Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fantastik Bolu macerası aktivitesi , manyaklığı

Bleeding

Öne çıkan mesajlar

Dün akşam 8 gibi arkadaşlar aldı evden mesa da diğer elemanlarla buluştuk ordan eryamana geçip birinin kedisini besledik . ( ankaradayız bu arada hehe ) Ordan lan dedik bi boluya gidelim de yemek yiyelim , maksat muhabbet geyik falan işte :D .
Neyse 2.15 saate gittik bolu bercesteye yedik yemeğimizi bi o kadar saatte de geri dödük eryamandaki arkadaşın evinde 1-2 saat takıldık şimdi de saat 5 eve yeni geldim , resimlerle uğraşamayacam şindi yarın artık..

Edit : bu arada 5-6 tane tereyağlı ballı ekmek yedim ( bolu spesiyali ) bide kuzu tandır yedim ki aman allah ( hayvanlıktan diil bisiknetlen okula gidip gelmiştim bi ki baya uzaktır ve yokuşludur , bide öğlen yemei yememiştim )[signature][hline]Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
For the words that you said
Tears filled my eyes
As we said our last goodbyes
The sad scene replays
Of you walking away

[Bu mesaj Bleeding tarafından 24 Ağustos 2005 05:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bleeding, 24 Ağustos 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bu arada 5-6 tane tereyağlı ballı ekmek yedim ( bolu spesiyali ) bide kuzu tandır yedim ki aman allah ( hayvanlıktan diil bisiknetlen okula gidip gelmiştim bi ki baya uzaktır ve yokuşludur , bide öğlen yemei yememiştim )

ühühühühühühüühühühühühühüühühühüühühüh
ulan tadı halen damağımda o bolunun tereyağı balı peyniri.. offf. ühühühühü[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Sosyal ağlarda paylaş

bizde pek sık basar gider biyerlerde bişiler yer geliriz, ama benzine çok zam geldiği için artık daha nadir, yada daha yakın.
Kömürde izmir sandwich yemek için istanbul nişantaşından, Karşıyaka'da girne caddesine gitmemiz şu ana kadarki rekorumuz, dönerken 5er tane de yolluk almıştık, pişmaniye için durduğumuzda hiç bişi kalmadığını farketmemiz ise ayrı bir komedi.
Boluya arada bi yemek yemek için çok kaçarız, ismailin yeri bizim yerimiz olmuştu bi ara neredeyse.
böyle önden tereyağ bal, yanına pirzolalar, şişler, yanında rakı açılır (şöförlük yapacak arkadaş melül bakarken, miss gibi yudumlanır) çıkarken ismailin yeri araba kokularından bolca aşırıır ve kapıdaki görevli eskortunda arabaya kadar geçirilir, sonra çoook dikkatlice bolu dağından inilir, gerçi şimdi mevsim yaz, kışın az ölümlerden dönmedik.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05|
Sosyal ağlarda paylaş

İsmail'in yeri tepe'de bi yerde dimi ? bole kocaman ismail'in yeri yazıo ?
orasıysa bizde çok giderdik arkadaşlarla..
ve aynı muhabbet benzin kol gibi giriyo diye gitmiyoz bizde artık..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Smoke, 24 Ağustos 2005 09:37 tarihinde demiş ki:
Bir upgraded versiyon için (bkz: Afyon'a gidip ekmek kadayıfı yemek)

bunu da yapacaktık dönerken de artık zaten sabahın bi köründe ankarada olacaktık şöför arkadaşlar nasıl dayanacaktı vs. gibi problemlerimiz oldu hatta yolun yarısını gelmişken istanbula gidelim diye düşündük de para yoktu :D[signature][hline]Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
Tears filled my eyes
The sad scene replays
Of you walking away
Sosyal ağlarda paylaş

Fantastik maceramızın fantastik resimleri ..

Resimlerin hepsini koymadım gerisi my space de ..
http://spaces.msn.com/members/herenistiaron

edit : yoğun istek üzerine sinemada yaladığımız lipton hatunu

[signature][hline]Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
Tears filled my eyes
The sad scene replays
Of you walking away

[Bu mesaj Bleeding tarafından 24 Ağustos 2005 19:18 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

berceste çok rulz bi mekan ya. bolu dağının nefis havasını içine çeke çeke yiyosun yemeeni deli oluyo. ama orayı kışın daha çok seviyorum. pencere kenarına oturup sıcakta yemeğini yerken bolu dağının en işlek caddesini izliyorsun 10-15 tane kaza oluyo 2 saatlik yemek faslı sırasında. onları izliyosun "vay bea ne kodu ama" diyosun süper oluyo...[signature][hline]These open doors...
Sosyal ağlarda paylaş

ya dedim bende asıl bolunun numarası ismail in yerinde diye de gitmedik işte bu seferlik , herkesin ehliyeti yok daha bide araba sahipleri diğerlerine vermek istemiyo pek arabaları[signature][hline]Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
Tears filled my eyes
The sad scene replays
Of you walking away
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...