Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 yeni trendimiz: "garbage" demek..[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 niye gitsin?[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Karakedi uzaya yolla şunu :P Böyle konu olurmu! Heeeeaaaytt! *Bir toz bulutu meydana gelir. Bulut dağıldığında cleglawdan iz kalmaz* [Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 21 Ağustos 2005 19:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Zed, 18 Temmuz 2001 17:03 tarihinde demiş ki: çay için. harareti alır (hadi len) çay içince %50 artıyor hararet bi süre sonra %45 azalıyor. ferahladım sanıyosun. aslında %5 lik zarara uğruyorsun hararet bakımından.[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 nası öğrendin bunu:D[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 hakkaten sıcak dediimde çay iç diyene kafa atasım gelio :lol: manyak mısın kardeşim ne alaka be!! sıcak o bea!! terliosun içince çayı yaa!! diye haykırıyorum. :-)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Chemical, 21 Ağustos 2005 19:30 tarihinde demiş ki: nası öğrendin bunu:D abi denize sahile gidioduk herkes içerken çayları ben soğuk biramı yudumluyodum sonra baktım yanıyom bi süre sonra. çay içtim durdum bi gün boyunca hararet azalır gibi olurken bir süre sonra eskisinden daha hararetin bastıgını anladım % dilimleri tahminen söylenmiştir. herhangi bir kesinlik veya kanıt yoktur....[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Sıcak hemde çoook.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 bi 15 gün sonra filan hava serinlicek işşallah.[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 bu topicte, bir yöneticiyle userın arasındaki farkı görüyoruz. Böyle bir topici user acsa sayfalar dolusu edebiyat,yönetici olunca acan kişi. --->off harbiden cok sıcak,katılıyorum yaa. olamazya[signature][hline]Tyrande walks on earth :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Tyrande, 21 Ağustos 2005 20:05 tarihinde demiş ki: bu topicte, bir yöneticiyle userın arasındaki farkı görüyoruz. Böyle bir topici user acsa sayfalar dolusu edebiyat,yönetici olunca acan kişi. yok ben sana hiç bişi söylemiycem bundan sonra[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 evet tyrande şimdi sen bu mesajı yazdın diye sayfalarca edebiyat dökülürdü buraya..... ...çok sıcak olmasaydı..[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Bari sıcaklığın dercesini yazsalarmıs aradaki farkı öğrenirmişiz :D halen cok sıcak[signature][hline]MeLiKeJiK.!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 bari dürüst olun.Hic olmadı dürüst olun bari.Yalan mı söyledigim? @kermit:Bana birsey söyleyemezsin ztn.Ne kültürün ne seviyen yeter benimle konusmaya.Hayatım internet degil benim.Sadece bir hobi.Dur tahmin edeyim.Büyük ihtimalle bütün gün pc'nin önünde oturan gözlüklü ve sivilceli bir tip[signature][hline]Tyrande walks on earth :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Göç edicem ben ya. Yazın soğuk ülkelere uçmak istiyoruum. Tersine göç istiyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Tyrande, 21 Ağustos 2005 20:05 tarihinde demiş ki: bu topicte, bir yöneticiyle userın arasındaki farkı görüyoruz. Böyle bir topici user acsa sayfalar dolusu edebiyat,yönetici olunca acan kişi. --->off harbiden cok sıcak,katılıyorum yaa. olamazya açılma yılına baktın mı? baktıysan ok.[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: Tyrande, 21 Ağustos 2005 20:11 tarihinde demiş ki: @kermit:Bana birsey söyleyemezsin ztn.Ne kültürün ne seviyen yeter benimle konusmaya.Hayatım internet degil benim.Sadece bir hobi.Dur tahmin edeyim.Büyük ihtimalle bütün gün pc'nin önünde oturan gözlüklü ve sivilceli bir tip hmm yazdığın şeyler seviyeni gayet güzel belli ediyo merak etme tipime gelince çok merak ettin tipimi ? Edit: sende biraz beyin olsa kasardın ve açılma yılına bakardın o zmnlarda sitenin içindeki ortamı bilmediğin içinde böyle boş boş konuşursun hepsi birbirini yakın tanıyan arkadaş oldukları için açarlar böyle sence bi sakıncasımı vardı keşke açmasalardı ileriyi görerek senin böyle tepki vereceğini hissedderek hay allam[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır [Bu mesaj kermit tarafından 21 Ağustos 2005 21:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Evet nerde kalmıştık...:)..Ankara serin oh:)[signature][hline]Msn:[email protected] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 İç çamaşırnın içine buz doldur sonra fantazi yap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 evet sıcak nolmus cikmayin evden kardesim allalaal:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 said: SULTAN_EKREM, 21 Ağustos 2005 21:15 tarihinde demiş ki: İyi günler sana da iyi günler... :lol:[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true [Bu mesaj Mr_Hand tarafından 21 Ağustos 2005 21:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 bu reklamları her topic altında gördükçe patiden soğuyorum güzel maddi dayanak bulunmuş da illa gözümüzün içine girmesi mi gerekiyo sulu-ciddi her ortamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 bu konuda bi açıklama yapılmıştı yönetici tarafından 8-)[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Vantilatörü açıyorum sonuna kadar ohhh.. Klima kullanmayın hasta ediyo[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 klima kullanın kullanın *!babası klima şirketinde çalışmaktadır*[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar