lupin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Arkadaslar Czde takılanlar bu adamı görmüşlerdir.Tanıyan vrmı ?? ya ben bu adam nasıl olurda bu kadar güclü olur die sorcaktım ... 4 freedomlunun arasına girdi ... dedim herif salakmıs freedomu bilmior herhalde ... bi baktım freedomlu 4 rogueda yerde :D bgn novatown yaparken karsılastık gene kendisi ile :D falla 15 tane 60+mageyi yatırdı ... 2 ddebuffer ve 8-9 tane goue vardı onlar town cektiler ... nasıl olurda bu kadar güclü olabilir ? adamı çok görüorm bi kezde bizim townu bastı 10-15 kişi yatırdı sorada kaçtı :DDD kimse bişi yapamadı guardlar ... guard towerlar .. ?? nasıl oluor bu kadar güclü ... ? bnm hp 2400 oluor tek vurus aldı hertif ... elinde +8 2 shard olsa gene alabilirmi ? o akdar insanın novasına freedomlu 4 roguea nasıl dayanır ? nasıl öldürebilir ? cvpları beklirm ? bide bu adamı tanıyan veya gören oldumu hiç ?[signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage/FLAME Level: 52 Clan: Msccre_T Server: Beramus Np:yokki np :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 abii o adama ncs basalım tarkan yapalım 3 ok atar 18 kişi filan oldurur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 edit edit edit edit edit edit edit edit edit edit[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lupin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 baba adamda bow yok yalnız ... shard var herhalde tanıyan varmı ?? :D[signature][hline]Name: UltraslanTr Nation: Paper Mage Job: Paper Mage/FLAME Level: 52 Clan: :EaGLeS: Server: Beramus Np:yokki np :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Aurain Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: asiiiiiiiii, 23 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: abii o adama ncs basalım tarkan yapalım 3 ok atar 18 kişi filan oldurur :D:D:D *kopar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 geçen gün sadık abi ve arap hüso var bizim mahalleden maçtan sonra kahveye ugradık baktık fenerliler tatava yapıyo fln bi patladı bizim arap oy oy oy böyle bişey olamaz aga. yakaladı ordan birini yer misin yemez misin yer misin yemez misin bi girdi en son herifin burnunu yerde gördüm. sonra ıstakaları kaptılar bi girdiler 20 kişinin arasına aman diim aga böyle manzara olamaz. RAMBO BUNLAR RAMBO!! çıkarlarken burunları bile kanamadı allah inandırsın. ps: sarcasm[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 pohahhhahahha ahahhahahhahh muhahahha! *!Kopar dağılır... Toparlayabilene aşkolsunn*[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Türk Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 yine patlattınız konuyu :D :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 gençliğin yeni ilahı ; yarın mailinize o adamı bulma görevi sana verildi sana tawsiyem bunu hayatın kalbinin attığı yerde; cz de aramanı tawsiye ederim o; ko ya press ok yazısına bakmak gibi bişeydir.bunu okuyorsan bu görevide kabul ediyorsun demektir muahhahaha akşem akşem nerden aklıma gelir böyle şeyler yaw huyum kurusun :D mu desem :lol: mu desem:puahha lem beni güldürdünüz allah ta sizi güldürsün emi lupin kommik bebeler sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 adamı gordum harbi tehlıkelı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geri_donecem Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 BEN BU ADAMLA ÇOK KARŞILAŞTIM BERAMUSTA WARRİOR ELİNDE TOTEMİC SPEAR VAR ÖBÜRÜNÜ BİLMİYOM TEK ELLİK ALETLER KULLANIYOR ÖNCEDEN KAFA KAFAYA GİRİYORDUM BİR ADNA ADAM COSTU ANLAMADIM (pardon büyük yazmışım baştan yazamam) ben bi kkaç kerede öldürmüştüm onu DELIDUMRUL(şu an hacker aldı elimden) um ben o adamın elinde en iyi tek ellik aletler var ve lvl 63 ten fazla diye biliyom çünküscream çakıyor 2000 buff kağıdı ve 400ac scrol kullanıyordur o fredomu yediyse eğer warrior kraldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WannaTry Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 suisuisui full chitin shell giyen elinde dragon tooth mace mi ne olan bir warrior assasin diil ben onla invaded anında karsılastım adam serseri mayın gibi gordugu adamı indirio:D cok saglam bi adam yani lvl ını bilmiorm ama adam ölme ozurlu :D yani sonuc olarak suisuisui rogue diil warrior :D[signature][hline]Nick:Treador lvl:5x Np:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx(olacak iisallah:)) Clan::EAGLES: sonunda bi pk kestim :) bundan sonrasını okuma:) baska da pi poq yok:( lan nie okudun :) [Bu mesaj WannaTry tarafından 23 Ağustos 2005 22:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 64 suisuisui LazyMuthaFuçka Warrior Karus Chitin Shell Pauldron +8/15 STR Chitin Shell Pads +8/15 STR Chitin Shell Helmet +8/15 STR Chitin Shell Gauntlet +8/15 STR Chitin Shell Boots +8/15 STR Gigantic Axe Totamic Spear +8/80 Poison Impact +9/90 Light yeterli mi?[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 fazla bile kaçtı :D adam harbi abartmış ama[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 abi deli dumrul bana satmak istediler gecen sifresi bende hala verimmi istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WannaTry Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 BUNLAR ne bole ben de isterim :([signature][hline]Nick:Treador lvl:5x Np:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx(olacak iisallah:)) Clan::EAGLES: sonunda bi pk kestim :) bundan sonrasını okuma:) baska da pi poq yok:( lan nie okudun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 daha dün gece ben beramustaki mage imle pk yaparken yanında bi priest var bu adamın suistyle diye bi priest bu priest townda towerların arasına girdi kendine başladı 1920 basmaya adam orda tank yaparken yandan suisui towna bi girdi off townu daıttı sonra gitti townda çekmedi a.q dımın oğlu adam towna girdi adamın masterı bile yanmadı nsl oluyor yaaa adam novayla town basar gibi bastı kaç tane ardarda suisuisui yazdı zaten o insan deil HAYVAN..[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : 12*** Level : 61 Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +8.. Class : Arch Mage ----------------------------------- Name : TrueBanana Server : Diez Np : 50/0 :D Level : 60 Açıklama : set chitin +3 :) Class : Berserker hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: zaten o insan deil HAYVAN.. muahahahaahahaha *!koparr* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Punckey Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: JustGiveMeUrNp, 23 Ağustos 2005 23:47 tarihinde demiş ki: zaten o insan deil HAYVAN.. deil orc :D[signature][hline]Abi elli binniranız varmı? şarap alıcamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
911 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 23 Ağustos 2005 22:15 -------------------------------------------------------------------------------- 64 suisuisui LazyMuthaFuçka Warrior Karus Chitin Shell Pauldron +8/15 STR Chitin Shell Pads +8/15 STR Chitin Shell Helmet +8/15 STR Chitin Shell Gauntlet +8/15 STR Chitin Shell Boots +8/15 STR Gigantic Axe Totamic Spear +8/80 Poison Impact +9/90 Light +9 dan ve full +8 str den ben bu adama LEGIT demem diyemem ^^ bu sızı oldururse sallayın degmez...[signature][hline]Nick : AnGeL911 LeveL : 64 Class : Mage - Elemental Lord Paper Fire with +6 Lycoan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 oha prekazi[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 offf şimdi defansı uçmuştur atağı da uçmuştur ya hp si ? :D:D:D warior a edit çok yakışıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Türkmüdür? Fuçka daki ç nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 başka dillerdede ç var sadece türkçede deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hmm[signature][hline]Cyphera geçtim. Cypher diez arası item para takası yapılır. Diezde 58 assa Ares te 56 mage satlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar