kermit Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 yatın uyuyun uyumak güzel bak cidden sabah 7 de kalkıcam beni düşünün uyumak yok hala ne derdi babannem küçükken bişi derdi ya zıbar mı neydi ondan yapın işte eşcinselfelanda değilim seviyoz dediysek yanlış anlamayın dağılın şimdi toplanmayın[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 eyyvallah bilaaader[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bizde seni sevioruz. di mi millet?[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bende yatıcam[signature][hline]Bir insana değerinden fazla değer verirsen... Ya onu kaybedersin Ya da kendini mahvedersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ben uyumaktan nefret ediyorum neresi güzel anlamadım[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ben yatmam şimdi ilerleyen saatlrde ilk kişisel bölümü topiğimi açıcam ona hazıelanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 suan yatılmaz valla 4 5 gıbı güzel olur belkı basket oynamaya gıdıcem sımdı[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Uyumak hakkaten garip ya 70 yıl yaşasak yaklaşık 25-30 yıl uyuyarak geçiyor olmaz ki ya bende nefret ediyorum uyumaktan ve yorgun deyilsem uyuyucagım zaman Lan of yinemi uyuyucam diyorum ama naparsan bir yerde bünye meselesi[signature][hline]Bir insana değerinden fazla değer verirsen... Ya onu kaybedersin Ya da kendini mahvedersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bnde senı sevıyom valla ama bende uyumıcam hatta uyumamakla kalmayıp sabahlıcam bıde....[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Boenx, 24 Ağustos 2005 23:57 tarihinde demiş ki: Uyumak hakkaten garip ya 70 yıl yaşasak yaklaşık 25-30 yıl uyuyarak geçiyor olmaz ki ya bende nefret ediyorum uyumaktan ve yorgun deyilsem uyuyucagım zaman Lan of yinemi uyuyucam diyorum ama naparsan bir yerde bünye meselesi ömrümü uyuyarak geçirmeyi yeğlerdim ne güzel olurdu rüyalarda yaşamak... benim kadar uyumayı sevip bu kadar az uyuyan bi insan daha yoktur[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ben de yatıp erken kalkmak istiorm ama uyku yok naapalım sabahlıcaz.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ben max 8 saat uyurum bazen nası oluosa 10 saat falan uyuyorum hehe.. Uyumak iyi değildir Kermit jnmscms.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 uykum geldiğinde uyuycam bende[signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 imdaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkk sapıııııııııııııkkkkkkkkkkk bende seni seviyorum =D[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ben çoğunlukla her gün uyuyorum[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Uyumak onemli birseydir aslinda, ozellikle de erkenden uyumak. Gelisimin en onemli yapi tasi olan Groth Hormon erken yatildiginda ve yeterince uyundugunda gerektigi kadar salgilanir. Edit: Asil konu hakkinda birseyler soyleyeyim. Burasi artik bir aile ortami gibi oldu. Muhakkak burada birbirini sevmeyenler vardir ama bu nefret degildir yani. Mesela bende bazi arkadaslardan hoslanmiyorum ama bu isi saygi cercevesinda yapiyorum. Ayrica Kermit'i de tebrik ediyorum, bu kucuk ama cok anlamli kelimeleri sarf etmek kolay gibi gorunsede cogu zaman cok zordur ve cok erdemli bir davranistir. Hadi uyuyun simdi.. :-P[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] [Bu mesaj Crane tarafından 25 Ağustos 2005 01:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Kermit yine içmediyse bende mahmut değilim..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: twistedemo, 24 Ağustos 2005 23:55 tarihinde demiş ki: ben uyumaktan nefret ediyorum neresi güzel anlamadım aaa ben..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: MartinLGore, 25 Ağustos 2005 01:05 tarihinde demiş ki: Kermit yine içmediyse bende mahmut değilim.. hayır ıcmedı :) aaa bu martın mahmut deıll[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: kermit, 24 Ağustos 2005 23:47 tarihinde demiş ki: eşcinsel felanda değilim seviyoz dediysek yanlış anlamayın dağılın şimdi toplanmayın çok anlamsız[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: twistedemo, 24 Ağustos 2005 23:55 tarihinde demiş ki: ben uyumaktan nefret ediyorum neresi güzel anlamadım her sabahın korunde kalkmak zorunda oldugun zaman anlarsın[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 git zıbar yat![signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 gidecek yerim mi var? diyecek sözüm mü var? bunu apaçi anlamaz.. sana ihtiyacım var..[signature][hline]--ŞŞşşşt! sus iki dakka-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 yok be içmedim cafede dolaptan bi miller aldım o kadar o da su biliyosunuz :) çok uyumak iyi dğeil biliyorum ama ben günde en fazla 5 - 6 saat uyuya biliyorum. sabahın 7 sinde kalkıyorum 1 senedir böyle ^^ Mahmut naber ?[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır [Bu mesaj kermit tarafından 25 Ağustos 2005 10:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 iyi abi sen nasılsın bende 6-7 saat uyuyorum gece 12 de yatarsam sabah ölü gibi kalkıyorum 1 de yatarsam çivi gibi anlamadım sabahın 7sinde kalkmak zor oluyoooo[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 21 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar