Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 şimdi ben avaturkden gold paketi aldım yukledim yklerken bi daoc bide sı yi yukluosun işte oyun bitti açıcam paso update edio updateler bitince acc yeri acılıo new acc diyorum herşeyi yazıorum cd keye de daoc cd snin uzerindekini yazıyorum kabul etmıo sora connectoru tekrar kapayıp acıcagım zaman gene update falan edio bi yardım edermisiniz[hline]When darkness falls Your heart Will be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Simdi yukledikten sonra girerken yeni gelenpatchleri yuklucek onu bekliceksin tamamlansin iice her actiinda yapsin .. Acc acmak icin : nerde oynayacagına baglı olarak www.camelot-europe.com a gidebilirsin orda acccount diye bi baslik var ona gir ordan activate ettir...... US icin nerde bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 www.darkageofcamelot.com Avaturk EU getirmiyor zaten.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 kay da oynicam ben[hline]When darkness falls Your heart Will be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 oyun yuklu her şey yuklu bi acc acamıyorum kayda oynıcam ne indirmem gerek[hline]When darkness falls Your heart Will be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Connectorun üstünde "New Account" adinda bir bolum olacak oraya tıkla.Gelen boxının ustunde kitapçığın arkasında key olacak onu yazıp açtıracaksın.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 walla boxın ustunde ole bişiyok abi[hline]When darkness falls Your heart Will be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 us si olan biri yazsın ehe eu da kitapçıgın arkasında ama us de nerde bilemiyorujm bulamadım zaten[hline]When darkness falls Your heart Will be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 daoc cd sinin ustunde yaziyo bende oraya bak :)[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ DARK AGE OF CAMELOT | Kay | Laraok Deadsoul | Inconnu Necromancer | 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Cd nin üstüne cdkey yazmak ta ayrı bi salaklıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 acc alamıyorum ben o cd keyle :)[hline]When darkness falls Your heart Will be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 said: Diablo, 12 July 2003 01:23 tarihinde demiş ki: acc alamıyorum ben o cd keyle :)[hline]When darkness falls Your heart Will be true kucuk harf yaziyo olma?[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ DARK AGE OF CAMELOT | Kay | Laraok Deadsoul | Inconnu Necromancer | 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Ohooo dilbao sen de yararken düşünseydin be kastırdın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 ehue :)[hline]When darkness falls Your heart Will be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 dün aldım oyunu napmam gerek nasıl baglancam serverlara falan fişan soleyin yaw bole oluo sora :)[hline]When darkness falls Your heart Will be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 delircem cd nin uzerindeki key i kabul etmio alla alla oyunu yukledim sora patch inide yukledim daha ne yuklicem anlamadım nasıl kabl etmez cd keyi acc acamıyorum :([hline]When darkness falls Your heart Will be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 said: Diablo, 12 July 2003 01:29 tarihinde demiş ki: dün aldım oyunu napmam gerek nasıl baglancam serverlara falan fişan soleyin yaw bole oluo sora :)[hline]When darkness falls Your heart Will be true ya kuracan update yapacan sonra login hedesi gelince new account a basacan bilgilerini cd-key ini girip account unu acacan sonra girip oynuyacan :) cd-key i kucuk harfle yazma[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ DARK AGE OF CAMELOT | Kay | Laraok Deadsoul | Inconnu Necromancer | 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 olmuo her şekilde yazdım başka bi key falan yok dimi bi yerlerde ehe :) gold paket aldık belki farklı olabilir :)[hline]When darkness falls Your heart Will be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 said: Diablo, 12 July 2003 01:39 tarihinde demiş ki: olmuo her şekilde yazdım başka bi key falan yok dimi bi yerlerde ehe :) gold paket aldık belki farklı olabilir :)[hline]When darkness falls Your heart Will be true cok ilginc walla camelot.exe yi cali$tirdiinda cd-key yeri war oraya yazdiginimi kabul etmiyo yoksa account acarken yazdigindami kabul etmiyo?[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ DARK AGE OF CAMELOT | Kay | Laraok Deadsoul | Inconnu Necromancer | 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 yok acc acarken[hline]When darkness falls Your heart Will be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 said: Diablo, 12 July 2003 01:43 tarihinde demiş ki: yok acc acarken[hline]When darkness falls Your heart Will be true mail filam at ba$ka yapcagin bi$i yok ba$ta yazdigin cd-key in aynisini c/p et :)[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ DARK AGE OF CAMELOT | Kay | Laraok Deadsoul | Inconnu Necromancer | 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 olmaması lazım sorun ya ne dandik iştir[hline]When darkness falls Your heart Will be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 avaturku arimda bi yarin[hline]When darkness falls Your heart Will be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 http://mberx.50megs.com/images/xxx.jpg Bu şekilde olması lazım. Sakin kafa ile tekrar bi bak çünkü hırs yapınca insan karıştırıo farkedemiyebiliyor.[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder | Inconnu Necromancer | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | [Bu mesaj XaYd3r tarafından 12 July 2003 03:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 açılmıo abi resim[hline]When darkness falls Your heart Will be true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar