st3am_tr Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Ya allah askina bi bakin suraya ya.bide diosunuzki yabancılar iyi insanlar falan filan.abi onlar bizi tamamen bütün şekilde düşünüyorlar ve hepimize aynı muameleyi yapiyolar.biz niye kendimizi ezik hissediyoruz.forum da adam hala 150 yıl once onları savasta yenmemizden midir nedir ondan bahsediyo.buna ne diceksiniz.ben sadece sunu soluyorum TURK UN TURKTEN BASKA DOSTU YOKTUR... biliorum bu konu 874827594259 defa tartisildi cwp yazmaniz onemli deil sadece bakın yeterli. Tikla Tikla Tikla[signature][hline] Nick: st3am_tr Clan: PaTRiot M: 5x NP: en son 7x idi Job: Mage Nation: Moradian Hacklendi.. Nick:Suikast_tr(tr koymucaktım zamanında yaa off) M:5x Np:8xxx Job:Ranger Clan:Ozel_Harekat Timi Weapons:Shard-Mirage Dagger Nation:Moradian [Bu mesaj st3am_tr tarafından 24 Ağustos 2005 17:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Takılsın onlar kendi çapında, onları takan yok.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 o spider 1905 de türk bence. (1905=GS)[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
st3am_tr Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 iide abi zaten o konustugu adam türk oldugu belli oluyo[signature][hline]Nick: st3am_tr Clan: PaTRiot M: 5x NP: en son 7x idi Job: Mage Nation: Moradian Hacklendi.. Nick:Suikast_tr(tr koymucaktım zamanında yaa off) M:5x Np:8xxx Job:Ranger Clan:Ozel_Harekat Timi Weapons:Shard-Mirage Dagger Nation:Moradian [Bu mesaj st3am_tr tarafından 24 Ağustos 2005 17:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Metakuso, 24 Ağustos 2005 17:10 tarihinde demiş ki: o spider 1905 de türk bence. (1905=GS) lolll vallamı :D hahhahah biz bilmiyoduk şadi cafeye gelme olm sen[signature][hline]Nick : JoNyBLaCk Server : Deimos Irk : Karus Class : Paper Mage Flame Rulazz :D Level : 4X Np : 5XX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
st3am_tr Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Patladi konu gene[signature][hline]Nick: st3am_tr Clan: PaTRiot M: 5x NP: en son 7x idi Job: Mage Nation: Moradian Hacklendi.. Nick:Suikast_tr(tr koymucaktım zamanında yaa off) M:5x Np:8xxx Job:Ranger Clan:Ozel_Harekat Timi Weapons:Shard-Mirage Dagger Nation:Moradian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ei[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 steam_tr kardeş iyi güzel diyorsunda sana bir adres vereyim gir bak türk dostlarımız neler yapıyor http://s11.invisionfree.com/knightonlineranking/index.php?showtopic=8267[signature][hline]Nick : JoNyBLaCk Server : Deimos Irk : Karus Class : Paper Mage Flame Rulazz :D Level : 4X Np : 5XX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
st3am_tr Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ben onlari turkten saymyorum abi.onlar sadece ibizm ulkemizde dogmus yabanci insanlar ve turk diye geciniyorlar.cingene mi diyim ne diyim.abi cingene dedik diye banlanmayiz dimi[signature][hline]Nick: st3am_tr Clan: PaTRiot M: 5x NP: en son 7x idi Job: Mage Nation: Moradian Hacklendi.. Nick:Suikast_tr(tr koymucaktım zamanında yaa off) M:5x Np:8xxx Job:Ranger Clan:Ozel_Harekat Timi Weapons:Shard-Mirage Dagger Nation:Moradian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raul7fb Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bende sonuna fb kodum gsliler yada bjkliler almıyo[signature][hline] raul7_fb/diez/46/mage/el morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: raul7fb, 24 Ağustos 2005 18:40 tarihinde demiş ki: bende sonuna fb kodum gsliler yada bjkliler almıyo ahahauha :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLACK_SUN Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: st3am_tr, 24 Ağustos 2005 17:03 tarihinde demiş ki: Ya allah askina bi bakin suraya ya.bide diosunuzki yabancılar iyi insanlar falan filan.abi onlar bizi tamamen bütün şekilde düşünüyorlar ve hepimize aynı muameleyi yapiyolar.biz niye kendimizi ezik hissediyoruz.forum da adam hala 150 yıl once onları savasta yenmemizden midir nedir ondan bahsediyo.buna ne diceksiniz.ben sadece sunu soluyorum TURK UN TURKTEN BASKA DOSTU YOKTUR... biliorum bu konu 874827594259 defa tartisildi cwp yazmaniz onemli deil sadece bakın yeterli. Tikla Tikla Tikla hiç clanin nekadar ks ci kufurcu tradci oldunu sordunmu yabancilara hee ben bile patriot clani turk oldu icin utaniyorumm ve turkun turkten baska dostu yoktur lafinada katil miyorum cok geri kafali bir söz senin gibi hayatinda yurt disana gitmemis sadece televizyondan bi kac sey duyup ulkelerin dostlunu görmus insanlardanda bu beklenir en buyuk dusman dedin yunanlar bile nekadar iyi insanlar oldunu göremicek kadar körsünüz bugun dunyanin neresine giderseniz gidin turkuz dedinizde avrupa haric nekadar iyi agirlandini bi bilesennn ama bilemessinn herneysee patriot clani turk olmasaydi bence turklerden bukadar nefret edilmezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 yine patriot kavgası mı başlıcak ne???[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Beramusa başladığımdan beri il günden tanıştığım Güney Amerikalı ve İspanyol' larla beraberim. Bu güne kadar ne 1 tek kazık yedim nede hacklendim. Bosslardan düşen en iyi itemlar bana verildi. Kazayla yeni gelen biri Türklere küfretse bütün klan benden özür diledi. Parti diyipte boş kaldığım olmadı..(4 günde 53 yaptım yeni rogue' umu). Yani Türk' ün Türk' ten başka dostu yoktur lafları boş adam olan heryerde kendine dost bulur. Bu gün Apos' taydım parti tamamen Türk' tü başka bir Türk parti geldi atışmalar başladı 3 dakka içinde Apos ta yaklaşık 20 kişi KS yapıyordu. Türk' ün dostluğu buysa düşmanlığından allah korusun. Türk' lükten övünmek istiyorsanız biraz adam olun. Bu güne kadar sen Türk' sün şöylesin böylesin diyen adam olmadı olmazda. Anlımın akıyla Türk' üm diyorum her ortamda.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:71xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Beyler bu genetik bi durum. her türkün beyni olmak zorunda değil. Bu beyinsizler yüzünden türklüğümden dönücek deilim. Çoğu türk kardeşimin hareketlerinden ben de rahatsızım ama elden birşey gelmiyor. Kahrolsun internet kafeler ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: BLACK_SUN, 24 Ağustos 2005 18:57 tarihinde demiş ki: said: st3am_tr, 24 Ağustos 2005 17:03 tarihinde demiş ki: Ya allah askina bi bakin suraya ya.bide diosunuzki yabancılar iyi insanlar falan filan.abi onlar bizi tamamen bütün şekilde düşünüyorlar ve hepimize aynı muameleyi yapiyolar.biz niye kendimizi ezik hissediyoruz.forum da adam hala 150 yıl once onları savasta yenmemizden midir nedir ondan bahsediyo.buna ne diceksiniz.ben sadece sunu soluyorum TURK UN TURKTEN BASKA DOSTU YOKTUR... biliorum bu konu 874827594259 defa tartisildi cwp yazmaniz onemli deil sadece bakın yeterli. Tikla Tikla Tikla hiç clanin nekadar ks ci kufurcu tradci oldunu sordunmu yabancilara hee ben bile patriot clani turk oldu icin utaniyorumm ve turkun turkten baska dostu yoktur lafinada katil miyorum cok geri kafali bir söz senin gibi hayatinda yurt disana gitmemis sadece televizyondan bi kac sey duyup ulkelerin dostlunu görmus insanlardanda bu beklenir en buyuk dusman dedin yunanlar bile nekadar iyi insanlar oldunu göremicek kadar körsünüz bugun dunyanin neresine giderseniz gidin turkuz dedinizde avrupa haric nekadar iyi agirlandini bi bilesennn ama bilemessinn herneysee patriot clani turk olmasaydi bence turklerden bukadar nefret edilmezdi Haydeeeeee başladık yine -56451567864 diyor haftanın rüküşü seçiyorum seni[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 53xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
st3am_tr Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 yannız biri patriot kavgasi demis ,ne alaka var patriotla?sacma sapan konusma imzayi gordun die.mage char ım o clana girdiginde 43 tu 1 ay oynamadim oyunu hack yiyince.sonra sin kasmaya basladim.1 haftada 51 oldu.yaklasik 1 aydir patriotla alakam bile yok!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 turkun turke yaptığı cicek tarlası böcek çifliği kadarı yoktur. bundan sonra hiçbir türk ( bu frumlar dışında) oyunlarda müttefiğim veya arkadaşım değildir.[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Underworld Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 4K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar