Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Dün akşam 8 gibi arkadaşlar aldı evden mesa da diğer elemanlarla buluştuk ordan eryamana geçip birinin kedisini besledik . ( ankaradayız bu arada hehe ) Ordan lan dedik bi boluya gidelim de yemek yiyelim , maksat muhabbet geyik falan işte :D . Neyse 2.15 saate gittik bolu bercesteye yedik yemeğimizi bi o kadar saatte de geri dödük eryamandaki arkadaşın evinde 1-2 saat takıldık şimdi de saat 5 eve yeni geldim , resimlerle uğraşamayacam şindi yarın artık.. Edit : bu arada 5-6 tane tereyağlı ballı ekmek yedim ( bolu spesiyali ) bide kuzu tandır yedim ki aman allah ( hayvanlıktan diil bisiknetlen okula gidip gelmiştim bi ki baya uzaktır ve yokuşludur , bide öğlen yemei yememiştim )[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away [Bu mesaj Bleeding tarafından 24 Ağustos 2005 05:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Tebrik ederek saygıyla önünüzde eğiliyorum :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' ''yılmaz bekçisidir yıkık kulübemin, dostum (luk)...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 biz de bilardo oynayıp bütün paramızı bitirip dönüşt yol paramızla yoğurt ekmek alıp kaldırıma oturaraktan yemiştik[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Bleeding, 24 Ağustos 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bu arada 5-6 tane tereyağlı ballı ekmek yedim ( bolu spesiyali ) bide kuzu tandır yedim ki aman allah ( hayvanlıktan diil bisiknetlen okula gidip gelmiştim bi ki baya uzaktır ve yokuşludur , bide öğlen yemei yememiştim ) ühühühühühühüühühühühühühüühühühüühühüh ulan tadı halen damağımda o bolunun tereyağı balı peyniri.. offf. ühühühühü[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bizde pek sık basar gider biyerlerde bişiler yer geliriz, ama benzine çok zam geldiği için artık daha nadir, yada daha yakın. Kömürde izmir sandwich yemek için istanbul nişantaşından, Karşıyaka'da girne caddesine gitmemiz şu ana kadarki rekorumuz, dönerken 5er tane de yolluk almıştık, pişmaniye için durduğumuzda hiç bişi kalmadığını farketmemiz ise ayrı bir komedi. Boluya arada bi yemek yemek için çok kaçarız, ismailin yeri bizim yerimiz olmuştu bi ara neredeyse. böyle önden tereyağ bal, yanına pirzolalar, şişler, yanında rakı açılır (şöförlük yapacak arkadaş melül bakarken, miss gibi yudumlanır) çıkarken ismailin yeri araba kokularından bolca aşırıır ve kapıdaki görevli eskortunda arabaya kadar geçirilir, sonra çoook dikkatlice bolu dağından inilir, gerçi şimdi mevsim yaz, kışın az ölümlerden dönmedik.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 İsmail'in yeri tepe'de bi yerde dimi ? bole kocaman ismail'in yeri yazıo ? orasıysa bizde çok giderdik arkadaşlarla.. ve aynı muhabbet benzin kol gibi giriyo diye gitmiyoz bizde artık..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Bir upgraded versiyon için (bkz: Afyon'a gidip ekmek kadayıfı yemek)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightCrawler Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bolu harika bir yer ama:) dağların tepesinde olmak her zaman heyecan vericidir, iyi etmişsiniz ;)[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Afiyet bal şeker olsun Heren :D ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Smoke, 24 Ağustos 2005 09:37 tarihinde demiş ki: Bir upgraded versiyon için (bkz: Afyon'a gidip ekmek kadayıfı yemek) bunu da yapacaktık dönerken de artık zaten sabahın bi köründe ankarada olacaktık şöför arkadaşlar nasıl dayanacaktı vs. gibi problemlerimiz oldu hatta yolun yarısını gelmişken istanbula gidelim diye düşündük de para yoktu :D[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 evet martin ismailin yeri hep gittigimiz yer :) zaten memlekete giderken bolu dagından geçiyoruz her geçiştede dururuz orda heh[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 afiyet olsun,bide sinemada yalanan kızı isterik[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Ismailin yerini hic sevmiyorum. Herif eskiden iyiydi simdi para kazanmaya basladi etleride kotulesti. Zaten tarikatci herif o yuzden gitmem goturmem. Birde simdi etleride kotulesmis.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Fantastik maceramızın fantastik resimleri .. Resimlerin hepsini koymadım gerisi my space de .. http://spaces.msn.com/members/herenistiaron edit : yoğun istek üzerine sinemada yaladığımız lipton hatunu [signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away[Bu mesaj Bleeding tarafından 24 Ağustos 2005 19:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandir Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 kardeş ben boluluyum... bercesteden başka yer bulamdın mı?ona göre çok güzel yerler var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Bolu güzel baya ya.[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ya maksat muhabbet olsun doğrudur vardır yani de ismail abimizin yerine de gideriz bi dahakine :D[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandir Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ismail yeri ne zmn gitsem full bi yemek yemek nasip olmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 haha lipton hatunu kaynamıs arada ayrı konu gerektirir bu[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild [Bu mesaj Apache tarafından 24 Ağustos 2005 23:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 hemen açalım apache seni mi kırıcam :D[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 berceste çok rulz bi mekan ya. bolu dağının nefis havasını içine çeke çeke yiyosun yemeeni deli oluyo. ama orayı kışın daha çok seviyorum. pencere kenarına oturup sıcakta yemeğini yerken bolu dağının en işlek caddesini izliyorsun 10-15 tane kaza oluyo 2 saatlik yemek faslı sırasında. onları izliyosun "vay bea ne kodu ama" diyosun süper oluyo...[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 biz de yapmıstık bı kac kere cok zevklı oluo ama piş sorcam:D 2 küsür saat cok fazla sofor deıstırın :D wede keske gıtmısken ısmaılde yeseydınızde efsanelestırseydınız olayı:D bız gıdferken bolu bıle demıorz ısmaılın yerıne gıdellmmı dıe cıkıorz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ya dedim bende asıl bolunun numarası ismail in yerinde diye de gitmedik işte bu seferlik , herkesin ehliyeti yok daha bide araba sahipleri diğerlerine vermek istemiyo pek arabaları[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bende taaa arkadaki mahalleye kebap yemek için gittim çok güseldi[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bide manzara et lokantası vardı orayada gidin. sadf[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar