Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paso disconnect olmak (yardım bekliyorum)

frenziedosman

Öne çıkan mesajlar

selamlar öncelikle herkeze..başlıktada söylediğim gibi oyundan kafasına göre 20 dakka olsun girer girmez olsun yada girdikten onra 2-3 saat osun dediğim gibi kafasına göre disconnect oluyorum..daha açarsak konuyu bazı insanların ismi unknown entity olarak geçiyo..ayrıca insanların konuşmalarını göreibliyorum ama benim yazdıklarım çıkmıyor ve bu olduktan kısa bir süre sonra düşüyorum..
sistemimi özetliim

gforce fx 6600 gt 128 mb ekran kartı
2 gb ram
nforce3 chipset onboard ethernet
amd 3400 athlon cpu
win xp pro işletim sistemi
bu arada unutmadan 256 adls im var netimde bi sorun yok gayet iyi fakat modemim pikatel marka bi modedm ( çok sağlam bişiy değil ) fakat modem deli gibi ısınıyor..el deydiğinde baya bi fark ediliyor yanıyor diyebilirim...

yani oyunu etkileyecek parçalar sanırım bunlar.. önceden daha sık aralıkla rile düşüyordum bi arkadaşım saolsun ethernet kartının son sürümünü yükledi ve bi kaç ayar yaptı...bundan sonra pek unknown entity die bi player görmedim fakat halen oyundan düşmekteyim..
bu konuda fikirlerini yada başınıza bu tarz bi olay geldi ise yardımlarınızı bekliyorum...
herkeze teşekkürler şimdiden...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zaidral, 25 Ağustos 2005 01:58 tarihinde demiş ki:
addon varsa iptal etmeyi dene. sanmıyorum sebebi bu olsun ama dene yine de

ya usta wtf wdb interface hepsini sildim hatta wowu yeniden yükledim ama sonuç değişmiyo hatta wtf ve wdb yi silince dahada zorlaşıyo..yani oyuna girince anında discon oluyorum bu sefer böle 2 - 3 -4 kez discon olup yeniden girince anca topluyo kendini bazen tüm insanlar çıplak görünüyo vs vs..[signature][hline]if you gidve give..
if yuu don't give..
i don't make a love conversation...
Fu.. out of here!!
Sosyal ağlarda paylaş

Ethernet kartının ayarlarından "Checksum Offload" u kapat.

said:
- click on START -> CONTROL PANEL
- click on NETWORK -> NETWORK CONNECTIONS
- right click on your network connection -> PROPERTIES
- Click on "Configure" and then on the card flagged as "advanced" (?)
- go to the option "Checksum Offload" and disable this option in the window on the right side
- finally click OK to save this configuration and to restart the network interface

Daha ayrıntılı bilgi için >TIK<[signature][hline]pff
Kritiğiniz bol olsun

[Bu mesaj OffChu tarafından 25 Ağustos 2005 04:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...