BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 otchikni ya da neyse nickin..Kendin bi soru soruyosun,sonra benim adima cevaplayip ustune yorum yapiyosun! ekstra biseyden kastim haraket yapmasi fln degildi..Adam gorev adami topu bekletmeden oynuyo iyi hos ama ee..sunu da cok iyi yapiyo dicein bi ozellii yok bence, aurelio ondan daha etkili, ve aurelionun maliyetini herkes biliyo..trabzondan zamaninda 7 milyon dolara degil 700 bine alinmisti belki ya da oyle bisey.Appiah feneri degistirmedi ya da oyle diyim sana..Appiahin yaptini yapan adami cok daha dusuk bi fiyata alabilirsin..Klebersona gelince..hep yedek oturdu demisin ama,fatihin kaptirdigi topta giggse asisti yapan kimdi? hangi mactan mi bahsediyorum? su 6 gol yediginiz mac canim..Hani tuncayin durumu 4 2 yaptiktan sonra sus isareti yapip kendini rezil ettigi mac :))) brezilyanin dunya kupasini kaldirdii 2002 de her mac oynayan orta sahadaki oyuncunun adi neydi?? manchestera gelen ilk brezilyali?? Sozum sudur ki bence appiah 7 milyon dolarlik adam degil aurelio ondan cok daha faydali fenere..Klebersonsa bence tartismasiz bicok yonden daha iyi bi futbolcu[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ayrica fenerin yeni transferine camur atmak gibi bi gayem olamaz niye olsun? gelen gelir giden gider goruruz bizde kim ne oynamis..cok dert deil bunlar rahat ol sen[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 1)george hagi 2)mario jardel 3)paskal nouma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 harbi appiah patladı resmen.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: CIRKINKRAL, 24 Ağustos 2005 12:25 tarihinde demiş ki: 1)george hagi 2)mario jardel 3)paskal nouma bu sene yapilan cirkin kralcim[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 1) Pires 2) Killy Gonzales 3) Figo[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 4) Von Persie 5) Zapata 6) Ragıp[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Smoke, 24 Ağustos 2005 13:06 tarihinde demiş ki: 1) Pires 2) Killy Gonzales 3) Figo ahhaha süper liste güldüm :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Smoke, 24 Ağustos 2005 13:06 tarihinde demiş ki: 1) Pires 2) Killy Gonzales 3) Figo ehehe[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ya noldu vestel manise transferi adı aklıma gelmedi bi elemanı alıyolardı[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Denilsondu[signature][hline]Liv Tyler Rhekhar - Human Mage Lvl 21 - Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mentalman Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 appiah ailton kleberson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Eric Gerets[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar