GordioSs Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Staffların skill class 1'i kullandıklarını nasıl tanımlayabilirim? (R3rc3) Sphere_skills.scp altına Class'ımı yazdım. Aslında asıl sorun plevel 2 ve üstlerin loginde eventlerini alamamaları :([signature][hline]Msn: [email protected] Mail: [email protected] _____ Nedim| _____|
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 login altına ayarla. plevel 1 den buyukse skillclass bu değilse bu şeklinde[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog
GordioSs Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Hangi Login altına acaba?[signature][hline]Msn: [email protected] Mail: [email protected] _____ Nedim| _____|
GordioSs Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Çok saolun yardımlarınız için.Bi sorun çıkmaz değilmi ? :) On=@Login if (0 > 2) events +gmfix elseif !() events +fix endif[signature][hline]Msn: [email protected] Mail: [email protected] _____ Nedim| _____|
_Rion_ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 cıkmaz cıkmaz :)[signature][hline]Old Kingdom... Gloriside Human Warrior
Öne çıkan mesajlar