Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gerekli Şeyler ve Saklı Kent ?

Arawn

Öne çıkan mesajlar

ok ok oynamıom tmm mı zatne iyice soudum saolun :(
*önündeki uzun yollara bakar*
sanırım iş sadece korku deil yavaş yavaş annıyorum ama biraz daha okiim şu yazıyı ama şunu söliim korkuyu zamanı ile yendiimi zannediorum.neyse yine de sonuçta denenmiş bi şey saolun.[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın
www.darkplanes.net
Çok Yakında Geliyor
--------------------------------
The sky's gonna open
People gonna pray and sing
I can't feel a thing
I can't feel

[Bu mesaj Bivrip tarafından 10 July 2003 21:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

başa baktım 14 yaşındaymısın unutmuşum :)
neyse frp bir hayal dünyası hayal dünyaları zaten çocuklar içindir benim gibi çocukken bu dünyayı çok beyenenler büyüyüncede o dünyayı tercih ederler ve bu tercih edenlerin o dünyada kurduğu hayaller küçükleri zaman zaman aşabilir yanlış fikirlere kapılmanı sağlıyabilir sen farketmesende bilinç altını etkileye bilir burdakiler sadece seni bu konuda uyarmaya çalışıyor alınmanın alemi yok.

[Bu mesaj TheSilver tarafından 10 July 2003 21:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bivrip, 10 July 2003 21:11 tarihinde demiş ki:
korkuyu zamanı ile yendiimi zannediorum.

korkuyu yenmek ya da yenmemek mesele diil. yeri gelince insanlar korkmak ister. misal korku filmi seyrederler. ya da gerilim romanı okurlar. sen de korkabilirsin. ama şu anda bazı şeyleri çok güzel alacak bi yaştasın. öğrendiğin şeyleri yetişkin bi insandan çok daha sağlam ve derinde taşıyosun. şimdi eğer world of darknessa bulaşırsan, bilinç altında gerçek dünya ile ilgili olarak yanlış fikirler yerleşebilir ve bu ilerideki hayatını etkileyebilir. sen bikaç sene daha d&d den ayrılma, bu sırada tarihi falan da araştır. zaten seni senelerce idare edecek kadar malzemen var elinin altında world of darkness olmadan da. zamanı gelince istediğin gibi anlatırsın kendi hikayeni :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

ben 7. sınıftan (yaş 12 idi sanırım) beri (ki Lotr ve BG ile tanışmamla başlar herşey,) frp oynamak için deliriyodum. arada bir aklıma geliyodu "lan nolcak oynayınca başım göğe mi ericek" vs vs vs. tabi o zamandan beri biliodum o yaşta oynayamayacağımı (hem oynicak adam bulamazdım hem de benim beynim yetmezdi, kimse alınmasın :P)
şuan 16 yaşındayım, oynadım, beklediğim gibiymiş baya :) tabi ki başım göğe ermedi. şimdi tek isteğim var, daha çok oynamak tabi ki. ha bi de oek alabilirsem güzel olur :P

(kusura bakmayın alakasız oldu ama içimden geldi :-))[hline]Heroes are born, not made.
-Eraqrest, The Orc Hunter

[Bu mesaj Eraq tarafından 11 July 2003 01:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ama ben başladım artık oynamaya 1 sene de oldu o yüzden ben de daha çok oynamak istiyorum ama yazın bizim burda adam yok :(
anca okulda oynıycam zaten bana yol gösteren abi mezun oldu :(

neyse çok çok saolun özellikle grudge.adam gibi cevap veren herkese teşekkür ederim saolun[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın
www.darkplanes.net
Çok Yakında Geliyor
The sky's gonna open
I can't feel a thing
I can't feel
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mountaindew, 10 July 2003 13:51 tarihinde demiş ki:
14 yasinda cocuk d ve d oynasin orada sorun yok. Hatta white wolfun sulandirilmis exaltedini bile oynayabilir.

Ama ciddi white-wolf icin daha erken oldugu inaniyorum.

D ve D lise, White-Wolf universite ve sonrasi icin.

@Bivrip,

Sana benim anlattigim Exalted seanslarindan birini anlatirdim ama yanlis anlasilir sen en iyisi bizi dine 18 kadar sabret. Guzel Guzel pokemon D ve D oyna(Bu hakaret sana degil d ve d yeydi, Magic kesin siler sindik bunu ama olsun).

13 yaşında olmama rağmen sana katılıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

yaa ben yola geldim zten önceki mesajımda da sööledim ben memnunum zaten D&D'den ben ne olsa oynarım ama madem WW'de fln bööle bişi var o zaman boynumuzu eğip D&D oynayacaz olmazsa soulbringerla fln netten oynarım o ayarlar dozunu.
yaa şimdiden biri demişti sulandırılmış WW oynasam olur esasında biri ban yol göstersin yaa nerden giriim bu işe fln
1 senedir FRP oynuyom ben bu dönem okuldaki bi gruba DM'lik yapmaya başladım bana öneri yazar mısınız nelere dikkat etmeliyim çok eksiğim var DM'likte
link verseniz de olur[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın
www.darkplanes.net
Çok Yakında Geliyor
The sky's gonna open
I can't feel a thing
I can't feel
Sosyal ağlarda paylaş

lost library ye girip arastir oynatacagin dunyayi mesela. bilgi eksigim yok diyorsan, bugune kadarr zevk aldigin oyunlari bir aklina getir. neler yaptilar da benim hosuma gitti diye dusun. sonra yavas yavas kendi tarzin oturuyor zaten. mesela bir arkadasimla sadece 1 defa combat sahnesi gecen bir oyun oynatmisti ama yinede surekli diken ustundeydik ve asiri eglendik. Herkes ayni sekilde anlatamiyor. sende okudukca arastirdikca kendi tarzini oturtursun.[hline]blinded by fear of life
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bivrip, 11 July 2003 14:52 tarihinde demiş ki:
yaa ben yola geldim zten önceki mesajımda da sööledim ben memnunum zaten D&D'den ben ne olsa oynarım ama madem WW'de fln bööle bişi var o zaman boynumuzu eğip D&D oynayacaz olmazsa soulbringerla fln netten oynarım o ayarlar dozunu.
yaa şimdiden biri demişti sulandırılmış WW oynasam olur esasında biri ban yol göstersin yaa nerden giriim bu işe fln
1 senedir FRP oynuyom ben bu dönem okuldaki bi gruba DM'lik yapmaya başladım bana öneri yazar mısınız nelere dikkat etmeliyim çok eksiğim var DM'likte

Sulandirilmis WW senin icin bire bir hem manyak zevk alirsin hemde hic kedi katliamlari soz konusu olmaz.

Senin icin tek oyun var bunun icin oda EXALTED.

Yalniz ST bulmasi kazik. Turkiyede su an yok.

Dungeon Master tabirini kullanmayin. Zindan efendisi cok gereksiz bir ad. Story teller yane hikaye anlaticisi cok daha guzel bir tabir bana sorarsan. Zaten gelecegim noktada bu. Amac guzel bir hikaye anlatmak olmali.

Eger dogaclama yetenegine sahip deilsen oturup butun hikayeyi modul olarak hazirlamani tavsiye ederim. Ama her halukarda dogaclamaya ihtiyacin olacak cunku oyuncularin seni zekalariyla veya aptalliklariyla dogaclama yapmaya kesin zorlayacaklardir.

St lik yapmak ozveri istiyen ve icinde bulunacagin dunyayi ve kurallari iyi bilmeni gerektirir. Bu ozelliklere sahip olmanin en iyi yoluda bol bol oyuncu olmaktir.

Eger sulandirilmis oyun anlatmayi sevseydim ve sende istanbulda benim olacagim zamanda olsaydin sana exaltedi demo liya bilirdim.

edit note : quote aldığın zaman tagleri silmemeye çalış ;)

[Bu mesaj Magic tarafından 04 August 2003 12:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya beyler konuyu iyice saptırdınız :| İsteseniz en baştaki Thread'ı hatırlatıyım. İşte konu neymiş , nereye gelmiş

said:
Khanum, 24 June 2003 17:05 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar bana bu iki yerin adresini verebilecek birileri var mı ? O kadar araştırmış olmama rağmen buraların adreslerini bulamadım.

Not :Buralara Anadolu yakasından gidecem o yüzden şöle bilmem yanında büyük bi bina var tarzında bi adres verebilirseniz memnun olurum.[hline]Rhoderndron Cüceleri Lideri ; Khanum !!![hline]
Enroth Cüceleri Lideri ; Khanum !!!

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...