Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bir meleğin gözyaşlarında aramak ruhumu gökkuşağından sana uzanmak gecenin siyah saçlarına dokunup duyguları bedeninde aramak bir gonca olup açmak kalbinde teninin sıcaklığıyla ısınmak sıkıca sarılmak sana hergece sonsuzluğa dek sevmek birbirini denizler gibi mavi gözlerine bakıp sonsuzluğa ulaşmak seninle dalmak seninle zamana farkına varmamak dünyanın aşk böyle birşey işte tarifi sonsuz yaşaması acı ve zor seni sevmek gibi[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Platonik misin ? Açıkmakta mı zorlanıyorsun ? Baya tarif etmişsin ama hanfendiyi :). Güzel olmuş pek tabiki bugüne kadar kötüsünü göremedik ama hep melankoli.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madmasomau Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 güzel helal olsun ama arkadaşında söledigi Gibi bu melankoli hali insanı Fazla yaşatmaz..[signature][hline]- Ölene kadar Yaşamaya Devam edicez... - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 sadece guzel sozlerle şiir yazılmaz. ruh lazım biraz... calışırsan olacak gibi... melnkoli falan yok bu arada..[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Güzel olmus ama biraz daha geliştirmen lazım kendini...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' ''yılmaz bekçisidir yıkık kulübemin, dostum (luk)...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 çok hoş olmuşş .. begendimm..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 her türlü yorum için teşekkür ediyorum :)[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar