Dela Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 motor sinavina tekrar girmek zorunda miyim? b sinifi var zaten. akabinde ucretleri bilen var midir?[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Giriyorsun. Şöyle.. yaklaşık 450-500ytl masrafı var sanırım Sürücü belgesi sınav harcı (Ziraat'e ama kaç ytl bilmiyorum (30falandır)) Nüfüs Cüzdanı nüshası, fotolar,sabıka kaydı,sağlık raporu,ikametgah falan filan (söylerler sana bunları...) Bunları alıp kaydoluyorsun kursa.. Sonra şurayı okuyorsun Sınava giriyorsun ve Sonra dasaaa'yı bi tur gezdiriyorsun [benim bildiğim budur...] [signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 18 Ağustos 2005 23:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 a2 ehliyet zorunlu 200 - 250 ytl sürücü kursları alıyor (tanıdık fln yoksa) diğer aptal kayıt kuyut işlemleri var 400 ü rahat buluyor sınavda 20 tane motor teknik bilgisi sorusu çözüyorsun alıyorsun en yakın sınav ekim sonunda bu arada[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 gidip kaydolayim o zaman bi ara, tesekkurler : )[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bence acele et çünkü bir süre sonra kayıt almıyorlar[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 En son sınavda A2 aldım detaylı anlatayım sana Dela. Önce bir kursa kaydolman lazım ama en yakın sınavı kaçırdın o yüzden muhtemelen kasım aralıkta sınava girersin. Yazılı sınvda toplam 20 soru soruyorlar yani herkesle aynı sınava giriytorsun ama sen sadece yanılmıyorsam motor kısmını yapsan yeterli oluyor çünkü mantıken trafik ve saglık aynı diye. Ondan 1-2 hafta sonra direksiyon snavı var. Ankaradaki sınavda 30 metrelik düz bir alanda motorla gidip geri geliyorsun ama donuse 3 kuka koymuşlar aralarından geçip geliyorsun yani 2. vitese dahi geçemeyeceğin kadar kısa bir mesafe. Bisiklet sürmeyi ve motoru kaldırmayı bilen herkesin rahatlıkla geçebileceği bir sınav. Ondan sonra 20 gun içinde falan sertifikan geliyor ve ehliyetini gidip alabiliyorsun emniyette. Toplam maliyeti 750 milyona falan geliyor hepsinin.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Abso, bu işin kursu falan nasıl peki? Ben de bir gazlandım A2 alsam mı diye ama Eylül itibariyle işe girip çalışacağım ve aylak öğrenci günlerimi geride bırakacağım için kafama takıldı.[signature][hline]Rampaların ustası, Liv Tyler'ın hastasıyım. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Kursa devam etmene gerek yok yani hali hazırda ehliyetin oldugu için gelmeyin diyorlar. Sınav ise bildik salak sorular. Motor yağı ışıgınız yanarsa ne yapılır? A) Radyatöre su eklerim B) Yola devam ederim C) Arabayı uygun bir yerde durdurup, motoru kaparım. D) Arabayı satarım Bu tip sourlar 18 tanesi. 2 tanesi ise akıl karıştırıcı soru oluyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru [Bu mesaj Absolut tarafından 23 Ağustos 2005 17:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 A2 ehliyeti alamkta yarar var çünkü AB yasaları başlayınca ilk 1-2 sene 125cc sonra 250cc sonrada 500cc gibi kademeli olarak kullanmaya izin verilecek motorsikletler yani 5 sene sonra falan ancak istediğin motoru kullanabilme iznin olacak.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 of dusunuyordumda pahalıya cıkıyor bu sıralar zor[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ehlıyetı almazsan ne gıbı cıkarların ve zararların olabılır?bunu yazabılcek bı patı varmı??[signature][hline]--Borgır--
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 motor kullanirken cevrilirsen hapis cezasi olmali.[signature][hline]agostos 2005
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Ehliyetsiz yakalanma durumunda 390 milyon ceza ödüyorsun ayrıca ruhsat sahibi kişiyede ceza var. Ama ehliyetsizken kaza yaparsan veya allah korusun birini yaralarsan çok ciddi cezaları var.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 veya babamin bana gecen gun gosterdigi 3. sayfa haberi olursun. MOTOR GENE GENÇLERİN CANINI ALIYOR! asiri alkollu genc odunc aldigi motorla asiri hiz yapiyor, kask takmiyor ve ölüyor. eh ölsün zaten.[signature][hline]agostos 2005
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Dela, alıcağın motora bağlı aslında nekadar çılgınlık yapabilceğin.Benim korktuğum 3 tip motor var Scooter,racing ve kurye motorları (Honda Titan fln) Bunları kullanmak gerçekten sakat.Ama bir Chopper yada Kross tarzı bişi kullanırsan rahat edersin, sıkıştıranı olmaz yüksek hızlara çıkıp sağlı soğlu yatma derdin olmaz.Ki eğer kendini seviosan Chopper al derim, he ben kışın racing alcam ama benim canım tatlı değil[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 chopper falan olmasi farkettirmiyo aslinda, bi aile dostumuzun vardi chopperi. 30 km hizla giderken ters yonden gelip girilmez sokaga giren adam yuzunden bacagi kirildi, satti motoru ki kendisi motorlu herseyin delisi bi adam. babamin arkadaslari var choppercisi var racingcisi var hatta motokross sampiyonu bi appsi de var ama motor dedigimde gozlerini deviriyo peder, bakalim deniyoruz sagli sollu ataklarla hala.[signature][hline]agostos 2005
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Chopper aldım mutluyum :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 hayirli olsun : )[signature][hline]agostos 2005
Öne çıkan mesajlar