Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Bir Program Yüklediğim Zaman Ve Klasörüne Bişiler Attığım Zaman,Klasöre Yeni Yüklediğim Dosyalar Çalişmiyor.Yönetici Hesabında Olduğunuzdan Emin Olun,Yada Bu Dosyaya Erişmemezsiniz Gibi Gıcık Hatalar Veriyor. (Yönetici Hesabında Oldugum Halde) Ama Salt Okunurluğu Kapadığım Zaman Bu Sorun Olmuor.Ama Özelliklerden Çıkınca Yine Aynı Sorun :-P Format Mı Atsam Karar Veremedim.Sizce Neden Kaynaklanabilir Bu Sorun.Registry Mechanicle Falan Tarattım Ama Sonuç Alamadım:( Eğer Halledilcek Bişeyse Format Atmak İstemiyorum. (Hata UO Klasörüne Client Attığım Zaman Oluyor) [Bu mesaj LordGargamel tarafından 24 Ağustos 2005 23:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 xp nin şifreleme geyiğinden olabilir[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 eminmisin peki? :b virüsden dolayıdır.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 istersen bi virüs scan yaptır birde adware ile felam tarattır bakalım[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Plutonun dediklerini yap. Bende onları sayıcaktım. Bu arada virüs prog adı ne?[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar