Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kily GSde

jazzyjam

Öne çıkan mesajlar

bence sola adam gerek.alınması ve takıma uyum sağlaması halinde yararlı olur

bonservisin yarısını alıyormuşuz yarısı interin olacakmış.
[signature][hline]Ardhath
Sevdiğimi başkalarıyla, göreceksem eğer kör olsun bu gözler göremeyeyim bir daha...

[Bu mesaj Khazab tarafından 11 Ağustos 2005 15:51 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Khazab tarafından 11 Ağustos 2005 15:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
pipo_14, 11 Ağustos 2005 21:46 tarihinde demiş ki:
hasan solda ki asıl mevkisi
sagda sabrinin oynamasından yanayım...

anlamıorm sabri napıyoda oynamasını isteyenler hala var.. ben herifin yaptıı bisi goremiorm.. haaa pardon bos bos kosuo sahada, onu unuttum. killy transferinde benmde yonetime gvenim yok. herif ikna edilse bile yonetim pazarlık isteyecegi icin bu herifler soguycaklar yani takımdan.. hellspe'ye katılıyrum valla.. herifi sahada sarı kırmızı formayla slam verirken grmeden hayatta inanmam yonetime:)[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BulletRide, 12 Ağustos 2005 12:19 tarihinde demiş ki:
Sabri 2 sezondur uzaktan şut çekiyo,olurda bi gün gol olur diye tutuyolar takımda.

lol ama yani onu kadroya alıp yer kaplamasındansa bi yere kirakayıp hem para yapmak hemde sabriye tecrube olması daha akıllıca gbi gelio[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
Sosyal ağlarda paylaş

Tecrübe kazanamaz öyle kazancağı tecrübe sdc türkiye ligi olur..O da fazla bir tecrübe sayılmaz edindi edineceği kadar.Onu en azından uefa kupasında oynayan yabancı lig'de bir takıma kiralık verip ertesi sene kullanmak gerek.Msl:Sabri'yi bir Basel'e,Anderlecht'e kiralık vermek güzel olur.[signature][hline]D'akmor J.Matthew
I'm only happy when it rains
Sosyal ağlarda paylaş

iyide gs nin kadrosu oldukça dar.eldeki bir iki alternatifi kiralamak ne kadar akıllıca olur bu maddi sıkıntıda bilmem.
ayrıca sabri ye haksızlık etmeyin kazanıldıgı takdirde iyi işler yapıcagını umuyorum.gecen yılki ilk fb macında super oynamıştı.
biraz daha sabır...[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki:
Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır
Sosyal ağlarda paylaş

sıcak gelişme:gs yönetimi bu akşam kily i moretti kupasında bi sakatlığı var mı yok mu diye inceleyecekmiş aksi takdirde marek heinz için hem kendisi hem de klübüyle kesin olarak anlaşılmış her şey bu akşam kily nin performansına bağlı olacakmış ve başkan canaydın kesinlikle eli boş dönmeyecekmiş[signature][hline]Make Way For The Bad Guy!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...