Madmasomau Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Bu telefon artık çolul çoçuk herkezin elinde var ilk teleofn un markası ne yaa ?[signature][hline]Ölene kadar Yaşamaya Devam edicez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Onu bilmiyorum ama benim ilk tel ericsson 688. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Ben yatar iyi sabahlar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Motorola. İlk telsiz,ilk taşınabilir telefon,ilk cep telefonunun üreticisi.[signature][hline]Buzkirpisi HatalıysamReport me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madmasomau Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ya şuankilere bakıldıgında o teleofnlar Gözümün önüne gelince Ölüyorum Gülmekten yaa şimdi parmakla açabilelim diye Milyonlarca para veriyoruz o zaman Telefonu Açabilmek için 3 5 kişiden yardım almak gerekiyodu :)[signature][hline]Ölene kadar Yaşamaya Devam edicez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ericsson 688[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 sabah gazetesi vermişti galiba yada hürriyet birisi işte MAXON.[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ericson t28 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 688 den once gh337 vardı, ayrıca evet ilk motorola ve modeli flm yoktu ozaman sadece ona cep telefonu deniyodu :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 motorolanın hiç abartmıyoum tuğla büyüklüğünde var bende hala durur.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 panasonic gd 30 du.. hatta gazeteden almıştım..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uraz Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 ericsson 337 sms alıyodu ama gönderemiyordu:)[signature][hline]-Kimeryalı Barbar- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 motorola 2000'di. eh, o zamanlar çok fazla model ve çeşit yoktu.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Ericsson GF198 var bizde. Pili çalışsa telefon sağlam aslında halen. Bir ara resim koymak lazım bi tane (: İşte bunun bi tane aynısından bir tane de kapaksızı var bizde :p http://www.freenet.de/freenet/handy_und_sms/bildershow/geschichte_ericsson/IMG0001.html[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] [Bu mesaj Kendercik tarafından 21 Ağustos 2005 12:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mentalman Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 motorolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kedicik Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ilk telefonum ve suanda da devam ediyor nokia 2100...[signature][hline]Her gecenin bir sabahi oldugu gibi her kisin da bir bahari olacaktir… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Ericcson gf768.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 sagem ama modelini hatırlamıyorum kupon toplayıp almıştım :D telefonu ilk aldığımda deprem oldu 17.08.1999 depremi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 hurriyetten almıştım. alcatel one touch bilmemne[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 nokia nın kapaklı bi tlfonu vardı sürükleniodu ondandı ama 1 ay sonra deiştirmiştim(belki daha kısa bi süre)[signature][hline]efsane topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walandyl Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 3210... Karizmanın diğer adıydı be :) Şu anda kullandığımız gelişmiş telefonların ilk basamağı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 walla suan finlandiya dayim Nokia biliorsunuzdur Finlandiyali hatta burda nokia die bi köy de var.. ehem neyse gecenlerde mudurumun evine gittim bana ilk mobile telefonunu gosterdi walla resmini cekmek isterdim ama cameram yanimda degildi yaklasik 2-3 kg falandir sanirsam boyutlarini yazacak olursam approx.. 35cm-8cm-30cm normal bi ahizesi ve o spiral sekilli kablosu war arkasinda kocaman bi sogutucu metal bölme var modelini bilmiorum ama tabikide nokia 20 sene önce aldigini solemisti bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Motorola imiş... 1973 yılında Martin Cooper diye bir amca yapmış ilk cep telefonunu. Telefon 2pound ağırlığındaymış. Bir sürü ayrıntılı bilgi ve küçük bir röportaj içeren site için;buradan devam edelim... Amcamın fotosu ve elinde ilk cep telefonu (tuş dizilimi berbat!)edit: cellular phone=cep telefonu bizde ya, cep tel. yazdım ben. Ancak gördüğünüz gibi, bu tel cebe falan girmez! Mobil telefon falan daha doğru olabilir... Çok dert değil, neyse... [signature][hline]MONO(b)LOG[Bu mesaj dasaaa tarafından 23 Ağustos 2005 09:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 sagem de modelini hatıralmıyorum eğri bişiydi :D[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 erıccson 337 :D vayy bee ne telefon du yaa[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 panasonic biliyorum bennn.[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar