Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milan Baros Aston Villa'da

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İngiltere Premier ligi takımlarından Aston Villa Liverpool'lu oyuncu Milan Baros'u 11.7M$'a renklerine bağladı.

Sağlık kontrolünden geçtikten sonra 4 yıllık kontratı imzalayan oyuncu Liverpool'dan ayrılmak kolay olmadı fakat yine büyük bir klübe geldim.
Gencim güçlüyüm dedi

Hadi hayırlısı olsun
heh

Aha kaynak[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Mesaj tarihi:
Ben severim Hayırlısı olsun.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Mesaj tarihi:
cok iyi bi transfer hayırlı olsun[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Mesaj tarihi:
walla süper adam bence fb alsaydi bu adami çok ii olurdu. türkiyede çok iş yapar. aston villa gibi bi takima gidiceğine fb ye rahatlikla gelirdi bence[signature][hline]I don't give a fuck, I do what I wan' do
Mesaj tarihi:
Aston Villa'ya gitmek le hata yapmış bence ama ne biliyim[signature][hline]Bir insana değerinden fazla değer verirsen...
Ya onu kaybedersin Ya da kendini mahvedersin...
Mesaj tarihi:
vassel satildi[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
  • Yeni Oluştur...