Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Can Tanrıyar'ın sunduğu programın bu haftaki konuğu Bülent Ersoy. İğrenç canlandırmalar, iğrenç bir sunucu (C.T) iğrenç bir program.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neverlasting Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Cok iğrenç bencede. Neymiş karpuz kesmiş annesi bülent beyde karpuz sabahleyin kesildi tadı güzel değildir diye yenisini keselim demiş babasıda hayır deyince göz yaşlarına boğuldu kadın:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Bülent Ersoyun gençliğini bir erkek mi yoksa kadın mı canlandıracak acaba ?? ehuehuehue :)[signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: _NoelBaba_ at the back .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Kadın oyuncu erkek gibi kısa saçlarla oynadı.. Show da devam ediyo aç izle merakın gitsin..[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 da kadın o basın toplantısında harbi çok dobra konuşmuş. cok takdir ettim orda kadını. deniz baykal efendi de kendi kuyusunu kendi kazdı yani :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ya bir de o var...kadına takmışlar peruğu erkek gibi oynuyor..gerçi iyi çözüm bulmuşlar..ama iğğrenç..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Aegean, 24 Ağustos 2005 22:00 tarihinde demiş ki: da kadın o basın toplantısında harbi çok dobra konuşmuş. cok takdir ettim orda kadını. deniz baykal efendi de kendi kuyusunu kendi kazdı yani :) o neymiş ya..ben izlemedim o baykal mevsunu anlatır mısın[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Nasil ayni evde yasamaya tahammul etmis o cem denen adam ya,walla peygamber sabri olmasi lazim insanda.[signature][hline]Ne kadınlar sevdim,zaten yoktular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bülent ersoy cinsiyet değiştirdikten sonra sahne yasağı almıştı 80 lerde oluyor bu olay, hatırlayan büyüklerimiz vardır forumdada. her neyse bugun yayınlanan programda şöyle bi cümle kullanıyor bülent ersoy: "bu yasağı kaldırtmak için şimdilerde bir siyasi parti başkanı olan, zamanında ise serbest avukat olan bir beyfendiyle görüşmeye gittim, benden o zamanın parasyla 100 milyon istedi, işin garantisi olup olmadığını sordum, garanti veremeyince istediği parayı vermedim". Bülent ersoy bunları laf sokmak için değil sohbet halinde söylüyor yani amacı sükse veya piyasa yapmak değil. Ardından bizim süper magazinci gazetecilerimiz olayı irdeliyor ve bahsi geçen kişinin deniz baykal olduğu ortaya cıkıyor. tabiki siyasetci kişilik cıkıyor hemen " yok efendim ben rüşvet istemedim, kendisiyle telefonda görüştük sadece" diyor. Ve kendi kuyusuna düşüyor. Deniz Baykal'ın ardından bülent ersoy bir basın toplantısı düzenliyor. Her şeyi dobra bodra söylüyor. (şimdi tam adlarını hatırlamıyorum kusura bakmayın) "ben şunla şunla çalışıyordum, şu bu beni transfer etmek istedi, ben istemeyince o şahışda dönemin istanbul valisi aracılığıyla bana sahne yasağı cıkarttırdı diye bende bunun üzerine deniz baykala gittim, kendisi de benden 100 milyon talep etti ama ben bunun rüşvet olduğunu zaten düşünmemiştim avukatlık bedeli olarak algılamıştım" tadında bi şeyler deyince herşey anlaşıldı :) şimdi deniz baykal iftira dan dolayı tazminat davası acıcakmış glba öyle abuk bişiler :) ardından bundan bağımsız cok bomba bi olay oldu orda ayakta alkışladım bülent ersoyu. gazetecinin biri çıktı "ülkede bunca önemli şey olurken gündemi sizin meşgul etmeniz hakkında ne düşünüyorsunuz" dedi bülent abla da yapıştırdı lafı "ben alt tarafı sohbet programında iki kelime laf ettim esas siz basın mensupları bu kadar irdelediniz bunu, bu kadar üstüne gittiniz konunun; benlik bi şey yok" diye. harbiden cok uzun zamandır bi ünlüden bu sözleri duymayı istiyodum cok takdir ettim kendisini :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 sağol uzun uzun yazdığın için.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 sunucu nasıl ahah gömleği acayipti adamın bakışları tripleri falan.. :)[signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 son zamanlarda en cok guldugum televizyon programiydi.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 utanmasam küfredecem ya bu kadar nefret ettiğim bir tv programı yok...[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bülent ersoy'u canlandıran kız oglan karısımı insan cok komik ti[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Ya nefret eder oldum. Hani şu sansasyon yaratan Deniz Baykal - Bulent Ersoy olayından sonrada her kanalın haber bultenınde gormektende kusasım geldi artık aynı şeyleri.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 :) İşleri yok napsınlar. Bu arada ben Bülent hanımBEY'e gelen sahne yasağı olayına koptum[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 tecavüze uğramamışmı bu da?[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Bu arada dünkü bizimcity bunla feci dalga geçiyordu çok güldüm...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 canlandırmalar cok guzeldı eheh ben sarısın cocuktan hoslanmam dıyor can tanrıyar kızarıyor falan garıp bı programdı ehe[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 en güsel sahneler cinsiyet çeeeeyynncciii dedii anlar ve can tanrıyarın şaşkınlık ifadeleri=)=)=)görülmeye ..gülmeye değer eheuheuh[signature][hline]artık renk yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar