ziplayan_kestane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Eveet bu sene sabancıya girenler, veyahut daha önceden girip de bize yol yordam öğreticek sabancılılar bu topice.. Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi(Başarı Bursu)'ne girdim. hiç beklemiodum geçen sene en son aldığı kişi benden 140 kişi öndeydi. Kontenjan olarak da yeni bursa 6 kişi verip, onur dan 13 başarı dan 12 kişi kontenjan azaltmışlardı. Giremicem diye ayarlamıştım kendimi koça giriorum destek burslu, sabancı oldu. Hayırlısı..[signature][hline]zıplayan kestane! a.k.a. mysterio & kancik a member of nMe, a Jedi Academy, Diablo II, Half-Life, Starcraft, Warcraft III & Call of Duty clan Kaghan [Eternal Rage], Sylvanas Osman [xxxx], xxxx pvp-rp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 hosgeldin, cehennemimize : )[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Bende Sabancı Üniversitesi Sanat ve Sosyal Bilimler Programı'na yerleştirildim. Umarım mutlu ve verimli bir eğitim hayatı geçirebilirim.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fixx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Ben de "mühendislik ve doğa bilimleri"nden girdim hadi hayırlısı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Hepinize hayırlı olsun. Benim de oraya gelmem için dualarınızı bekliyorum (:[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 bu seneki taban puanı belli mi sabancı'nın? yani mesela sen diosun 140 kişi öndeydi fln senin puanın kaç geçen seneki taban puan 329muş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Sabanci baya dustu bu sene... Gecen sene 306 ile alan bolume ark bu sene 295 le girdi... Annesi zorla yazdirmis kizda nasi osla giremem diye yazmis hala agliyo valla...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Sanat ve Sosyal Bilimler programı bu sene 284 taban puanla almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 diger vakif universiteleri ne durumda artan azalan bir bilgisi olan var mi?[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 fiyatlari pompalamalarindan belliydi zaten bu dusus, yillik 25 milyara cikacak bu sene girenler yurtla falan.[signature][hline]Yaz geldi TOiO hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Öğrencilerden istedikleri teknoloji kullanım parasının karşılığında öğrenciye ne sunuyorlar, bir bilen cevaplıyabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 internet, laboratuar, laptop, okul içi iletişimde kullanılan her türlü elektronik ıvırtı cart curt. parayı vermeyeyim laptop almayayım değil yani olay[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Derdim laptop değildi ki zaten. Sadece merak ettim neden "teknoloji" parası adıyla aldıklarını. Söyledin, öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 teknoloji kullanim ucreti adi altinda cunku kampuste gecen her dakika "teknolojik".[signature][hline]agostos 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 teknoloji kullanım ücretinin opsiyonlu olması önerilme üniv yönetimine,mesela isteyen laptop almasın yada isteyen helikopter padinide kullanabilsin falan[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 euhe para vermek istemeyenler icin klimasiz bolumler falan da olsun, ne bileyim sebilden faydalanmayip matara tasisinlar falan.[signature][hline]agostos 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Hosgeldiniz :)[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Aklıma Hande Yener geldi Penth :)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Ben de Sabancı'dayım. Mühendislik ve doğa bilimlerinde...[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan... 18 Kasım 2001 01:46 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 tekrardan teprik ederim half_cow cum[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Sağol turambarturin ben de seni tebrik ederim[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan... 18 Kasım 2001 01:46 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 laptop diye verdikleri sey toshibanin uyduruk bi modeli uc bes oyun bile kaldirmiyo ve ona verdiin fiyat topladiinda ucuz da deil[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: insight, 22 Ağustos 2005 11:21 tarihinde demiş ki: Aklıma Hande Yener geldi Penth :) Hande Yener?[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Müh. ve Doğa Bil. Başarı Bursu :)[signature][hline]res pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: BoraBora, 22 Ağustos 2005 19:48 tarihinde demiş ki: laptop diye verdikleri sey toshibanin uyduruk bi modeli uc bes oyun bile kaldirmiyo ve ona verdiin fiyat topladiinda ucuz da deil arkadasim, laptop parasi degil o teknoloji kullanim ucreti. ha igrenc orasi ayri.[signature][hline]agostos 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar