Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sabancı Univ.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eveet bu sene sabancıya girenler, veyahut daha önceden girip de bize yol yordam öğreticek sabancılılar bu topice..

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi(Başarı Bursu)'ne girdim. hiç beklemiodum geçen sene en son aldığı kişi benden 140 kişi öndeydi. Kontenjan olarak da yeni bursa 6 kişi verip, onur dan 13 başarı dan 12 kişi kontenjan azaltmışlardı. Giremicem diye ayarlamıştım kendimi koça giriorum destek burslu, sabancı oldu.

Hayırlısı..[signature][hline]zıplayan kestane! a.k.a. mysterio & kancik
a member of nMe, a Jedi Academy, Diablo II, Half-Life, Starcraft, Warcraft III & Call of Duty clan
Kaghan [Eternal Rage], Sylvanas
Osman [xxxx], xxxx pvp-rp
Mesaj tarihi:
Bende Sabancı Üniversitesi Sanat ve Sosyal Bilimler Programı'na yerleştirildim. Umarım mutlu ve verimli bir eğitim hayatı geçirebilirim.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Mesaj tarihi:
bu seneki taban puanı belli mi sabancı'nın?
yani mesela sen diosun 140 kişi öndeydi fln senin puanın kaç geçen seneki taban puan 329muş
Mesaj tarihi:
Sabanci baya dustu bu sene... Gecen sene 306 ile alan bolume ark bu sene 295 le girdi... Annesi zorla yazdirmis kizda nasi osla giremem diye yazmis hala agliyo valla...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
internet, laboratuar, laptop, okul içi iletişimde kullanılan her türlü elektronik ıvırtı cart curt. parayı vermeyeyim laptop almayayım değil yani olay[signature][hline]The sickness that you are
A plague that made me starve
Do you think you can show me
How I come this far?
Mesaj tarihi:
teknoloji kullanım ücretinin opsiyonlu olması önerilme üniv yönetimine,mesela isteyen laptop almasın yada isteyen helikopter padinide kullanabilsin falan[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
Aklıma Hande Yener geldi Penth :)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Mesaj tarihi:
laptop diye verdikleri sey toshibanin uyduruk bi modeli uc bes oyun bile kaldirmiyo ve ona verdiin fiyat topladiinda ucuz da deil[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya??
Mesaj tarihi:
said:
insight, 22 Ağustos 2005 11:21 tarihinde demiş ki:
Aklıma Hande Yener geldi Penth :)
Hande Yener?[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Mesaj tarihi:
said:
BoraBora, 22 Ağustos 2005 19:48 tarihinde demiş ki:
laptop diye verdikleri sey toshibanin uyduruk bi modeli uc bes oyun bile kaldirmiyo ve ona verdiin fiyat topladiinda ucuz da deil

arkadasim, laptop parasi degil o teknoloji kullanim ucreti. ha igrenc orasi ayri.[signature][hline]agostos 2005
  • Yeni Oluştur...