Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transformation Gem


SnOw_MaGe

Öne çıkan mesajlar

onu kullanıp dönüyorsun holigun gibi karı erkek orc human olabilirsin onunla abyss 20 de düşenlerle travesti bile oluyorsun :D:D:D:D:D neyse şaka maka bi yana onlarla canavarların kılığına giriyorsun cz de arenada falan olamıyorsun ama yeniliyor taşı combo ekranına sonra ye :D[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şindik şöyle oluyor: ts scroll var ya. aslında onu kullandığında (normalde) yaratıkların sana saldırması gerekiyo. ama oyundaki bi bugdan (veya editten) dolayı sana saldırmıyolar. eğer bu edit olmasaydı (veya bug) sana saldırmamaları için ts scroll ile birlikte, ts gem de kullanman gerekiyo ;)
ok?[signature][hline]Metakuso
Karus
6x
Ares
Hala Sorcerer :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar tebrik ederim 6 dakika içinde topic patlattınız bu bi rekor olsa gerek :D neyse bi tane cewap geldi artık dilediğiniz gibi kullanabirsiniz topicimi..
Acaba bu transformation gemi human barbarlar kullansa Bülent Ersoy gibi bişii mi olurlar :)[signature][hline]Nick= SnOw_MaGe
Level= 58
Clan= 9thLegion
Server= Ares
Irk= Karus
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

human barbarlar kullandımı bülent ersoy ,human priestler kullandımı zeki müren ,orc erkek priestler kullandımı cüneyt arkın oluyorlar,Snake Queen Kullandımı pamela anderson oluyor(geçen sq nun göğüslerine baktım o ne la kocaman kocaman :D:D:D:D:D:D:D:D)[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...