uncla Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 denilson denilson denilson[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Yok abiler Denilson gelmiyoorrrrr !!![signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: _NoelBaba_ at the back .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaveTroll1 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 1- Appiah 2- Denilson 3- Jefferson[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 1- gerets 2- ailton 3- ümit karan(geri geldi ama...)[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 1- Denilson 2- Appiah 3- Kleberson[signature][hline]Why is it every move I make turn out to be a bad one Where's my guardian angel need one, wish I had one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Denilson Ilic Ailton[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: SbNN, 20 Ağustos 2005 11:09 tarihinde demiş ki: Yok abiler Denilson gelmiyoorrrrr !!! [signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: _NoelBaba_ at the back .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 -Kleberson -Ailton -Klebelton[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 gerets kleberson isaac promise[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ehuahah gerets :D gülüyoruz ağlanacak halimize kim bilebilirdi bir gün milletin transferlerini yazdığı yere getirdiğimiz teknik direktörün ismini yazcağımız[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noxx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 1- Ailton 2- Kleberson 3- İliç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeir Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 1.eller 2.serdar kulbilge 3.okan yılmaz[signature][hline]Saygılarımla.... Xeir................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noxx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 xeir hiçbirine katilmiyorum :)[signature][hline]Noxite... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeir Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ya noxx kardesim futboldan ne kadar anladıın belli ki bunların hicbirine katılmıosun bu oyuncuların hepsi istese bi real madrid bi milan da oynayabilecek kapasitede futbolcular ,, we bu isimler turkiye de forma giydii icin cok sanslıyız bence[signature][hline]Saygılarımla.... Xeir................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noxx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 abi düşündüm de haklısın ya.. kusruma bakma ... ben direk ünlü isim aradim .. bunları gorunce hayir dedim ..[signature][hline]Noxite... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 neden oynamıyorlar peki[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeir Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Turkiye deki antronerler yaptıkları transferleri oynatmıcak kadar acemi yonetim bilerek bu kadar ii futbolcular getirio fakat antronor ısrarla oynatmıyo fakat bunların zaman icerisnde oyniyicaından eminim ben[signature][hline]Saygılarımla.... Xeir................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 enteresan yorumlar vesselam[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 hadi bakalim...[signature][hline]Öhm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 saygı duyuyorum ama real felan biras hayal gibime geldi[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 olur mu ... real kaç ay peşinden koştu ellerin de alamadi ... :P[signature][hline]Öhm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 @xeir: şurda atılan postlara bakarsak sana göre kimse futboldan anlamıyo?[signature][hline]paint it black arkadaşım [Bu mesaj Dextra tarafından 22 Ağustos 2005 23:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeir Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ahahaha bak hepsi nası atlıo bu yazdıklarım elbette ki saka ,, gercekci olmak gerekirse yapılan en ii transferler 1.Kleberson 2.Ilıc 3.Ailton forum baslıına belki uymicak ama yapılan en mantıksızca transfer ise appiah !! werilen paralar bosuna cunku bu oyuncunun artı olarak hic bi ozelli yok sade futbol oynuo we sawasıo o kadar boyle futbolcular turkiye de war werilen paraya yazık[signature][hline]Saygılarımla.... Xeir................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: Xeir, 22 Ağustos 2005 23:39 tarihinde demiş ki: forum baslıına belki uymicak ama yapılan en mantıksızca transfer ise appiah !! werilen paralar bosuna cunku bu oyuncunun artı olarak hic bi ozelli yok sade futbol oynuo we sawasıo o kadar boyle futbolcular turkiye de war werilen paraya yazık +12316542131 [signature][hline]Öhm [Bu mesaj noxite tarafından 22 Ağustos 2005 23:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Appiahi izledim..Iyi futbolcu ama cok ekstra bisey oynamiyo..7 milyon dolar asla etmez..Kleberson ondan daha az bi paraya maloldu ve sahada yaptigi is tarafsiz herkesin soyliyebilecei gibi daha verimli..Bu arada Jefferson yazmis bazilari epey sasirdim..Jefferson gibi 20 tane turk kaleci var..Blokaji kotu yan toplarda da zayif bence yabanci kontenjanini boyle vasat bi kaleciyle doldurmak akil kari degil..Anelka evet iyi transfer ama o da uymadi fenerbahceye ilk 3 e sokmak mumkun degil..Su anki goruntu itibariyle bence en iyi transfer geretsdir..Olmus bir galatasaraya kimlik kazandirdi yeniden..Onun arkasindan kleberson ve belki ailton..Bu arada denilson imzalamismi bilmiyorum ama imzalamissa kesinlikle listede olur,ust duzey bir oyuncu[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar