WannaTry Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Burası beramus :D pardon dupemus [spo1=70 ohom][/spo] YORUM SİZİN ...[signature][hline]Nick:Treador lvl:5x Np:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx(olacak iisallah:)) Clan:OTTOMAN_EMPİRE sonunda bi pk kestim :) bundan sonrasını okuma:) baska da pi poq yok:( lan nie okudun :)
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 kasmıştır kardeşim beramus açılalaı kaç ay oldu gavurlar kasıyo sabah akşam harpy..kasıyolar...[signature][hline]Stafla özenle adam kuşbaşı edilir...town'a paket servis yapılır,ücret 50 national pointtir ve KDV dahildir.bahşiş en az 100.000 coins olup kredi kartıda geçerlidir...
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Evet hep kötü düşünmeyelim.24 saat uyumadan ne dakka baksam online olan tipler var.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 O adam kaç aydır lvl 69 da geziyor biliyonmu sen ?
WannaTry Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Adam xp leri de dupe luo bence :D[signature][hline]Nick:Treador lvl:5x Np:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx(olacak iisallah:)) Clan:OTTOMAN_EMPİRE sonunda bi pk kestim :) bundan sonrasını okuma:) baska da pi poq yok:( lan nie okudun :)
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 so? diyerekten...[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bende diyom bu drt_twistlady nası exprt kazanıyo :D:D:D:D biraz eziq de :P
katsumoto-2 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ya bulsakta 70 lvl büyüsünü görsek[signature][hline]!!Her şey güzel olacak olucak !!
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Yoruma gerek yok, adam anlının akıyla 70. Server ın en eskilerinden. Name change o kadar.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:71xxx
Stavanger Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 70 olmus ama ne olmus her seferinde kesiom adamı 70 ama bos
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 aha bizim cafeden elemanda meşur oldu en üstde :D alpacino :D eziq ya :P[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :(
TamTam1st Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Bi karakter ile 5 kişi gece gunduz oynarsa olacagı bu (:
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 turkmu bu eleman ?[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Allaha havale Her Clana Giriyoz :D Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 5K :(
YumiYumi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Bence kesin türktür çünkü başkası bu kadar üstüne düşmez :D[signature][hline]Server : Beramus Karakter : Immortal_Courage Clan : Freedom® LVL : 6x NP : Kasacaktıkki Char Puf Oldu Aldılar :) Açıklama : Geri Gelene Kadarda Beklemedeyiz. Rakip : SUISUISUI (Complexus da olabilir )
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: WannaTry, 25 Ağustos 2005 18:55 tarihinde demiş ki: Burası beramus :D pardon dupemus YORUM SİZİN ... Hayır resim ii beramus da iyi de o dupemus ney cıkcıkcık hiç yakıştıramadım :hrr:[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Allaha havale Her Clana Giriyoz :D Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 5K :(
raul7fb Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 diezdede var the sTRom lvl 69 %96
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 niye şaşırdınız ki ?? cypherda 68 lvl adam var şu an. nasıl oluyo ben de anlamadım ama oluyo işte. günde 30 saat kasıyolar :D (kapasite meselesi 24 saatlik zaman dilimine 30 saat sokmak... hö? )[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D
YumiYumi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ya beyler herifin başka işi yoksa ne yapacan ya gezecek yada bişiye bağlanıp onunla yaşayacak o da seçimini yapğmış bırakında karizması olsun :D[signature][hline]Server : Beramus Karakter : Immortal_Courage Clan : Freedom® LVL : 6x NP : Kasacaktıkki Char Puf Oldu Aldılar :) Açıklama : Geri Gelene Kadarda Beklemedeyiz. Rakip : SUISUISUI (Complexus da olabilir )
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 adam tek bir felsefeyi kabullenmiş. hayaf offline knight online. benim eski felsefem de ultima idi :D[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Allaha havale Her Clana Giriyoz :D Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 5K :(
YumiYumi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ultima deme bana :( ah o günler ahhhhhh :([signature][hline]Server : Beramus Karakter : Immortal_Courage Clan : Freedom® LVL : 6x NP : Kasacaktıkki Char Puf Oldu Aldılar :) Açıklama : Geri Gelene Kadarda Beklemedeyiz. Rakip : SUISUISUI (Complexus da olabilir )
Öne çıkan mesajlar