rallici Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ben pazarda abyss wingleri 35milyondan görmüştüm adamın biride 250k ya satıyodu bende tabiki balıklama daldım sonradan 2milyona satıldığını duydum bende 7 tane abyss wing vardı adamın birine bunlar 35milyon ben dupe yaptım bunlara dedim:D oda salk gibi yedi ve 2kukryaldım ikisinin toplamı 48milyon falan yapıyo adama biraz ayıp mı yapmışım:D ve adam seni 30 dk içinde banlatçam dedi 30 dk sonra kendi çıktı oyundan:D b,raz şerefs,zl,k olmuş:( ama yinedekar:)
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 sana gore kar karsıdakindkınden yedın kufur ne oluyo bi oyun icin adam sana ana bacı gitmiştir
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 cıkcıkcık çiçek böcek. ayıp hiç yakıştıramadım[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :(
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: rallici, 25 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: b,raz şerefs,zl,k olmuş:( ama yinedekar:) Anladın sen anladın...[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 şimdi biras sert çıkışcam Şeressiz. seni sonra 2 gün sonra soyuldum diye gelme buraya.[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba
rallici Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 yok canım adam çok terbiyeliydi küfür etmedi ana baba terbiyesi o bana küfür etçene ben ona ettim:D:D:D
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Saf tipler oldukça adi tiplerde her zaman olacaktır. ;)
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bravo sana. marifet gibi anlatıyo bi de[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D
electroreflex Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 cehenneme kadar yolun war diyorum.. bu taktigi bi de zebaniler uzerinde dene.. bakalim onlar napicak senin abyss wingleri :D[signature][hline]* Generic bir campaign: -player: alıyorum yerden mızrağı atıcam çantaya -Dm: yer kalmadı daha ne sokuşturuyorsun -player: bağlıyorum işte mızrağı sırtıma -Dm: neyle bağlıyorsun her yerin zırh! -player: eeeeh yettin ama saplıyorum sırtıma ulan! 1d8 değil mi bu bok, aslanlar gibi hp var saplı kalsın öyle gezicem... -Dm: .... gurup kopar Dm sinir olmuştur ... grrrr [Bu mesaj electroreflex tarafından 25 Ağustos 2005 21:52 tarihinde değiştirilmiştir]
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 altın öküz yarışmasında salaklık,3kagıtçılık ve itlik dallarında 3 ayrı ödüle aday gösterildiniz. yorumlarınızı alabilir miyiz? *mikrofonu uzatır*[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass.
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Bir oyun için hadi kendini geç aileye laf yedirtmek gerçekten çok gereksiz.Yani bakıyoruz bakıyoruz ortada konu olan şey oyun.Yazık.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 lan olm adam forumlara tıklamaya korkacak yeter :D[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :(
Kennicky Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Çevrendekilere olmasa bile kendine saygılı olmalısın...Seviyeyi düşürmemek lazım.
Öne çıkan mesajlar