arar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bilemiyorum her üniversite aynı evrakları mı istiyor ama benim listede "Adayın kayıtla ilgili mali yükümlülüklerini yerine getirdiğine ilişkin belgeler." ve "Adayın, hiçbir yükseköğretim kurumunda kayıtlı olmadığının yazılı beyanı." maddeleri var. nedir bunlar anlıyamadım. nerden nasıl edinilinir, yardımcı olsanız...[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 valla üniversiteden kayıt için gerekli bilgileri içeren bişi gelmesi lazım yada internet sitesinden örenebilirsin mesela bilkent 1.öss sonuç belgesi istiyor ama mecbure değil çünkü kayıt sırasında ösym'nin sitesinden öğrenme imkanları var. 2. 8 vesikalık 3. ikametgah 4. n.cüzdanının muhtar/noter onaylı öreneği ve önlü arkalı fotokopisi falan filan. daha yurt evrakları var (dispanderden akciğer mikro filmi felan) yani en iyisi üniyi araman gerek zaten her üni internet sayfasında bu bilgileri barındırıyor.[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Allah Allah... anlamadın heralde. ben listeyi istemiyorum. orda belirttiğim maddelerdeki evrakları nasıl edinirim onu soruyorum ben.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 pardon... kayıt için gerekli mali belge felan dediği kayıt parasını üninin kayıt hesabına yatırdığını gösteren dekont. bankada paranı yatırınca veriyorlar. ama hiçbir kuruma kayıtlı olmadığını ispat edecek belgeyi bilmiyorum yani biz de istemediler ama üniyi ararsan onlar nasıl alcanı söler herhalde.[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 yok önemli değil yahu :) üniyi aradığımda "tamam koç hallederiz onu biz" gibi bi cevap aldım. dedim sakata gelmeyelim, bir bilene soralım. ama henüz kitlelere ulaşamadım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 tercih klavuzu sayfa 12 de madde 4.1 de ayrıntılı açıklama var. ayrıca üniversitenin sitesinde de rahatlıkla bulabilirsin[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar