BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bi tane erkek bi tane kiz cok yakin dostum diyebileceim..yakin arkadasim var alabildine..bi de kuzenim kardesim gibidir..[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 4 dostum var.1de kankam vardı. onlada 8ay önce fln saçma bi konu yüzünden tartıştık ikimizde tavır yaptık şerefsize msn 2-3 msj attım ama cvp vermedi 8 aydır konuşmuoruz hiç.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: horacegoesskiing, 23 Ağustos 2005 21:16 tarihinde demiş ki: bu soru için aslında biraz erken. lakin bunu kendiniz görmeden inanmayacaksınız zaten :) aynen katiliyorum. bi de az ve öz olsun 1 tane de yeter bana cok da gözüm yok :D[signature][hline] ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 valla 6 dostum var ama dostum gıbı durum çakal cıkanlarda var kız olarak dostum yok dıyebılırım bı tane var oda kuzenımın arkadasıydı tanıstırdı fılan süper bi kısılıktı kendısı[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 dost derkene, hani dost hayatı yaşamak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 dost=kardeş anlamında soruor[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 dost olarak kuzenim var erkek: 8 kız: 4 bunlar arkadaş düzeyinde[signature][hline]Nan Curunir A LittLe Less conversation A LittLe more action pLeasee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 yıllardır arkadaşım olan bir insan var, kardeşim olarak gördüğüm. bir de okuldan yakın bir dostum var. gerisi de insanlar.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
de_lioncourt Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 insan çok dostu olduğunu sanır. çoğu kişinin 2-3 ten fazla dostu olmaz. o 15 dostu olanlar üniversiteye girsin, askere gitsin falan. ardından 5 tanesi kalırsa şükretsinler. kalan 10 la konuşacak şey bile bulamayabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 2 dostum var erkek olarak 1 tane kız dostum vardı şimdi onla çıkmaya başladık fln ehhe kanka ayağı göt ayağı die boşuna demiyorlar karşı cinsten dost olamz[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hiç yok.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 3 kankam birde kız arkadaşım var. hepsi için canımı feda ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 2 yada 3 arkadaşım var, pek kafa dengi adam yok etrafımda[signature][hline]d7a3b518231d5d111137f7a3e32f53bc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 dost diyebileceğim 2 tane erkek ark var.. kız ark çok belki ama slm nbr ayaklarında çoğu.. 1-2 tanesi yakın sayılır... sanırım farkında olmadan yalnızlığı seçmişim ben.. ya da bedeviyim :([signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 kurttan post üçden fazla dost olmaz diycem bende.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 yalnızlık güzeldir kafa dinlersin :p[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 evet güzel kafa dinliyorsun da.. sürekli kafa dinlemek sorun oluyor yaw.. ;)[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bna açıkçası saçma gelio insanın 2 den falza dostunun olmasına..insan bütün sırlarını hayatını ancak 1-2 kişiyle paylaşabilir güvenebilir BENCE !! ki gerçek dostta zor bulunuo !! benim şahsen geçrek dostum 2 tane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 4 tane kız var iyi erkek arkadaşlarım var ama tam dost kategorisinden değiller[signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: BeIlow, 23 Ağustos 2005 21:00 tarihinde demiş ki: Dost olarak 12 tane filan var, baya yakın arkadaş 6 tane var çok çok yakın 4 tane var öle tanıdık olarak baya çok var :P bu nasıl ya ? dost dediğin bir elin parmaklarını geçmicek ayrıca dost yakın arkadaş kavramından daha ötede bişey dost>arkadaş yani :)[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 1 kiz 1 erkek... Kizla 12 erkekle 9 yildir bereberiz okullar felende deisti ama tam gaz devam :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 70-100 arkadaşım var. okuldakiler hariç :P baya yakın 5-6 tane var.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 2 tane dostum var.10 tane bana yakın arkadaşım var.. dostluklar kolay kurulmuyo özellikle benimkiler..teki başka bi yere taşımıyo onu çok özlicem:([signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: dalamardl, 23 Ağustos 2005 21:16 tarihinde demiş ki: Ya bende şu sıra onlara biraz ilgisiz olmulum sanırım diger arkadaşlarıma daha fazla ilgi göstermişim ama isteyerek onları arkada bırakmak istemedim onların dertleriylen ilgilenmemezlik etmek istemedim ama onlar benı sogudu olarak gördü ve bi tavır aldılar sankı bana cidden dost ayagı yapma dercesinde bir hareket sezinliyorum yani kendi aralarında biraz daha yaklaşmışlar gibime geldi burdan da aklıma dostunuz varmı yokmu sorusu geldi Sizinde dostlarınız arsaında böyle sorunlarınız oldumu ve oluysa sonun nasıl bitti.Sadece2TaneDostumVar... Benim asıl derdim buydu ve az dostum olmasıda birbirimize daha yakın olmamızı gerektirir o yüzden sadece 2 dostum var diyede bi not düştüm az dostu olanlaradır aslında bu sorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Cevap niye yok!!!Aslında genelınizin çok dost dıyebılecegı insan varmış ama genede ben az dostu olan arkadaşlardan cevap beklıyorum....? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar