DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 canım sıklıdı,mp3 dinniyorum kulaklıkla,ses kısık,shuffela aldım,ilk bu cıktı,ilk 3-4 sanieden sora sesi acası geliyor insanın,bnde ole yaptım,ne zamandır dinlemenmiştim,dinledim, kendimfden gectim yine gece gece. run run run to the cities of the futuaaa takin what we can and bring back home so take me dooown to the cities of the futttuaaa where everbody's happy and im felling back home (umarım doğru hatırladıdım sözlerini) çok hoşuma gitti işte,uzundur dinlememiştim paylaşıyım dedim,tavsiye ederim bide siz dinnyin i found myself i found myself i found myself i fonud myself i foudn my sleaaasdrrrrradffffffffgffffffff! dıtdıtdırdıııııııdııı dıutdıtdıt dıııırııı cuvucuvittiuk diiii duuuu cubilidiktuk diiii duuuuuuuu infected mushroom-citiies of the future[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için...
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 none of this real dinle sen birde.[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 dinnemezmiyim,ama ne bilim,cities i ayrı bi seviyorum[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için...
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 arabian nights da iyidir de hiç durduk yere oturup açıp dinliyesim gelmedi şuana kadar. gerekli ortam lazım[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 gerekli ortam;=2-3 arkdaş,3-4 bira,loş ışık,çok acılıcak sesden dolayı tercien tatile gitmiş anlayışlı komşu.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için...
Öne çıkan mesajlar