Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Canlı Hayat - Bülent Ersoy

Mantar

Öne çıkan mesajlar

said:
Aegean, 24 Ağustos 2005 22:00 tarihinde demiş ki:
da kadın o basın toplantısında harbi çok dobra konuşmuş. cok takdir ettim orda kadını. deniz baykal efendi de kendi kuyusunu kendi kazdı yani :)

o neymiş ya..ben izlemedim o baykal mevsunu anlatır mısın[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

bülent ersoy cinsiyet değiştirdikten sonra sahne yasağı almıştı 80 lerde oluyor bu olay, hatırlayan büyüklerimiz vardır forumdada. her neyse bugun yayınlanan programda şöyle bi cümle kullanıyor bülent ersoy: "bu yasağı kaldırtmak için şimdilerde bir siyasi parti başkanı olan, zamanında ise serbest avukat olan bir beyfendiyle görüşmeye gittim, benden o zamanın parasyla 100 milyon istedi, işin garantisi olup olmadığını sordum, garanti veremeyince istediği parayı vermedim". Bülent ersoy bunları laf sokmak için değil sohbet halinde söylüyor yani amacı sükse veya piyasa yapmak değil. Ardından bizim süper magazinci gazetecilerimiz olayı irdeliyor ve bahsi geçen kişinin deniz baykal olduğu ortaya cıkıyor. tabiki siyasetci kişilik cıkıyor hemen " yok efendim ben rüşvet istemedim, kendisiyle telefonda görüştük sadece" diyor. Ve kendi kuyusuna düşüyor. Deniz Baykal'ın ardından bülent ersoy bir basın toplantısı düzenliyor. Her şeyi dobra bodra söylüyor. (şimdi tam adlarını hatırlamıyorum kusura bakmayın) "ben şunla şunla çalışıyordum, şu bu beni transfer etmek istedi, ben istemeyince o şahışda dönemin istanbul valisi aracılığıyla bana sahne yasağı cıkarttırdı diye bende bunun üzerine deniz baykala gittim, kendisi de benden 100 milyon talep etti ama ben bunun rüşvet olduğunu zaten düşünmemiştim avukatlık bedeli olarak algılamıştım" tadında bi şeyler deyince herşey anlaşıldı :) şimdi deniz baykal iftira dan dolayı tazminat davası acıcakmış glba öyle abuk bişiler :) ardından bundan bağımsız cok bomba bi olay oldu orda ayakta alkışladım bülent ersoyu. gazetecinin biri çıktı "ülkede bunca önemli şey olurken gündemi sizin meşgul etmeniz hakkında ne düşünüyorsunuz" dedi bülent abla da yapıştırdı lafı "ben alt tarafı sohbet programında iki kelime laf ettim esas siz basın mensupları bu kadar irdelediniz bunu, bu kadar üstüne gittiniz konunun; benlik bi şey yok" diye. harbiden cok uzun zamandır bi ünlüden bu sözleri duymayı istiyodum cok takdir ettim kendisini :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane
See the jungle when it's wet with rains
Just remember till your home again
You belong to me
Sosyal ağlarda paylaş

:)
İşleri yok napsınlar.
Bu arada ben Bülent hanımBEY'e gelen sahne yasağı olayına koptum[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...