Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi Operatör?? Tcell Telsim Avea...

insight_13

Öne çıkan mesajlar

said:
Kasanova, 24 Ağustos 2005 13:01 tarihinde demiş ki:
tcell daha iyi hizmet verio ama kız arkın varsa avea kullanıcaksın şimdilerde

+1

telsimi sinirden kırdım! böle dandik bi hat olmas! şehir içinde bile çekmio lanet şey! konuşamıosun bol cazırtı! mesaj göndermes! uyuz bişeydi! çekiçle ezdim kurtuldum! sizde çekiçleyin!

ayrıca herkesin bence bi turkcell i olması lazım dağda bayırda kalma durumlarına karşı :D[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!!
Ben : Buyur???

Sosyal ağlarda paylaş

turkcell - nokia[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

11 yıldır turkcellim 10 yıldır telsimim 1 yıldır da avea'm var hepsi kendi içinde iyi ama birbirlerine karşı dandikler
tum telefonlarım nokia ericson sucx zaten[signature][hline]I stand on the brink of your mind
Living inside a nightmare from which
I just cannot awaken stand on the
Edge of your life just give me
Another moment From which I will never Awaken
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MartinLGore, 05 Ekim 2004 01:21 tarihinde demiş ki:
Bakın en iyisi 3 ünüde almak.. Bu hafta aycell'ide alınca 3 ünden de olacak...
Telsim'in öğrenci kampanyası var.. Yani öğrenci arkadaşlarınız varsa, 10 kişi seçiyosun. Onlarla 1 kontur 5 dakka görüşüyosun..
Aycell de öğretmen tanıdığınız varsa alın ondan 2 hat. Biri çok görüştüğünüz birine, sevgilinize felan... Birde öğretmen çocuğu çok arkadaşınız varsa, onlarla tamamen beleş görüşüosunuz.
Turkcell'ide bunların hiç birine girmeyen, hayatınıza girip orada kalması onemli olmayan kişilere vereceksiniz...

evet artık boyleyim..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...