Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 evet şimdi iki konu açıcam Thelegbra yada Baggio kızıcak konular şunlar 1.ben başkalarına client i nasıl vericem yani hani bu bilinmiş yada bilinmemiş server larda download edilir ya içinde bi sürü dosya olur o dosyaları nasıl ayıklıyacam server dan nerde bulucam bu bi ikincisi 2.aradım ama bulamadım köprülere Field atıldıında adamın field den jail e girmesini istiyorum yani Auto-Jail lütfen yardım edin server ı host a verip siteyi ve server ı açmak üzereyim yardım plsssss şimdiden teşekkürler...[signature][hline]Yeter artık hem çalalım hem eğlenelim yelkenler FORA Sakın ha!! indirmeyelim.....
Karakans Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 1- ultima online klosorlerinde mevcut. 2- gizli bi item koyarsın oralara ve onlardada @step altında check ettirirsin...[signature][hline]Mail & Msn : mailto:[email protected] Mp3ler - Şarkı Sözleri - Dosyalar - Forumlar - Online Radyo ---- http://www.fmturk.net
Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 saol kardeş valla çok yardımcı oldu e anam bu neee uo klasöründe mevcut hangilerini alıcam bi nasıl koyucam iki üçüncüsüde ben C++ scp ci deilim şu ana kadar yazdığım en iyi scp duyuru scp si o da üç cümlelik bi şey[signature][hline]Yeter artık hem çalalım hem eğlenelim yelkenler FORA Sakın ha!! indirmeyelim.....
BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Okan ilk srunun yanıtı Uo Klasorunde Bunlar mul dosyaları adını almışlardır.Birkaçına örnek ; 1 ) Hues Mul = Renk Dosyası 2 ) Verdata Mul = Görünüm Dosyası 3 ) skills mul = Skill isimlerinin bulundugu dosya 4 ) Anim Mul = Hayvanlarin Gorunumu vs . 5 ) map0 Mul ve Static0 Mul = Haritanın Bulundugu Dosya Boyle Boyle gider.istegine Gore Bunları Ayıklayıp Client versionunu belirledikten sonra hex editorle acıcaksın bunu.uzantıları değişip cliente uygulayacaksın ( Bunuda Sitede totariallerden öğrenebilirsin ) Gelgelelim 2. sorununa Arama Butonunu Kullanırsan Scriptini Bulabilirsin.Onada üşenmessen Sevinirim. Kolay Gelsin..[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing
Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 adın çok uzun belki de bi gün :D çok saol onları verdiğin için ikincisine gelince arama yaptım yarım saat-bi saat ilk jail ikincisi Auto jail üçüncüsü auto dördüncüsü field olmak üzere 4 defa eyrı eyrı aradım ama bulamadım
BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 basliklari Cok sacma sekilde Acan Arkadaslar var ben sana birazdan bulurum.En olmadı yazarım kısa bi şekilde.[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing
BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 al bakalım ilk aramamda Buldum.Arama Yapmayı Öğrenmelisiniz.Bak paticik bolumlerden olusmus ve senin aradıgın sey ise uo scripting bolumunde.Aramada Tüm alanlar yerine Uo Scriptingi emulemidir neyse tam hatırlayamadım:d Onu secersen ve filer yazarsan sende Bulabilirdim.Tüm alanlar dersen 654564 şey çıkar yani.Neyse Hadi Sana Kolay Gelsin.Aha Buda Link[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing
Öne çıkan mesajlar