleyici oldu gerçekten =) Raikonnen'in bu sene çıkardığı en iyi yarış oldu Türkiye GP...
Ödül verme töreninde bir Lag oldu galiba :P[signature][hline]MONO(b)LOG
Mesaj tarihi:
Schumacher in ille de çıkıcam tutmayın bir daha bir daha çıkıcam diye biz McLaren taraftarlarını eğlendirdiği, garajdan pite gidip gidip geldiği gp. tek kötü yanının alonsonun son anda montoyayı geçmesi olan gp.
Schumacher in formulayı kesin olarak bırakma kararı almasının gerekliliğini açıkça gösteren gp ayrıca.. ne bu ya çocuk gibi "bana ne geri giricem sıralama turlarına benden önce 2 kişi de çıksa ben o toz farkıyla pole yaparım".. kınadım.[signature][hline]drat this creature of memories ill,
foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell.
Mesaj tarihi:
Kinanacak birsey yok tecrube ve takim planlarinin birebir olarak yaradigi F1 de yapacagi en mantikli seyi yapti.[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir.
Mesaj tarihi:
İstanbul GP'nin Formula'nın favori pistlerinden biri (kayırdım tabi, var mı?) olacağını göstermiştir bize. Bugün bileti olup gitmeyen/gidemeyen varsa başımı gösteriyorum onlara... Başımla beraber, gelirdim ben sizin yerinize isteseydiniz beah...

[başımla beraber~emrin olur gibi bişi,yanlış anlama olmasın yani :P][signature][hline]MONO(b)LOG
Mesaj tarihi:
Of alonso of yine yaktın beni. Ikincilik yakışmadı sana![signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
biletim vardı gitmedim hemde Silver dı :)

pek sevmiyorum zaten f1 fln evde daha keyifli :)[signature][hline]Atletimin kolu yok
Hovarladığın sonu yok
Aramazsan arama
Zaten bende kontör yok
Mesaj tarihi:
Daha projeleri kesinleşip yapımına başlandığı anda sürüş yapma imkanına nail olduğum pist (dijital ortam, CMR2... Her ne kadar bunu okuyamayacağını bilsem bile Special Thanks to:MDD3000)
Güzel pist, hızlı pist, gerçek hayatta şölye bir dört dönme imkanımızın olmasını istediğim pist.
RTE'nin kaçışı ile İst bel. bş. Kadir Topbaş'ın olayı algıyamayıp Alonso yu bekletmesi ilginçti.. yerdeki zımbırtılara kafayı taktım ayrıca. Ama pist güzel gerçekten. Hızlı ve agresif sürüşe imkan tanıyor... Sandığım kadar geçiş olmadı (kuzguna yavrusu kuğu görünürmüş) Jason'dan fazla hoşlanmadığımı anladım, kıl bir arkadaş sanki... (direk isimle hitap ediyom, kanka mode on gibi olmuş... jason Tahincioğlu)[signature][hline]MONO(b)LOG
Mesaj tarihi:
said:
Greeny, 21 Ağustos 2005 16:49 tarihinde demiş ki:

Yaktın yani bileti!!! Sana da başımı gösteriyorum.. Söyleseydin keşke, başımla beraber.... :D[signature][hline]MONO(b)LOG
Mesaj tarihi:
montoyaya bılerek arkadan carptılar adam yanından gecebılecegı halde kırmadı ucunculuge surukledi montoyayı.

sonra o pistin kenarındaki çimenliği yapan kimse harbi gerizekalı.sen tozlu çim yap sonra arabalar o çimlere girsin yollar,tekerlekler toz olsun arabalar devamlı kaydı.umarım bırdahakıne o kenardakı cımlere dıkkat edılır boylesı onemlı bır organızasyonda,ufak eksıklıkler cok goze batar.[signature][hline]shinsetsu desu..
Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild
Mesaj tarihi:
said:
Greeny, 21 Ağustos 2005 16:53 tarihinde demiş ki:
Seneye veririm bitane :) Seneye olucak dimi?

Olcak tabi... Ama bak söz verdin bekliyorum seneye (Tshirt yaptırıyom şimdi... "dasaaa sponsored by Greeny" seklinde Yeşil üstü beyaz olacak.. Carlsberg yeşili) :D[signature][hline]MONO(b)LOG
Mesaj tarihi:
said:
Greeny, 21 Ağustos 2005 16:53 tarihinde demiş ki:
Seneye veririm bitane :) Seneye olucak dimi?

bende istiyorum, verirmisin ?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
said:
Greeny, 21 Ağustos 2005 16:49 tarihinde demiş ki:

pek sevmiyorum zaten f1 fln evde daha keyifli :)

inanmak istemiyorum hayır.satmadın, gitmedin, durdu öyle elinde?..pes.[signature][hline]drat this creature of memories ill,
foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell.
Mesaj tarihi:
Tamam moruk eğer seneye kadar muhabbet kesilmezse söz, hatta şansımı zorlayıp kombine ayarlamaya çalışıcam.

Ayrıca Carlsberg değil İslamcı yeşili olursa sevinirim :P[signature][hline]Atletimin kolu yok
Hovarladığın sonu yok
Aramazsan arama
Zaten bende kontör yok
Mesaj tarihi:
said:
Nereid, 21 Ağustos 2005 16:59 tarihinde demiş ki:
inanmak istemiyorum hayır.satmadın, gitmedin, durdu öyle elinde?..pes.

Uyanamadım sabah napim, pek te meraklı değildim zaten[signature][hline]Atletimin kolu yok
Hovarladığın sonu yok
Aramazsan arama
Zaten bende kontör yok
Mesaj tarihi:
said:
Greeny, 21 Ağustos 2005 16:57 tarihinde demiş ki:
bence çok iyi olmuş çimler
süper bir heycan katıyor olaya

o zaman yollara random mayında döşesinler o dahada heyecan katar

bu işi kuralına göre yapmak gerekir.diğer pistlerdeki çimlere arabalar girince toz kalkmıyor demekki bilinen birşey var heyecansal yönünden farklı olarak.toz kaydırır arabaları.[signature][hline]shinsetsu desu..
Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild
  • Yeni Oluştur...