katsumoto-2 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 beyler bu 57 görevi için lazım olan goblini( 3. dereceden) nerden bulurum cvplarınızı bekliyorum[signature][hline]!!Her şey güzel olacak olucak !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Goblin görevini yap 5 goblin parti pronscula vercen.Yada beramusta ucuz zaten 1.5 parçasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katsumoto-2 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 canım ben 57 görevindeen bahsediyorum normal goblin yapmaktan deil benim dediklerim 3.derecenden olanalar[signature][hline]!!Her şey güzel olacak olucak !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 şansına kalmış. yaptırınca düşebilir. ya da çık pazarda bulursun. areste de 1.5-2 m zaten[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 mesela 3. swviye yapim derken :D crimson goblin oldu şans :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bana hep 2. seviye veriyo. en az para edenleri :([signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katsumoto-2 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 offfff şu konuyu biri ayrıntılı açıklasın pls[signature][hline]!!Her şey güzel olacak olucak !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 1. seviye goblin shirt, fabric coat vs. 2. seviye half plate goblin 3. seviye full plate goblin 4. seviye chitin, crimson vs goblin. En zor ç1kanlar 1. ve 4. seviye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Arkadaşım yanlışın var şöle olucak: 3.seviye plate(magede silk) 4.seviye full plate(magede crystal) 5.seviye chitin(magede crimson) Sen halfplateden direk fp ye geçmişsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YumiYumi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 walla beyler ben peper mage bi arka yapıyım dedim civciv charla giriyimde 1. seviye yapsın dedim. utanmasa crimson yapacaktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bende yapıcam 57 görevini ama satın almak daha cazip geliyor acıkcası :D[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Allaha havale Her Clana Giriyoz :D Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 5K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 1. 2. seviye ne o zaman? Ben böyle biliyorum.[signature][hline]To me it's just monkey buisness! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar