Emirhan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Elin gavurundan öğrendik. Şimdi nuttum nerden alıyorduk. nasıl yapyorduk. Server dakiler bilmiyor öle bişeyin var oldugundan. Yatıyor canım dragon ship cıkaramıyorum açık denizlere..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 *uzun bi aradan sonra ilk kez bölümüyle ilgili yardımda bulunacağı için heyecanlanır* eğer ben vatanın bölünmez bütünlüğünü savunurken bi değişiklik olmadıysa at ve bu gibi hayvanlar küçültülemiyor. Sadece ethereal binekler heykelcik haline dönüşüp çantana giriyor. Gemiyi küçültmek (dry docklamak) için ise 1-ambarını boşaltmalısın 2-geminin üstünde hiç kimse, hiç bir item olmamalı 3-geminin kapısı kitlenmiş olmalı ve sen karada olmalısın 4-dümenci (tillerman) in üstüne çift clickleyip çıkan soruya evet demelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 küçültülemiyosa satışı nasıl yapılıyo[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 transfer yazip adami sectigin zaman trade screen aciliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BEggie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 drop anchor....[hline]Beggie The King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 welcome back gunn[hline]En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 good to be back Daemon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freddy12 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 şımdı nasıl yanı bınekler kucul mu yormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 tabi ki küçülmüyor.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chong song tung, chenk.: (ayağını yorganına göre uzat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asmodeus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 said: freddy12, 12 July 2003 19:40 tarihinde demiş ki: şımdı nasıl yanı bınekler kucul mu yormu I Ih. Ben de baya bir şaşırmıştım ilk zamanlar ama alışıyorsun zamanla. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar