Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaç tane dostunuz var?Kız/Erkek

dalamardl

Öne çıkan mesajlar

said:
BeIlow, 23 Ağustos 2005 21:00 tarihinde demiş ki:
Dost olarak 12 tane filan var, baya yakın arkadaş 6 tane var çok çok yakın 4 tane var öle tanıdık olarak baya çok var :P

bu nasıl ya ? dost dediğin bir elin parmaklarını geçmicek ayrıca dost yakın arkadaş kavramından daha ötede bişey dost>arkadaş yani :)[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dalamardl, 23 Ağustos 2005 21:16 tarihinde demiş ki:
Ya bende şu sıra onlara biraz ilgisiz olmulum sanırım diger arkadaşlarıma daha fazla ilgi göstermişim ama isteyerek onları arkada bırakmak istemedim onların dertleriylen ilgilenmemezlik etmek istemedim ama onlar benı sogudu olarak gördü ve bi tavır aldılar sankı bana cidden dost ayagı yapma dercesinde bir hareket sezinliyorum yani kendi aralarında biraz daha yaklaşmışlar gibime geldi burdan da aklıma dostunuz varmı yokmu sorusu geldi
Sizinde dostlarınız arsaında böyle sorunlarınız oldumu ve oluysa sonun nasıl bitti.Sadece2TaneDostumVar...

Benim asıl derdim buydu ve az dostum olmasıda birbirimize daha yakın olmamızı gerektirir o yüzden sadece 2 dostum var diyede bi not düştüm az dostu olanlaradır aslında bu sorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...