Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sizleri seviyorum

kermit

Öne çıkan mesajlar

yatın uyuyun
uyumak güzel bak
cidden
sabah 7 de kalkıcam beni düşünün uyumak yok hala
ne derdi babannem küçükken bişi derdi ya
zıbar mı neydi
ondan yapın işte
eşcinselfelanda değilim seviyoz dediysek yanlış anlamayın
dağılın şimdi toplanmayın[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

Uyumak hakkaten garip ya 70 yıl yaşasak yaklaşık 25-30 yıl uyuyarak geçiyor olmaz ki ya bende nefret ediyorum uyumaktan ve yorgun deyilsem uyuyucagım zaman Lan of yinemi uyuyucam diyorum ama naparsan bir yerde bünye meselesi[signature][hline]Bir insana değerinden fazla değer verirsen...
Ya onu kaybedersin Ya da kendini mahvedersin...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Boenx, 24 Ağustos 2005 23:57 tarihinde demiş ki:
Uyumak hakkaten garip ya 70 yıl yaşasak yaklaşık 25-30 yıl uyuyarak geçiyor olmaz ki ya bende nefret ediyorum uyumaktan ve yorgun deyilsem uyuyucagım zaman Lan of yinemi uyuyucam diyorum ama naparsan bir yerde bünye meselesi

ömrümü uyuyarak geçirmeyi yeğlerdim ne güzel olurdu rüyalarda yaşamak...

benim kadar uyumayı sevip bu kadar az uyuyan bi insan daha yoktur[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
Sosyal ağlarda paylaş

Uyumak onemli birseydir aslinda, ozellikle de erkenden uyumak. Gelisimin en onemli yapi tasi olan Groth Hormon erken yatildiginda ve yeterince uyundugunda gerektigi kadar salgilanir.
Edit: Asil konu hakkinda birseyler soyleyeyim. Burasi artik bir aile ortami gibi oldu. Muhakkak burada birbirini sevmeyenler vardir ama bu nefret degildir yani. Mesela bende bazi arkadaslardan hoslanmiyorum ama bu isi saygi cercevesinda yapiyorum. Ayrica Kermit'i de tebrik ediyorum, bu kucuk ama cok anlamli kelimeleri sarf etmek kolay gibi gorunsede cogu zaman cok zordur ve cok erdemli bir davranistir.
Hadi uyuyun simdi.. :-P[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services]
FILES.GEN.TR [New File Center]

[Bu mesaj Crane tarafından 25 Ağustos 2005 01:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MartinLGore, 25 Ağustos 2005 01:05 tarihinde demiş ki:
Kermit yine içmediyse bende mahmut değilim..

hayır ıcmedı
:)
aaa bu martın mahmut deıll[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar...
Sosyal ağlarda paylaş

yok be içmedim
cafede dolaptan bi miller aldım o kadar o da su biliyosunuz :)
çok uyumak iyi dğeil biliyorum ama ben günde en fazla 5 - 6 saat uyuya biliyorum. sabahın 7 sinde kalkıyorum 1 senedir böyle ^^
Mahmut naber ?[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır

[Bu mesaj kermit tarafından 25 Ağustos 2005 10:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...