Jachyra Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Ya boyle tarantinodur sudur budur seyrederken duygular nereye gitti!! :) demek istedigim cok bos vaktim var ve bi kac duygusal film onerirsenin cok makbule gecer.. bulunabilecek filmler olursa cok sevinirim * Mendilini hazirlar ve onerileri bekler *[signature][hline]Cin coylar heb burdalardi... Ama biz goremedik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 message in bottle[signature][hline]marcoli, 23 Ağustos 2005 16:34 tarihinde demiş ki: BENİM GİBİ,HAYATİNİZDA ASK-İKİLEM-HİRS-SİNİR-UZUNTU-SEVİNC-KAYGİ-SUPHE...GİBİ DUYGULARİ YASAMİSSİNİZ,,BELLİ OLUYOR... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 meet joe black nothing hill[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 21 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 savaş filmlerinden klasikleri önerebilirim... pianist, hayat güzeldir, schindler'in listesi...[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 american history x in sonunda ağlıyodum nerdeyse[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Sweet November diyorum inatla[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldebaren Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bılması zor bu filmi ama bulursan arşivle bence izleyip ağladıım tek film bu MY NAME IS SAM şiddetle tavsiye ederim[signature][hline]don't panic! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minira Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 a walk to remember super bır fılm ama bulamassın ben butun fılmı tuylerım dıken dıken ızledım. bunlardan baska sweet november(kasımda ask baskadır) ve autumn ın new york(new yorkta son bahar) 'u onerebılırım bunları bulabılırsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 valla girip my name is SAM i onercektim bende.,ama soylenmis. tesadufen ucakta izleme firsati bulmustum,sabah 7 ucusunda uyumayi dusundugum bi zamanda karsima cikti ve baya sardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jachyra Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 eheh my name is sam i kasimda ask baskadir ve new yorkta sonbahar ehehe bunlari segrettim ve sadece my name is sam bana etkileyici geldi.. boyle siradisi bi senaryo ariyorum nasil diyim cesaretin varmi aska vardi fransiz yapimi bi film izleyenler ne tur bisi aradigimi anlar oneriler icin tesekkurler arkadaslar hepsini segredecem hatta my name is sam i bi daha :)[signature][hline]Cin coylar heb burdalardi... Ama biz goremedik.. [Bu mesaj Jachyra tarafından 23 Ağustos 2005 22:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 duygusal mı degil mi bilmem ama beautiful mind(akıl oyunları) nı tawsiye ederim..[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 lorenzo'nun yağı, küçükken nası ağlamıştım ya darmadağın olmuştum. sonra requiem for a dream de sağlam koyar adama :)[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
michelle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 cesaretin var mı aşka zetn çook farklı ve güzel bi film öle bi film bulmak bi daha zor ama benim önerebileceğim (love actually)aşk her yerde ingiliz filmi ve bence komik ve gerçekçi !!!şimdilik aklıma bu kadar geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ihtiyar balıkcı ve deniz diye bir film var cok eski ama siddetle tavsiye ederim[signature][hline]marcoli, 23 Ağustos 2005 16:34 tarihinde demiş ki: BENİM GİBİ,HAYATİNİZDA ASK-İKİLEM-HİRS-SİNİR-UZUNTU-SEVİNC-KAYGİ-SUPHE...GİBİ DUYGULARİ YASAMİSSİNİZ,,BELLİ OLUYOR... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldebaren Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: Jachyra, 23 Ağustos 2005 22:10 tarihinde demiş ki: eheh my name is sam i kasimda ask baskadir ve new yorkta sonbahar ehehe bunlari segrettim ve sadece my name is sam bana etkileyici geldi.. my name is sam'i sevdiysen 8. gün yada 8 gün mü ne bi film vardı(gün dediim saatte olabilir tam hatırlamıyorum) fransız yapımdı galiba oda iyidir duygusuz bi adamın zihinsel engelli(spastik) biriyle yaptığıbiyol arkadaşlığını anlatan bi filmdi izleyeli epey oldu ama baya etkilenmiştim onuda tavsiye ederim[signature][hline]don't panic! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jachyra Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: michelle, 23 Ağustos 2005 22:58 tarihinde demiş ki: cesaretin var mı aşka zetn çook farklı ve güzel bi film öle bi film bulmak bi daha zor ama benim önerebileceğim (love actually)aşk her yerde ingiliz filmi ve bence komik ve gerçekçi !!!şimdilik aklıma bu kadar geliyo bilmezmiyim ya yine boyle krizim tuttu aglamak icin aldim gulmekten yarildim yaa..[signature][hline]Cin coylar heb burdalardi... Ama biz goremedik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Meet Joe Black.. 800 kişilik salonda erkekler dahil herkez ağlıyordu film bittiğinde.. The last Castle da da ağladığımı hatırlıyorum..[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
michelle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 meet joe black zaten müthiş bir film hele müzikleri dehşet.ayrıca çok ağladığım bi film olarak green mile var.bide ilginç bi film olarak bend it like beckham ıda önerebilirim bana hep komik gelmiştir.o çocuk o kıza bakar mı ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jachyra Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Lutfen seyretmedigim bisi soylermisiniz ya :) yinede coook sagolun boyle raflara gidip aval aval bakmaktan vaz gecip seyretmis olsamda alacagim bikac film olacak!![signature][hline]Cin coylar heb burdalardi... Ama biz goremedik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ya beyler o i am sam değil miydi,ben öyle hatırlıyorum,film önerilerime gelince my sassy girl,dünyanın orta yerinde aşk için ağlıyorum ve tabii ki forrest gump.[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 "Life is Beautiful" ve "Hair" olabilir mesela..[signature][hline]#3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldebaren Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 eşkiyayı izlemişsindir ama yinede izle derim duygusal yanı yoğundur onunda...arayabiliceğin herşey var zaten içinde sleepless in seattle geldi şimdi aklıma ve bi ton tom hanks filmi [signature][hline]don't panic! [Bu mesaj eldebaren tarafından 24 Ağustos 2005 02:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fkelesh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 leon the professional jean reno bir harika... ben agladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 "Nell" Jodie Foster, Liam Neelson...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true [Bu mesaj Mr_Hand tarafından 24 Ağustos 2005 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 osame ağlamadım ama etkilendim-konusu aşk felan değil film gerçek bir hikayeden uyarlama[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar