Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ikimizde trcelliz. ben türkiyede, o isviçre. ben aradığımda para kime kaç yüzdeyle giriyo? örnek cevap: sana 50% si ona 50% si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 kar$ı taraf kontorluyse (yani avrupada olan) sen onu aradıgında dakikası 12 kontor ona giriyo.sana normal giriyo. bide 1 mesaj 12 kontor yine. sana tamamen normal giriyo.[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bilader worldline diye bi olay var bilmiyomusun.. dakikası 130 binlira gibi bişiydi, türkiye-amerika arası. senin dediğin yerler arası belkide daha ucuzdur[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 skype kullanıoruz zaten de... bikaç hafta azcık konuşmuştuk. merak ettim acaba zor durumdamı bıraktım onu die. nese saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bu arada peki o beni arasa nolcak. ona 12 kntr bana normalmi giricek yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bu skype olayı nası ya? ben bilmiyorumda baya kullanışlımı? mesela izmir-istanbul arası saatlerce ücretsiz konuşabiliyonmu? ses kalitesi falan nasıl acaba? adsl 256 mesela yeterlimi netlik için?[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 yurt dışındakine dakikası 52 kontör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 skype yerine niye msn kullanmiyor millet sasiriyorum benim ablamda diyor skype yukle konusalim yukledim. Komandi hakki lar Hakim remzi ler fln geliyor selam naber konusalimmi diye Ayni seyleri msn de yapabilirken neden skype yukluyoruz bilmiyorum ama ablam a anlatamadim durumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 glatheros o beni yurdışından ararsa ona 52 kontor mu girio dakkada? yanlışmı anladım? [Bu mesaj Caglar35 tarafından 24 Ağustos 2005 12:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 valla benim arkadaşın başına daha yeni bööle bi olay geldi. 1 ay boyunca ingiltereye giden sevgilisiyle konuştu, 1 milyar faturası var kızın :D beraber ödediler.. (ikisi de avea)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true [Bu mesaj Mr_Hand tarafından 24 Ağustos 2005 12:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 eger varsa onun sabit telefonu kendi cep telefonundan onun sabit telefonunu arasan dakikası 300.000Tl gibi bişey baya ucuz bu yolu seç bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 msg nasıl 12 kntr ben rusya ile ukraynaya atıyorum 3 kntr gidio Turkcell hazırkart[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 21 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Mr_Hand, 24 Ağustos 2005 12:40 tarihinde demiş ki: valla benim arkadaşın başına daha yeni bööle bi olay geldi. 1 ay boyunca ingiltereye giden sevgilisiyle konuştu, 1 milyar faturası var kızın :D beraber ödediler.. (ikisi de avea) kendimi bu durumda görebiliorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Ya biraz alakasız olacak belki ama internetten konuşsanız Chat değil.. Konuşma.. Vo-ip ne biliyim video falan.. Diyecektim Skype kullanıyormuşsunuz zati.. [signature][hline]MONO(b)LOG [Bu mesaj dasaaa tarafından 24 Ağustos 2005 18:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helldorado Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: reyou, 24 Ağustos 2005 00:34 tarihinde demiş ki: bilader worldline diye bi olay var bilmiyomusun.. dakikası 130 binlira gibi bişiydi, türkiye-amerika arası. senin dediğin yerler arası belkide daha ucuzdur Nedir bu worldline aciklayabilirmi biri kiz arkadasim amerikada okuyo ilac olur bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kincal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 www.dialpad.com 500 dakikası 10 $. Tüm dünya aranabiiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar