AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Evet Vestel Manisa'nın alacaz dediği Denilson Fransa'da . Haberi nette bulamadım. Fotomaç'ta okudum sayfasıda açılmıyo. Denilson olayı ise iyi bir kaynaktan öğrendim. 1.6MEuro alıyomuş Betis'ten Betis yöneticileri Ts'ye demiş ki 1M siz verin 6ooBin biz sizde oynasın 1 yıl Ayrıca 3MEuro borcumuz var onuda siz ödeyin Denilson sizde kiralık oynasın :) Olaylardan Denilson'un haberi yokmuş. Ki zaten gitti de. Geçmiş olsun Zorlu :)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 abi ne yalan bi media ve camia olayımız var yaw pehhh.. denilson en ii sol açıklardan bordonun işine yarar.tabi bilmem eksiklerini şimdi bordeuxun,ama ii transfer gibi.[signature][hline]önce Allah sonra yallah
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Hatta yöneticinin birisi "gazetelerde manşet olduk fenamı" demiş :) Abi ne adamlar var ya.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
mentalman Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 denilsonun vestele gelmeyece3gi bastan belliydi zaten...
Patos Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 herseyi biraktim uefa nin resmi sitesi bu transferi yazdi. denilson vestel masina da diye.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
NiGgA Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 baştan belliydi adamin vestele gelmiyeceği... boşuna heyecan yaptilar. adam kendi dedi ztn vestelle bi ilgim yok die[signature][hline]I don't give a fuck, I do what I wan' do
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 abi zaten vestel e gelse kaleci/oyuncu tek başına oynar takımı götürürdü :D[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 keşke manisa ya gelseydi maçlarına giderdim[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 o kadarda geldi demislerdi heh.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ?
Öne çıkan mesajlar