dufrasne Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 arkadaki doku çok güzel ama ordaki kanalizasyon borusu ve kaldırım, işi bozuyor. mahvediyoruz ya dünyayı :-P[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 büz bosmus resmi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
philoxenus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 boru dahil güzel bir kompozisyon bence. ninenin yüzünü kapatmasının kattığı güzel şeyler var fotoya..[signature][hline]Papirus* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horua Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Resimi kac megapixellik kamerayla cektin. Pek güzel olmamis. Kanalizasyon ve kaldirim taslari bozuyor olayi. Bide iki teyzenin yüzünü kapatmasi dogalligi bozmus. *!pesimist oldugunu düsünür*[signature][hline]www.olympos.gen.ms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Bence bu fotoğrafın esprisi o teyzenin yüzünü kapaması. Neyin doğallığı bozuluyor onu da anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 cok daha guzel acıdan yaklasılabilinirmis. teyzelerimiz on plana cıkarılmıs gene guzel :) alt kısmı kes bic vs. koyu tonları agır bastır iste super bi resim olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 boru ve kaldirimin olmadigi bi açidan çekseydin daha iyi olurdu[signature][hline]:rock:gürültü kutsaldır:rock: [Bu mesaj duende tarafından 25 Ağustos 2005 20:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 48 saattir uykusuzum, sağdaki teyze garip bir hareket yapıyor sandım ilk başta, yüzümü yıkadıktan sonrada kendime güldüm..[signature][hline][b]Rüşvetiydi kaderin, ilk göürşte aşk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Ihlara Vadisi süper Kapadokya'dan daha çok ilgimi çekti ve benimde güzel resimlerim var Ihlara Vadisi içerisinden ama fotoğraf kağıdında ve tarayıcı yok :([signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Zagg, 25 Ağustos 2005 22:35 tarihinde demiş ki: 48 saattir uykusuzum, sağdaki teyze garip bir hareket yapıyor sandım ilk başta, yüzümü yıkadıktan sonrada kendime güldüm.. uykusuz değilim bende öyle zannetim eheh :p[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar