BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Ya ben bu kadar ona buna hesap vermeye alisik degilim kaldi ki kizla sadece 1 ay oldu,sanki karim gibi hesap veriyorum sunu yaptim bunu ettim suraya gidiyorum..bunaldim bi sure sonra ya delimidir nedir? hani ben de sorarim cok gezme disarda misarda derim de bu kadari fazla be..Beni ariyo telefonum mesgul niye mesgul kimle konusuyosun..ahiret sorulari..Konusuyorum Liseden arkadasim yunan konstantinle!!! cok mu tanidin??!! ha bu kadar ustume dusmese belki kiza ben kopek olurum ama oyle degil iste..Dun yola cktim istanbuldan su anda da hollandadan yaziyorm havalaninda ayri konu :) o kadar bos bi insanim yani.. neyse..en az 20 tane sarki sozu yazdi dedim eh be sms kutumun icine ettin..ben sarki marki itaf edilmeyi seven bi adam da deilim..Souttu baya kendinden[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: kermit, 24 Ağustos 2005 22:34 tarihinde demiş ki: buldunuzda daha iyisini istiyosunuz yıkılın karşımdan deli etmeyin beni akşam akşam la havle vela kuvvet aa delirmis?[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: BoraBora, 25 Ağustos 2005 11:23 tarihinde demiş ki: Ya ben bu kadar ona buna hesap vermeye alisik degilim kaldi ki kizla sadece 1 ay oldu,sanki karim gibi hesap veriyorum sunu yaptim bunu ettim suraya gidiyorum..bunaldim bi sure sonra ya delimidir nedir? hani ben de sorarim cok gezme disarda misarda derim de bu kadari fazla be..Beni ariyo telefonum mesgul niye mesgul kimle konusuyosun..ahiret sorulari..Konusuyorum Liseden arkadasim yunan konstantinle!!! cok mu tanidin??!! ha bu kadar ustume dusmese belki kiza ben kopek olurum ama oyle degil iste..Dun yola cktim istanbuldan su anda da hollandadan yaziyorm havalaninda ayri konu :) o kadar bos bi insanim yani.. neyse..en az 20 tane sarki sozu yazdi dedim eh be sms kutumun icine ettin..ben sarki marki itaf edilmeyi seven bi adam da deilim..Souttu baya kendinden Hahahahahahaha mükemmel bir yazı bu ya. Bundan sonra aşık olduğu kıza şiirler şarkılar yollıyıp da "bu kız değerimi bilmiyor lan, ayıp ulan, yazık bana, neler yaparım onun için böyle şeylere tepki veriyor bir de..." diyen insanlara bu mesajı forwardlayacağım direk mükemmel anlatıyor insan olayını. Herkes karşınızdaki insanın çok hoşuna gider zannediyor ancak işin aslı bu, fazla ilgi gösterildi mi anında soğuyup sıkılıyorsunuz karşınızdaki insandan. O yüzden kızın üstüne düşmemek lazım, o da sizin kadar sıkılır çünkü böyle bir ilgiden.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bnce bu kız baya bi dengesiz bu ne ya bi askım fln dio bide bni gıcık ediosn fln.... walla arkadasm seninde dengeni bozmadn bırak sen bu kızı sana kızmı yooq :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Horrible, 25 Ağustos 2005 02:25 tarihinde demiş ki: Kız dengesizse yürümez bence...Ne biliim alttan alırsın alırsın biyere kadar.Bi noktadan sonra daha kötü olur aranız. katılıyorum.[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 su bahsettigin durumda kizi degil seni anlamak daha onemli kanimca . ahahahahahah aldatmadan once haber mi vereceksin ?[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ahahah süper hayalimdeki kız. sende böyle davran. sdgfsdf[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: huun, 25 Ağustos 2005 17:25 tarihinde demiş ki: su bahsettigin durumda kizi degil seni anlamak daha onemli kanimca . ahahahahahah aldatmadan once haber mi vereceksin ? aldatmadan deil de birini seversem aldaticama soylerim iste ki dogrusu da o deil mI?[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 evet ilk mesajda konu biraz muglak kalmis ben yanlis anlamis olabilirim amma .... gene degisen bir sey yok . simdi karsindaki insana birisini seversem sana soylerim seni aldatmis olmam demek belki sana samimiyet olarak gorunebilir . sen en bastan benle yola cikarsan yolda kalabilirsin demissin . daha ne bekleyebilirsin ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar