Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gerekli Şeyler ve Saklı Kent ?

Arawn

Öne çıkan mesajlar

Hatta yanlış hatırlamıyorsam küpeli olan 2-3 sene evvel bacağını kırmıştı,alçıyla dolaşıyordu. :lol:
Oradaki kitapların hemen hemen hepsini okudukları doğrudur çünkü ne zaman bir kitaba elimi atsam hemen arkadan bir ses gelirdi:'Güzel bir kitap,tavsiye ederim.','Sıkıcı.','Roman şunun hakkında blahblah eğer bu konuya ilgin varsa okuyabilirsin.' :-)[hline]Mercy is weakness and weakness is death...
Sosyal ağlarda paylaş

telefon açıosun, booster box fiyatı öğrenmek istiosun; telefonu açan insan booster box nedir onu bilmiyo .. ve magic kartlarını onlar getiriyo ..[hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki:
Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım !
Sosyal ağlarda paylaş

Bu FRP, RPG ile ilgili ürünlerin satıldığı tüm dükkanlarda olan bir problem aslında. Nedeni gümrükçüler, WoTC, distribütörler ve bilimum ilgili organlar oluyor (satış yerleri hariç her yer yani :) )

Hala adam akıllı ürünleri getiren, hepsini standında devamlı olarak bulunduran bir satış alanımız yok ne yazık ki (zamanla işlerin düzeleceğini bile düşünmekten vazgeçtim ben...

said:
Takhisis, 06 July 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
Gerekli Şeyler'e son 1,5 yıldır sorduğum soru ve cevaplar : :-)
'Players Handbook ne zaman gelecek?'
'4 ay sonra.'
'3 ay sonra'
'Gelecek ay gelmesi lazım.'
'Valla bu ay gelecekti ama gümrükte problem çıktı.'
'Bizde bekliyoruz.Gümrükten bir türlü çıkamadı.'
'Firmayla yazışıyoruz,problemler var.'
[hline]Mercy is weakness and weakness is death...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bivrip, 26 June 2003 10:19 tarihinde demiş ki:
Grudge haklısın zaten ona diyecek bi şeyim yok ama benim burda karşı çıktığım şey t.ş.. geçilmesi deil ki.küçük bir insanın frp oynayamayacağı düşüncesi benim karşı çıktığım bu düşünceyle yaklaşan insanlar hep bazı şeyleri bozdu benim frp hayatımda.
yoksa t..ak geçmek pek de önemli deil benim için
benim başıma gelen t..ak geçmek deil resmen ezmek adam orda biz açıkça "ne ayak olum bunnar lan" diye işaret etti.senin başına gelse ne hissedersin???

bu tartışma da lütfen burda kapansın

KArdas yas ilerleyince sen de anliyacan enik yaslarda ne kadar alingan olundugunu hepimiz o yollardan gectik bu kadar buyutme olayi.

Yukarida belirttigim sebebten ve de benim gurubum da ki adamlarin karakterini goze alinca senin bir iki oyundan fazla dayanabilecegini dusunmuyorum.

Oyun oynama yasina gelince valla eger d ve d oynayacaksan gayet sirin mi sirin zararsiz bir oyun ama benim anlattigim ciddi oyunlar icin biraz 18 ve ustu olmak gerektigine inaniyorum.

P.S: Beyler ay sonunda geliyom hazirlaayin herseyi magick solara devam ederim ama sende lunar/abyssal/DB bir campaign anlatmazsan dayak yiyecegimi bile bile sana girerim (Veya leventi gonderirim bir MP5 ile). Butun kitaplari aldim bu arada!!!

[Bu mesaj mountaindew tarafından 10 July 2003 08:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mountaindew, 10 July 2003 08:08 tarihinde demiş ki:

Yukarida belirttigim sebebten ve de benim gurubum da ki adamlarin karakterini goze alinca senin bir iki oyundan fazla dayanabilecegini dusunmuyorum.
[Bu mesaj mountaindew tarafından 10 July 2003 08:15 tarihinde değiştirilmiştir]

niye ki?

said:
mountaindew, 10 July 2003 08:08 tarihinde demiş ki:Oyun oynama yasina gelince valla eger d ve d oynayacaksan gayet sirin mi sirin zararsiz bir oyun ama benim anlattigim ciddi oyunlar icin biraz 18 ve ustu olmak gerektigine inaniyorum.

işte bence bööle bi şeyin alakası bile olamaz
yoksa gece rüyalarıma mı girer? :lol:
alında karanlıkta fln hırsız var mı acaba diye bi paranoya içerisendeyim ama ööle bişi hayatta olmaz[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın
www.darkplanes.net
Çok Yakında Geliyor
--------------------------------
The sky's gonna open
People gonna pray and sing
I can't feel a thing
I can't feel
Sosyal ağlarda paylaş

yaa grudge sence o olay gerekli mi yaa herke aynı mı bence yannış sonuçta 18+ olabilir ama noolcak psikolojim mi bozulacak[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın
www.darkplanes.net
Çok Yakında Geliyor
The sky's gonna open
I can't feel a thing
I can't feel
Sosyal ağlarda paylaş

whitewolf oyunlari dnd ye benzemez. Bir kere oyle inanilmaz fantastik yerlerde gecmiyor. Evinin cevresi bile setting olabilir yai. Birde istanbulla ilgili bir dark ages yazisi yazmisti frp&magic den evrim, beynim dondu resmen. direk psikolijini etkiler. ben hic boyle seyler olacagini sanmazdim ama kitabin yetiskin insanlarda bile tahribat yaptigi oluyor. sokaklarda ben vampir avcisiyim diye dolasmaya baslayan kisileri gormek istemedigimizden biz onlemimizi alalim demis whitewolf editorleri.[hline]blinded by fear of life
Sosyal ağlarda paylaş

hmm... ailenin yerinde olsam ve 14 yaşındaki çocuğumun elinde üzerinde pentagramlar çizilmiş kapkara bi kitap görsem sanırım biraz endişelenirdim. (demon the fallen kitabından bahsediyorum bu arada...) ayrıca görülmemiş bişey diil. world of darkness çok zekice ve başarılı bi şekilde uyarlanmış, bizim dünyamıza çok benzeyen bi olay. belli bi yaşın altındaki oyuncular üzerinde beklenmedik etkiler doğurabilir (anlatılanlara inanmak gibi.). ben kendimden biliyorum, orta okul zamanında kendi kendimize korkunç hikayeler uydurur sonra uydurduğumuz şeylere inanıp korkardık...

d&d nin book of vile darknessi belki düşük yaştaki oyuncuları okadar etkilemez ama bi whitewolf kitabı... bilemiyorum...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

mature beyin olmasi beklenen sinif arkadaslarimin bir kismi bile cekinerek aldilar kitabi ellerine. ilustrasyonlar bile bir aman bu ne dedirtiyor. Bir vampirin nasil beslendigini, tzimisce klaninin kemiklerini nasil egip buktuklerini bunlari baska insanlara yapisini detayli okumanin pek uygun olmadigini dusunuyorum bende. Dnd cok daha zararsiz bu bakimdan. Frp oynayin hayal gucunuzu gelistirin tabi de, bazi seyleri de 18 yasindan sonraya birakin en iyisi.[hline]blinded by fear of life
Sosyal ağlarda paylaş

zaten 14 yaşında çocuğun frp oynaması çok doğru deyil bence yani çizer çocuk satanist falan olur harbiden öyle pentegramlı kitaplar falan aslında d&d okadar bir şey olmaz ama oda oynatana bağlı white wolf süper bence adamlar işi biliyorlar
internetten bakmıştım çok güzel şeyleri var gibi adamlar bir kere vampir kavramını maymun etmiyorlar bu çok güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

14 yasinda cocuk d ve d oynasin orada sorun yok. Hatta white wolfun sulandirilmis exaltedini bile oynayabilir.

Ama ciddi white-wolf icin daha erken oldugu inaniyorum.

D ve D lise, White-Wolf universite ve sonrasi icin.

@Bivrip,

Sana benim anlattigim Exalted seanslarindan birini anlatirdim ama yanlis anlasilir sen en iyisi bizi dine 18 kadar sabret. Guzel Guzel pokemon D ve D oyna(Bu hakaret sana degil d ve d yeydi, Magic kesin siler sindik bunu ama olsun).
Sosyal ağlarda paylaş

pokemon mu?
yok arkadaş olmaz ööle şey yaa neden oynamiim onu soruyorum biriniz de adam gibi cvp versin bana yolla özelden oyundan bi parça eğer haklıysan çıkıcam burda aslanlar gibi tmm haksızmışım çok korktum diyecem[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın
www.darkplanes.net
Çok Yakında Geliyor
The sky's gonna open
I can't feel a thing
I can't feel
Sosyal ağlarda paylaş

bivripcim
olayın senin korkup korkmamanla ilgisi olduğunu sanıyosan hiç bulaşma zaten. sorun world of darkness'in senin yaş grubun üzerinde bırakacağı etki.

bak bu da konseptle ilgili bi fikrin olması için bir kaynak...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?

[Bu mesaj Grudge tarafından 10 July 2003 14:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

14 yaşındaki bir çocuk whitewolf yada ravenloft gibi şeyler oynamammalı hata d&d bile oynamak sakıncalı olabilir çocuğun pikolojisine bağlı yani o yaşta bir çocuk kişilik arayışı içinde falan olucağı için karakterlere hayran kalıp ileriki yaşlarında sokakta elinde tahta kazıkla dolana bilir :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ne kendine güven vay bee..18+ yazısını yazanlar gerizekalı heralde,14 yaşında birini etkileemiyeceğini anlayamamışlar...bir grup yada kitle üzerinde denememişler...araştırmamışlar..kafalarına göre yazmışlar o yazıyı iş olsun diye.... mi?? hayır.Çünkü bu 14 yaşında birinin daha çocuk aklıyla anlıyabileceği bişey diil,bazıları için piskolojik bozukluk,paradoks yada yaşam stili olabilecek güçte bir şey oldğundan haberi yok..
Tatum diye bir hap var normalde diş ilacı,dişi ağrıyanlar 1 tane içer ,yerinde duramıcak kadarsa 2 tane içer.Git o haptan al 3.5 milyon ağzına 10 tane at (bibok olmuyo merak emeyin :))
sonra 20 dakka geçmesini bekle,o kadar güçlü bi halüsülasyon etkisi var ki ve 4 saat sürüyo ve hayal gücün güçlüyse göreceklerini hayatın boyunca unutamassın ve 4 saat boyunca altına yapıcaksın.Sonra bırak frp yi oyun bile oynıyamassın bilgisayarda.
Herşeyin bi yaşı var zaten bu yaşta bunu anlayabilseydin burda milletle mücadele etmezdin.[hline]Asheron's Call - Level 126 Mage
Starcraft BW - 2nd session champion lad.1457
Any PvP..........

[Bu mesaj Jarlaxle tarafından 10 July 2003 17:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bivrip istersen arastir. Kendini kaptirmayacaksan whitewolf un sitesinde pdf formatinda quick start diye bir sey var download edip bak biraz. Ama gerisi icin biraz bekle. beklerken senden buyuk insanlarin bile bu konsepti kaldiramadigina sIk sIk rastlandigini dusunup biraz rahatlayabilirsin. Oyle ben celik gibiyim korkmam baa bisey olmaz diye bakma herseye. 18+ yazan her turlu seyde oyle olmali aslinda. korku filmleri mesela. kucuk cocuklarda izleyebilir rahatca ama filmden sonra bir buyuk en fazla 1-2 saat kafa yorup unutup gidecekken, bir kucukte cok daha siddetli cagrisim ve dusunceler uyandirabilir. tamam sen cocuk degilsin ama ww icin yeterince buyuk de degilsin. grudge un verdigi linkten lostlibrary ye bak biraz zaten hak vereceksin.[hline]blinded by fear of life

[Bu mesaj Dojorel tarafından 10 July 2003 17:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...