wook Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 green mile'ı da tawsiye ederim..[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mice and Man bence.. Sonunda ağlamaklı olmuştum yav.. :([signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldebaren Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: madafaka, 24 Ağustos 2005 18:22 tarihinde demiş ki: Niye ağlamak istiyomuş kimse film önermiyomu garibana diye açtım ama gördüklerim beni şoke etti.Ağlamak amaçlı film izlenirmi nedir bu filmi tüketim malzemesi haline getirmek, ne saçma bi yaklaşımdır bu.Yada gaza geldim bilemiyorum böyle bissürü şey yazıcaktım sonra salakmısın napıyosun dedim şekildeki gibi ne demeye çalıştığı belli olmayan saçma sapan şeyler yazdım kısa ama öz, öğretici ve gittiğin yol yol diildir diyici bu arada pek entel gözüken bişey yazmaya çalışırken bir canavar yarattım adeta.Yine de pişman diilim ne güzel yetmişinci postumu yazmışım, üstelik uzun da gözüküyo hem belki okumazlar uzun gözüküyo diye. hocu sen tam olarak ne anlattın ayrıca70. postunu atmış olmak için bişeyler saçmalamak(cüretimi maruz gör) nası bi mantalite?alıcaan madalyayı ekrandan kesip göğsüne mi yapıştırıcan?bu sorulara bi cevap istiyorum ama yavaş yavaş sakin sakin :)[signature][hline]don't panic! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Şiddetle;Talk To Her Requiem for a dream[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 My Girl [signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. [Bu mesaj Laorx tarafından 25 Ağustos 2005 00:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: _Mikael_, 25 Ağustos 2005 00:20 tarihinde demiş ki: Şiddetle;Talk To Her Requiem for a dream hm evt talk to her de cok guzel bir film.izlenmesi gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 film mi istiyosun arkadasım cok az kaldı vizyona girecek bilimsel amam müthiş ben kitabınıda okudum Piri Reis'in Haritasının Şifresi bunu izle ok hade byEsss... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 master&comander[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 master&comander i izledim de duygusalmıydı ob e :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Karanlıkta Dans Bu filmi izleyipte ağlamayan yoktur. Ben bile ağladım :)[signature][hline]Alante / Arliyn SWG - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Çin'e giden tünel. Sonlara doğru çok hüzünlüdür birde Shine (Pianist filmi)[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Piyanist Hayat Güzeldir ve Beyond Borders[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 duygusali bosver sen saw'u izle izlemediysen.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: _Mikael_, 25 Ağustos 2005 00:20 tarihinde demiş ki: Şiddetle;Talk To Her Requiem for a dream bu filme ağlanmaz ya lol ztn direk şoka giriyosun ne ağlaması[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar