resata Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Korkun Dier Takimlar !!! Galatasaray Yeniden Tam Gaz Gelior !!!! Bizim basimisda Fatih Terim varken KORKACAKSINIZ !!!!!! OKADAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!! TIKLA ve KENDIN GÖR BEKLEYIN !!![hline]Imza bilmem... Parmak bassam olur mu ?!!? [Bu mesaj resata tarafından 10 July 2003 21:29 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj resata tarafından 10 July 2003 21:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 basinizda fatih varken degil kadronuzda hagi varken korkmamiz lazimdi.. onada gerek yok zaten ya neyse..[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 hagi+popescu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 şaban reloaded ın üstüne hiç iyi gitmedi lol[hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 hani teker teker posterler varya onlardan yapmak lazim xavier hakan deboer falan karizma giydirip[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aliba Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Xavier'de görüntü var, icraat yok, postere iyi gider baya :), ama doğru dürüst oynasa hiç fena olmuycak. Yoksa bu sene Bülent-Ömer-Orhan-De Boer arasında şans bulması imkansız. Sağ kanatta banko Pratez zaten.[hline]...bir Aliba hayranı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 de boer la xavier manken olsa daha cok para kazanrmıs uhueh..[hline]aente is alone on this way.. aente as known as banshee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 fbliler e manken ne futbolcu onlar hiç bişi olamıyo kendi takımınıza eleştri-dalga boyutunda laf edin siz önce sataşmayın rütbesi sizden yüksek olanlara :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Gallery=1 // 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 said: arcane, 10 July 2003 23:38 tarihinde demiş ki: şaban reloaded ın üstüne hiç iyi gitmedi lol[hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead [hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 said: DynamicK, 12 July 2003 00:00 tarihinde demiş ki: fbliler e manken ne futbolcu onlar hiç bişi olamıyo kendi takımınıza eleştri-dalga boyutunda laf edin siz önce sataşmayın rütbesi sizden yüksek olanlara :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net dikla Gallery=1 // 2 ezildim lol..[hline]aente is alone on this way.. aente as known as banshee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 altıma ettim ! korktum :([hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 :D[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar