AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Evet Vestel Manisa'nın alacaz dediği Denilson Fransa'da . Haberi nette bulamadım. Fotomaç'ta okudum sayfasıda açılmıyo. Denilson olayı ise iyi bir kaynaktan öğrendim. 1.6MEuro alıyomuş Betis'ten Betis yöneticileri Ts'ye demiş ki 1M siz verin 6ooBin biz sizde oynasın 1 yıl Ayrıca 3MEuro borcumuz var onuda siz ödeyin Denilson sizde kiralık oynasın :) Olaylardan Denilson'un haberi yokmuş. Ki zaten gitti de. Geçmiş olsun Zorlu :)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 abi ne yalan bi media ve camia olayımız var yaw pehhh.. denilson en ii sol açıklardan bordonun işine yarar.tabi bilmem eksiklerini şimdi bordeuxun,ama ii transfer gibi.[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Hatta yöneticinin birisi "gazetelerde manşet olduk fenamı" demiş :) Abi ne adamlar var ya.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mentalman Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 denilsonun vestele gelmeyece3gi bastan belliydi zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 herseyi biraktim uefa nin resmi sitesi bu transferi yazdi. denilson vestel masina da diye.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiGgA Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 baştan belliydi adamin vestele gelmiyeceği... boşuna heyecan yaptilar. adam kendi dedi ztn vestelle bi ilgim yok die[signature][hline]I don't give a fuck, I do what I wan' do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 abi zaten vestel e gelse kaleci/oyuncu tek başına oynar takımı götürürdü :D[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 keşke manisa ya gelseydi maçlarına giderdim[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 o kadarda geldi demislerdi heh.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar