Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Normal latencysi 17 olan bi yabancı arkadaşta 200 görmüş bugun :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Ellerine sağlık[signature][hline]O==[=============- Solid -============]==O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 81.96xxx 81.97xxx 81.99xxx Iplerde de aynı latency abaması var genel bi problem herhalde.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bu problemi nası aşcaz peki yada biz üveyyevlat muamelesimi görcez böle bi süre :([signature][hline]O==[=============- Solid -============]==O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 PPPoE denediniz mi hiç? Bende sorun yok ne ilginçtir :) (Kadıköy/İstanbul ADSL) [signature][hline]Go! Godon Onerous // www.GO-tr.org GencFenerBahceliler // www.GencFB.org [Bu mesaj DasDa tarafından 25 Ağustos 2005 01:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 PPPoE nedir diye sorsam cahilliğimi şeyetmeseniz bi de:)[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Ataköy ve Zeytinburnunda problem var. Biri şantiye biri ev :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 anlamadıgım hersey ii dl normal hızda herkese sordum (yabancı) bisi yok normal diyolar ama niye bu oyunda bu kadar lag var anlamadım = / dıs hatlar cokse normal hızda dl yapamam test amacıyla avrupa amerika her yerden bisiler indirdim hic bi sorun yok cunku.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: DasDa, 25 Ağustos 2005 01:32 tarihinde demiş ki: PPPoE denediniz mi hiç? Bende sorun yok ne ilginçtir :) (Kadıköy/İstanbul ADSL) pppoe sağlayıcı listeside farklı yeni farkettim sol kocnet isnet fln eklenmiş ve ttnetin kendi sunucu sayısı 4 hepsini denedim ping aynı 1000+ civarı.Bu pingle bwlde broodlordu kestiğimiz raiddeydim occ kalıp rese bıraktılar beni sansa :)[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Thoare Cla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 e zatne ben ilk baştan beri pppoe kulalnıyorum, portla ilgili olması lazım, alcatel por olunca bişi oluyor nec markamı bilmemne marka olucna başka oluyor diye biliyorum, pppoa ve oe arasındaki fark, her zaman oE kullanıyorum ve hala daha LAG yok 200 300 ping normal yani. biraz evvel oyuna girip ping için SS aldım arkadaşlar santrallerde vardır bişiler kablo deişiyodur bişiler olmuştur. [signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time[Bu mesaj Asphodel tarafından 25 Ağustos 2005 11:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Ben de de 128 kablo Bahçelievlerdeyim oyuna girmek bile işkence, normalde 300 ping alıyordum[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Az önce deneyeyim dedim girdim bir baktım hevesle 400ping hani düzeliyor falan derken bir baktım bir anda 1900 oldu:).[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demonizer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 avrupa yakası çöktü galiba, anadolu yakasından wow oynayan arkadaşım 300 pingle oynarken ben avrupa dan 4000 ping le oynuyorum daha doğrusu oynayamıyorum kablonet - adsl farketmez ikiside felaket durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manatox Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Hayır , anadolu yakasıda oturuyorum ve pingler felaket durumda (genelde 3-5k arası değişiyor).daha demin beni görünmeyen moblar öldürdü DC olmadan önce ve daha ne kadar çekilir bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 ne oldu-ne zmn düzelir hic bir bilgide yok bole koyun gibi bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Bir problem var mı onu bile bilmiyoruz ki zaman versinler.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Dün çok bir sorun yoktu ama bugün bende daha 2000'in altını gömedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Modemini kapatıp açtıysan belki IP degişmiş ve problemli denilen IPlerden almışındır. Tabi bu IP olayı tamamen teori :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Telefonla aradım ve şu an için sadece erenköyde bir problem oldugu ve bunun da iyileştirme çalışması oldugunu ama bizim bölgenin (bakırköy) herhangi bir problemi olmadığını belirtti. Dün de birkaç yerde çalışma varmış. Fakat bir sorun yok dedi.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 bende hala deli gibi lag var oyunda log out ypamıyorum sgssfdgdsf işe bak ya :D[signature][hline]Twisted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar